skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro
Conversații Cu Dumnezeu – Filmul

Conversații cu Dumnezeu – filmul

 

Astăzi, avem pentru dumneavoastră filmul „Conversații cu Dumnezeu”. Această realizare cinematografică este extrem de bine regizată reușind să creeze suspansul și magia care te ține lipit de ecran până la ultima secvență. Filmul „Conversaţii cu Dumnezeu” este povestea adevărată a lui Neale Donald Walsch, cel care a inspirat şi a schimbat în bine vieţile a milioane de oameni de pe tot întinsul planetei. Totul începe cu un accident de maşină şi pierderea slujbei, devenind treptat, dintr-un om obişnuit, un vagabond… Restul îl veți vedea în film.

Mențiune:
Cartea „Conversații cu Dumnezeu” a fost publicată de Editura For You și poate fi găsită aici http://www.editura-foryou.ro/index.php?p=detalii&carte=1
Mulțumim utilizatorului MrNavarre1 ce ne-a dat posibilitatea de a vă oferi acest film.

Comentarii (8)
 1. Multumesc pentru acest film.Stiu ca nimic nu este intamplator. Am vazut acest film a 5-a oara acum si de fiecare data descopar noi lucruri pe care nu le-am sesizat in celelalte vizionari. Cum repetitia este mama invatarii este minunat ca am avut sansa sa revad acest film.Toate cele bune!

   
 2. Magic,profund miscator,o poveste care iti solicita atentia…nu imi doream sa aiba vreun sfarsit.
  Multumesc,o zi buna!

   
 3. Eu ,nu am mai vazut acest film ,dar ma impresionat pana la lacrimi.dece oare fugim dupa lucruri pamantesti si nu ne ingrijim de viata spisrituala?Cred ca toate intamplarile lui Neal au fost incercari ,pentru a si gasi linstea spirituala.Doamne ajuta ca a reusit,sper ca si eu pe viitor.Am sa vorbesc si eu cu Dumnezeu sa mi aflu raspunsurile la prea multe intrebari.Un film excelent , care da de gandit,Multumesc pentru ocazia de al putea viziona si pentru tot ce trimiti si poastezi pe acest site.Toate cele bune.

   
  1. Mai intai,te rog frumos,ca sa vorbesti cu D-zeu,trebuie sa-L cunosti.Pentru a-L cunoaste,citeste Cartea care o sa ti-L descopere,-BIBLIA.Incepe cu Noul Testament pentru a cunoaste mai intai pe D-zeul intrupat,Domnul Isus Cristos,care are si puterea de a ierta pacatele,si ofera si Viata Vesnica.Ai sa te convingi!Domnul sa te ajute ca inima sa inteleaga mesajul Lui!

    
 4. Ma impresionat pana la lacrimi,un film care ne da de gandit ,multumesc.

   
 5. Cata bucurie , emotie si recunostinta… Este atat de coplesitoare emotia de intoarcere in Sine, de regasire a lui Dumnezeu, de constientizare a minunii de a exista. Acum, extrem de intens si ravasitor. Fiecare experienta spirituala atinge dimensiuni noi, nebanuite si nestiute, aduce spre cunoastere samante sadite demult. Fiecare „descoperire” imi aminteste cat de binecuvantata sunt, eu si semenii mei. Drumul de la separare la Unime este, in acelasi timp, o experienta personala, dar si colectiva. Suntem candele care ne aprindem separat, dar ajungem sa ardem impreuna, in Iubire. Suntem Cer si Pamant si reinvatam sa ne recunoastem…suntem Binecuvantati…

   
 6. Profund si deosebit filmul , nu l-am mai vazut .Cat despre carti , sfatuiesc pe toata lumea sa le citeasca , zilnic cateva pagini daca altfel nu poate .Este extraordinar cum gasasti raspunsuri la intrebari puse si nepuse ani intregi , si-ti dai seama cat de simpla este viata daca stii cum sa o privesti .Multumesc.

   
 7. Multumesc din suflet Razvan pentru film!Este minunat!Cartea a avut,in urma cu cativa ani, un impact deosebit asupra mea(m-a ajutat sa trec peste momente dificile,provocari si sa continui).MULTUMESC!

   

Comentariile sunt inchise

Back To Top