skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Legea rezonantei

 

– Noi gândim încontinuu, fie că vrem sau nu. Fiecare dintre noi are aproximativ 60.000 de gânduri pe zi.

Iar toate aceste gânduri produc consecinţe, pentru că fiecare gând este, de fapt, o energie pe care o lansăm în Univers – şi nu doar în direcţia dorită, ci în toate direcţiile.

Energia emisă de gândurile noastre îşi caută apoi, în drumul ei, o altă energie cu care să vibreze la unison, după principiul „ceea ce se aseamănă se adună”.

Fiecare gând, indiferent că este bun sau rău, declanşează un proces de rezonanţă. Tot ceea ce va vibra la unison cu energia gândurilor noastre, va fi atras automat în viaţa noastră.

Gândurile tale secrete, felul în care îi judeci pe ceilalţi, vorbăria interminabilă a minţii – totul formează un fel de intenţie.

Aşadar, prin gândurile noastre, noi emitem permanent energie către exterior, fapt care influenţează, într-o mare măsură, ceea ce atragem în viaţa noastră. De aceea, o scanare atentă a propriilor gânduri, mai ales a celor despre noi înşine, ne ajută să conştentizăm ce anume avem de schimbat. Ştiţi ce este minunat aici? Faptul că stă în puterea noastră să ne alegem gândurile. Precum la un televizor, putem comuta pe diferite programe, iar dacă v-aţi săturat de emisiunea „Sunt un prost. Nu fac nimic cum trebuie”, apăsaţi butonul şi alegeţi „Dragostea lui Dumnezeu mă înconjoară şi mă susţine, în fiecare clipă a vieţii”. Veţi simţi diferenţa.

 

1. În crearea realităţii noastre, nu doar gândul este „implicat”. Mai este şi altceva…

Până nu demult, oamenii de ştiinţă au crezut că doar prin gândurile noastre emitem energie către exterior şi că  cel mai puternic emiţător energetic din corpul nostru ar fi creierul, cu impulsurile sale electromagnetice.

Dar trupul nostru dispune de un emiţător şi mai puternic – INIMA – care generează un câmp electric mult mai mare decât cel al creierului. Aceasta este una dintre cele importante descoperiri ale secolului al XX-lea: faptul că inima omenească are un rol mult mai important decât acela de a pompa sânge în corpul uman.

Responsabil pentru această descoperire este Institutul de Cradiologie din California, care a realizat un studiu aprofundat al inimii. Astfel s-a descoperit faptul că acest organ uman este înzestrat cu ceea ce numim „inteligenţa inimii” şi că influenţele acesteia sunt foarte profunde pentru noi.

Măsurătorile realizate au arătat că inima generază un câmp electric care se extinde cu mult în afara corpului nostru. Acest câmp electric are o anumită formă, aratând ca un inel lat împrejurul trupului, cu o rază de aproximativ 2-3 metri.

Institutul de Cardiologie a mai descoperit că inima interacţionează atât cu trupul, cât şi cu mediul exterior, prin câmpurile electromagnetice pe care le generează. Avem motive să credem că acest câmp generat de inimă are influenţă la mulţi kilometri în afara corpului nostru, pornind de la locaţia fizică a inimii.

Cum poate inima să facă aceasta? În ce fel comunică ea? Cum sunt transmise informaţiile?

În primul rând prin EMOŢII.

Ştiinţa ne spune că atunci când simţim o emoţie, ea este transpusă în energii electrice şi magnetice corespunzătoare, care interacţionează cu celulele corpului nostru şi cu atomii lumii înconjurătoare, pentru a produce acele efecte formidabile de care vorbesc toate tradiţiile spirituale autentice. Ele ştiu cum să orienteze atenţia aspirantului către inimă, pe când noi o orientăm către raţiune, creând astfel o societate foarte mentală, bazată doar pe logică.

Alte studii asupra inimii au arătat că aceste câmpuri electromagnetice, generate de inimă, au şi o altă cauză la fel de importantă şi anume, CONVINGERILE noastre, toate acele lucruri pe care le credem cu tărie şi în jurul cărora ne modelăm vieţile.
Deci nu numai emoţiile noastre sunt emise în afară, ci mai ales convingerile şi credinţele noastre. Iar inima este un fel de interfaţă care transformă toate emoţiile şi convingerile noastre, în energii electromagnetice.

Deci, prin sentimentele noastre, prin iubire, iertare, compasiune, dar şi prin mânie, ură, supărare, noi putem produce modificări atât în trupul nostru, cât şi la mulţi kilometri în afara noastră.

Trăgând linie, este bine să reţinem următorul aspect: deşi creierul emite şi el câmpuri electromagnetice, oamenii de ştiinţă au arătat că undele electrice produse de inimă sunt de o sută de ori mai puternice, iar undele magnetice sunt de 5.000 de ori mai puternice, decât cele generate de creier.

Astfel se explică de ce vindecarea se obţine mai repede printr-o susţinere afectivă, decât doar printr-un proces de gândire, pentru că noi emitem mai multă energie prin intermediul inimii, decât prin intermediul creierului.

 

2. ADN-ul uman are o influenţă directă asupra lumii înconjurătoare

Există încă o descoperire ştiinţifică importantă, care ne arată cum influenţăm realitatea în care trăim.
Ştim, teoretic, că totul este interconectat şi, în mod tainic, interdependent. Dar să vedem cum se traduce această lege, la nivelul micro-universului nostru.

Studiile de laborator au arătat că ADN-ul uman influenţează direct particulele elementare responsabile pentru toate fenomenele electromagnetice, numite fotoni (fotonul fiind denumit şi cuantă de lumină).

Fizicianul rus Vladimir Poponin a realizat nişte experimente faimoase la începutul anilor ’90. El a pus într-o eprubetă închisă ADN uman şi fotoni, dorind să afle ce influenţă are ADN-ul uman asupra fotonilor. Dintr-una dintre eprubete s-a extras tot aerul, pentru a obţine “vid” (vidul este un termen care induce în eroare, deoarece el nu este un spaţiu gol, ci este plin de informaţii şi energie). Într-un astfel de spaţiu există fotoni care pot fi măsuraţi destul de exact cu unele aparate specifice.

În experimentul lui Poponin, aceşti fotoni s-au distribuit, aşa cum era de aşteptat, în mod dezordonat, fără să respecte o anumită ordine.

Apoi a fost introdus ADN uman în această eprubetă vidată. Şi acum s-a produs un lucru foarte surprinzător. ADN-ul uman avea o influenţă directă asupra fotonilor: printr-o forţă misterioasă, el ordona fotonii în forme regulate.

Acest aspect este foarte, foarte profund, deoarece arată că substanţa din care suntem creaţi, adică ADN-ul, are o influenţă directă asupra particulelor din care este creată lumea înconjurătoare, adică fotonii atomilor. Este prima dată când ştiinţa occidentală a demonstrat ceea ce tradiţiile spirituale străvechi au spus cu mult timp în urmă: suntem parte integrantă din această lume şi o influenţăm în permanenţă.

Iar experimentul nu se opreşte aici… Când ADN-ul uman a fost extras din eprubetă, fotonii s-au comportat ca şi cum ADN-ul era încă prezent acolo. Şi-au păstrat poziţia lor ordonată. Fotonii şi ADN-ul uman încă mai păstrau legătura, deşi fuseseră separaţi fizic. Părea că un anume câmp subtil încă le ţinea conectate.

Concluzia experimentului lui Poponin a fost aceea că există un câmp cuantic care ne uneşte cu tot ceea ce există în jurul nostru. Prin intermediul acestui câmp, suntem mereu în legătură cu toţi şi cu toate, fie că suntem conştienţi sau nu de aceasta.

 

3. ADN-ul uman este influenţat, la rândul său, de sentimente

Senimentele umane care izvorăsc din inimă, având în spate convingerile noastre puternice, modifică efectiv forma ADN-ului, iar acesta influenţează atomii, după cum am văzut.

S-au testat efectele sentimentelor pure asupra ADN-ului. Pentru aceasta a fost izolat ADN de la diferite persoane  în câte o eprubetă. Aceste eprubete cu ADN au fost supuse unor puternice câmpuri emoţionale. Pentru aceasta, subiecţii experimentului au folosit diferite tehnici emoţionale şi spirituale.

S-a observat un lucru care, protrivit vechilor legi ale fizicii, nu ar fi trebuit să se petreacă. În timp ce participantul emitea un câmp emoţional puternic, au putut fi măsurate reacţii electrice la nivelul ADN-ului. Persoanele care au participat la acest test puteau influenţa  molecula de ADN din eprubetă doar prin intermediul emoţiilor lor puternice.

Când subiecţii experimentului emiteau stări de iubire, recunoştinţă, molecula de ADN se dilata, lanţurile ADN-ului se deschideau, se măreau.

Când subiecţii respectivi trăiau stări de furie, frustrare, stres, molecula de ADN se micşora şi bloca astfel multe din codurile sale, răspunzând emoţiilor negative printr-o evidentă contracţie.
S-a observat astfel, în mod empiric, cum emoţiile, convingerile, sentimentele noastre pot modifica structura moleculei de ADN, precum şi ordonarea acesteia în celule.

Mai mult chiar, oamenii de ştiinţă au remarcat că această blocare a codurilor ADN putea fi anulată deîndată ce experimentatorii emiteau din nou stări de recunoştinţă, iubire şi fericire.

Aceste descoperiri, care au arătat că genele ADN-ului sunt modificate de energiile din exterior, stau la baza întemeierii unei noi ştiinţe, denumită Epigenetică. Creierul este un centru de comandă care interpretează evenimentele din exterior şi apoi trimite în trup semnale corespunzătoare. Printre aceste semnale se numără atât reacţiile  biochimice, cât şi undele electromagnetice. Aceste semnale influenţează în mod direct celulele şi produc astfel modificări ale codurilor lor genetice.

Cu ajutorul unui ceas atomic foarte precis, s-a măsurat diferenţa de timp dintre emiterea unei emoţii şi reacţia ADN-ului. S-a observat că reacţia ADN-ului avea loc întotdeauna simultan.

Tot ceea ce gândim şi simţim, ADN-ul nostru percepe în mai puţin de o nanosecundă (0,000000001 secunde), iar aceasta indiferent dacă mostra de ADN se află lângă noi sau pe cealaltă parte a Pământului.

Concluzia?

Gândurile şi sentimentele noastre pot modifica ADN-ul, iar ADN-ul modifică în mod direct materia din care este structurată lumea.

Atunci când trăim anumite stări, cum ar fi, de exemplu, compasiune, iertare, dragoste, dar şi stări negative, ca de exemplu mânie ură, supărare, gelozie, noi influenţăm direct structura ADN-ului nostru, iar aceste modificări se propagă în trupul nostru, cât şi în afara noastră pe distanţe extraordinar de mari, datorită câmpului cuantic, influenţând tot ceea ce există în această lume.

Fragmente din FILMUL “Legea rezonanţei”

În documentar apar oamenii de stiinta: Dr. Bruce H. Lipton, Gregg Braden, dr. Rupert Sheldrake, Prof. Dr. Dr. Ervin Laszlo, Prof. Dr. Fritz A. Popp, Lynn McTaggart Bärbel Mohr, Prof. Dr. James Hurtak, Dr. Masaru Emoto, dr. Eric Pearl, prof. dr. Hans-Peter Dürr, Dr. James L. Oschman, Dr. John Hinwood, Dr. James M. Sigafoose, Patricia Atanas, Dr. Peter Bancel, Renée Coltson, dr. Desiree Hurtak, Anna Rocker, Isabelle de Fallois, Michaela Merten, Julia Franckh, Fantuzzi, Lionel Wharton si Max Alberti.

Articol preluat din ziarul Financiarul

Comentarii (17)
 1. Consider ca sunt foarte benefice cercetarile stiintifice , care ne ajuta SA NE CUNOASTEM CU ADEVARAT si sa INTELEGEM ce uneori mintea refuza sa ACCEPTE . Pace si bucurie

   
 2. Foarte interesant. Citisem si simteam ca asa este, dar pentru sceptici este foarte bine ca sa fie si experimentate stiintific. Sunt convinsa ca acest secol va aduce multe schimbari benefice.

   
 3. De multe ori am simtit ca ceea ce puteam intelege cu mintea , inima mea nu intelegea….Subiectul este fascinant si daca mai dispuneti si de alte informatii sau situri unde pot fi gasite dati-le spre cunoastere!!!!!!!!!!!

   
 4. Aceste demonstratii stintifice ne sunt foarte folositoare ; ele elucideaza si faptul ca percepem anumite transmiteri negative de la unele persoane.
  Personal simt si ma afecteaza cand o persoana imi transmite o emergie negativa,m-am simtit mai bine cand am rupt legatura cu acea persoana
  Cred ca acest lucru a fost perceput de multi dintre dumneavoastra
  Nu numai gandurile noastre negative,sau undele negative transmise de inima noastra ne afecteaza sanatatea;dar si ce percepem din exterior!

   
 5. Ce multe laude la adresa unor cercetari stiintifice care ne confirma ca avem dreptate !!!
  Asa suntem noi, oamenii, dam dreptate cui ne lauda.
  Dar ce critici suntem cu cercetari stiintifice similare care nu neaparat demoleaza toate credintele noastre, dar macar le zdruncina! Atunci nu ne mai convine, atunci criticam si acuzam!

  Are cineva curajul, nu in public, ci in adancul sufletului lui, sa recunoasca, macar cu jumatate de gura pentru el insusi, ca cutare sau cutare descoperire sau experiment stiintific s-ar putea sa aibe dreptate impotriva credintelor noastre? Nu!

  Dar ce ne impaunam noi cu cei care ne dau dreptate, mai ales daca sunt „stiintifice”! Si ce mai dam noi la spate tot ce nu ne convine!

   
  1. OSHO spunea : ” Nu exista nimic care sa se poata eticheta ADEVAR. ADEVARUL nu este un lucru pe care il vei putea gasi intr-o buna zi ,intr-o cutie si pe care deschizand-o ,sa exclami uimit :Fantastic ! Am gasit ADEVARUL ! Nu exista o astfel de cutie .” Consider ca A-TI EXPRIMA ENTUZIASMUL fata de ceva „care nu dauneaza SANATATII SUFLETULUI” nu trebuie sa deranjeze. Iar chestia cu „impaunarea” UNORA (cred ca nu trebuie sa generalizam) consider ca vine de la „nestrunirea ” EGO-ului (care este un produs al MINTII) , iar aici depinde de atitudinea fiecaruia fata de propriul EGO. Eu am spus ce am SIMTIT . Pace si bucurie

    
   1. Batrane Dan, tot respectul, dar daca incerci cu Osho pe mine, sa stii ca nu tine, ca mie nu prea-mi place tipul. Sincer mi se pare destul de ieftin cam tot ce iese de la el. Prefer ceva mai profund…
    Iar faza cu „sanatatea sufletului” am auzit-o de atatea ori, in general folosita gresit, incat nu mai pot, am ajuns la saturatie. Toata lumea ascunde de toate in spatele acestei sintagme.
    Iar articolul, ma scuzati dar are prea putina stiinta in el si prea multe asa zis „descoperiri stiintifice” nefundamentate! Parca ar fi inventate! Sincer, as putea scrie si eu un astfel de articol care sa-mi confirme toate conceptiile si sa le ascund in spatele „oamenilor de stiinta”.
    Pace si bucurie, daca zici tu…

     
   2. Ma scuzati, asa sunt eu, ma bag unde nu-mi fierbe oala…
    Pentru inginerie genetica de cea mai inalta calitate va recomand „Un rau pornit din Eden” aparuta acum cativa ani la editura Humanitas. Simpla si cu impact major.
    Cine citeste cartea asta, rade cu lacrimi la articolul de mai sus.

     
    1. Eu am spus si am mentionat ce am SIMTIT , TU ai spus si ai mentionat ce ai SIMTIT . ” SPATIUL VARIANTELOR fiind infinit , fiecare isi POATE ALEGE VARIANTA LUI” ne spune Vadim Zeland si personal sunt de acord cu el. Despre Osho , este un articol dupa parerea mea foarte interesant pe blog-ul Doamnei Maria Timuc ” „PASI CATRE TINE INSUTI ” . Si o carte ,sau un articol ,sau un clip ,sau un cantec consider ca pot fi SIMTITE in mod diferit de FIECARE DINTRE NOI. Si nu-i cu SUPARARE CHESTIA ASTA. Ramane cum „am stabilit” : pace si bucurie.

      
    2. Baiatule, tu vorbesti despre osho parca cu o competenta de nezdruncinat si spui ca nu-ti place „TIPUL” dar fie-mi cu iertare intrebarea : stii cine a fost osho, intre ce ani a trait si ce a facut el cu viata lui si a altora ? Ai citit vre-o cate de Osho ? Ori ne dam si noi cu parerea ca sa ne dam culti ? Apropo ! ai auzit la viata ta de „tipul” numit Iisus” ? Hai, pe bune, daca spui ca da, sa stii ca te cred foarte cult si cu drept de a-ti da cu parerea despre OSHO. Eu chiar te scuz ca „te bagi unde nu-ti fierbe oala” si chiar te laud pentru auto-caracterizarea ta. Oricum te simpatizez si-ti urez numai bine,cu simpatie multa !

      
     1. Lasati baiatul, in pace. El este unul din cei ce cred ca daca omul dispare de pe pamant, viata va inflori. Si ca daca dispar insectele, viata dispare. Are, si Jonas Salk adeptii lui. Iar daca-i vorbesti de Constiinta Observatorului, cica, ai probleme cu logica.
      Nu-i o noutate faptul ca, atunci cand nu inteleg nimic din intelepciunea unui maestru, unii se-ntorc impotriva lui. Cu vehementa. Nu l-au crucificat ignorantii pe Isus si l-au eliberat pe hot? Tot asa, intelepciunea autentica, INCA este sacrificata in avantajul ( daca asta poate fi un avantaj ) informatiei ”stiintifice”.
      Fiecare va intelege insa, la timpul lui. Asa ca, lasati baiatul, in pace.

       
     2. Draga livius, ia-o incet ca face rau la inima.
      In primul rand nu-mi plac indivizii ca tine care mi se adreseaza cu „Baiatule…” Este extrem de lipsit de respect si lasa o imagine proasta asupra celui care foloseste aceasta adresare. Cu atat mai putin cu cat asta inseamna ca faci presupuneri asupra varstei mele si/sau a gradului de maturitate iar tu nu cunosti nici una, nici cealalta.
      In al doilea rand nu vorbesc cu nici o competenta de nezdruncinat despre nici un subiect, cu atat mai putin despre osho.
      In al treilea rand, da, stiu cine a fost osho si i-am citit bibiografia si „performantele” din destule surse (din ambele tabere).
      In al patrulea rand am incercat sa citesc doua carti de ale sale tocmai ca sa nu vorbesc in necunostinta de cauza, insa le-am abandonat cand nu am fost de acord cu cele scrise acolo (deci i-am dat doua sanse).
      In al cincilea rand exprimarea ta ca „tipul” la adresa lui Iisus este extrem de peiorativa si se potriveste mult mai bine lui osho (care a fost, in definitiv, un om intre oameni) decat lui Iisus. Deci inca o data limbajul tau te face de rusine.
      In al saselea rand, indiferent de opiniile tale, pentru modul tau de exprimare n-am cum sa te stimez, dar te iert.
      In al saptelea rand, te rog frumos sa nu-mi raspunzi. Pentru ca polemica asta nu are nici un rost, mie-mi mananca timpul aiurea si tie inima. Si pentru ca o sa folosesti din nou acelasi limbaj care te face de rusine. Pacat.

       
     3. Clement, Invatatura spirituala, indiferebt de cale, are un inceput si daca nu se incepe cu inceputul, este pacat de incercare. Ca exemplu, cine vrea sa inteleaaa Biblia, nu poate sa inceapa cu Apocalipsa. Va crede ca sfarsitul lumii, este dupa colt. Cand de fapt Apocalipsa, incununeaza tpt ce este scris inaintea ei, De aceea termenul de Apocalipsa, inseamna de fapt, Revelatie. Asa si cu oricare curent spiritual. Spun asta, deoarece zici ca ai citit cate ceva din Osho. Ei bine, si calea lui, are un inceput. Conteaza asadar, sa se inceapa cu inceputul. Nu-i de-ajuns sa iei orice carte la intamplare. Se poate sa nimeresti chiar ”apocalipsa” acelui curent spiritual.
      Asadar, cei care din intamplare sau nu, au luat invatatura lui Osho in ordinea ei fireasca, au dreptate sa sustina ceea ce sustin. Adica faptul ca invatatura lui, este una veritabila. Acest lucru fiind valabil dupa cu am spus, in orice cale spirituala. Este un detaliu foarte subtil, rar explicat. Acesta este riscul evolutiei spirituale, cand nu ai un maestru alaturi. Care sa te ia cu inceputul. Autodidactii, au cea mai grea sarcina. Cele mai multe capcane de trecut. De-aia se mai si cearta, intre ei. Insa nu imposibila. Ai inteles?

       
 6. Pentru cine doreste mai multe informatii de acest gen cautati pe google site-ul Iesirea din matrix, angel therapy, nicoleta pasat, etc.

   
 7. In prima parte a articolului se vorbeste de Inima si Inteligenta ei.De fapt este vorba despre altceva,nu de inima fizica.Oamenii cred ca e vorba despre inima,fiindca ea e asezata in piept si acolo se simte influienta a „ceva” ,dar inima este un organ ca oricare altul,un motor.Energia de care beneficiaza ea,fiind prima beneficiara a acesteia (daca ne putem exprima asa) e energia Centrului (acea shakra).Nu inima o produce,ci Centrul.In partea a doua a articolului este o demonstratie clara,pentru cine alege sa inteleaga,ca SUNTEM DUMNEZEU,infinit,dintotdeauna si pentru totdeauna si ca TOATE CREATIILE SUNT ALE NOASTRE,TRAIESC IN NOI SI REVIN IN NOI DUPA CONSUMAREA EXPERIENTEI (se stie ca tot ce e creat,e efemer;CREATORUL ESTE ETERN).

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top