skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Un moment de primăvară

 

Iarna nu a venit încă. Zăpezile se lasă așteptate. Și totuși, unii dintre noi visează la bucuria primăverii.

Natura va reînvia la primăvară, așa cum o face an de an. Poate avem nevoie de o clipă de liniște și fericire.

O clipă de pace în inimă. O clipă în care emoția muzicii să ne mângâie sufletele.

Acum, nu ne rămâne decât să ascultăm și să urmărim cu bucurie, clipul de mai jos.

Comentarii (10)
 1. Foarte frumos acest clip si minunata muzica care il insoteste.M-a facut pentru moment sa visez la cel mai frumos anotimp al anului si sa uit ca este totusi iarna.Nu imi place iarna ,daca s-ar putea sa sar peste acest anotimp as faceo cu placere.Multumesc si astept clipuri la fel de sensibile.

   
 2. Privigetoarea nu se intreaba vreodata : Pentru cine cant ? Voi fi apreciata pentru cantecul meu ? Voi primi „lauri” pentru cantatul meu ? Am falsat vreo nota ? Am cantat prea tare sau prea incet ? Ma asculta cineva ? ……….EA CANTA CU ENTUZIASM ! OARE DE CE NOI NU PREA VREM SA NE TRAIM VIATA CU ENTUZIASM ? Pentru ca ….Pentru ca ….samd .Consider ca avem de invatat de la aceste vietuitoare. Autorul clip-ului ,consider ca a avut INSPIRATIE DIVINA cand a alaturat „vioara ” lui Andre Rieu. Din cand in cand imi pun castile la urechi, deschid calculatorul si vizualizez si ascult melodii cu el. PERCEP un ENTUZIASM si o BUCURIE in interpretare ce „nu dauneaza deloc sanatatii’. MULTUMESC !!! Pace si bucurie

   
 3. Multumesc frumos, ne-ai adus atmosfera primaverii in suflet. Imi plac si comentariile. Azi am ales cuvantul FERICIREA Asa ca Dumnezeu, Universul,Eu Sunt, For You, Razvan prin File de Lumina, oricum am numi mi-aduce posibilitatea sa simt aceasta calitate.

   
 4. Totul din jurul nostru a fosr creat sa ne aduca bucurie. Oare de ce uitam asta si nu traim viata asta minunat? Multumesc pentru acest clip superb.Fii binecuvantat!

   
 5. Dupa o zi plina de tot felul de lucruri,acest clip vine ca o binecuvantare si ca o binemeritata relaxare seara,inainte de culcare .Sa ne traiesti Razvane ,MULTUMESC. MINUNAT.

   
 6. Sunteti minunati. Realizati lucruri foarte frumoase,interesante si ne incalziti sufletele. Sunteti adevarate” File de lumina”,care ne lumineaza mintea si sufletul. Multumesc,ca existati.

   
 7. Draga Razvan,
  te-am descoperit datorita unei prietene care mi-a trimis mailurile primite de la tine…ii multumesc pentru asta si iti multumesc si TIE pentru ca imi umpli ziua de FRUMOS, IUBIRE, INTELEPCIUNE, dar mai ales pentru „efortul” tau de a ne reaminti zilnic de natura noastra divina, de faptul ca suntem OAMENI si ca am uitat de mult cine si ce suntem…din pacate….

  Multumesc ca existi, ca exista File De Lumina, ca faci si „munca” noastra, pe care din comoditate sau necunoastere sau ignoranta noi nu o mai facem…….de mult………

   
 8. DIVIN, cred cami sunt putine cuvintele pentru a-mi exprima emotia momentului trimis catre noi spre desfatare.imi doresc mult sa particip la intalnirea cu Greeg Braden mai ales ca ne viziteaza capitala.Prima mea intalnire cu autorul,am avut-o prin intermediul „Efectului Isaia”,cred ca „lumina” iti deschide usile catre drumul catre fortele vazute si nevazute.

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top