skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro
Eu Sunt – Neale Donald Walsch

Eu sunt – Neale Donald Walsch

 

Cartea Conversatii cu Dumnezeu scrisa de Neale Donald Walsch. este una dintre cele mai importante contributii la spiritualitatea universala. Intelepciunea din aceasta carte este coplesitoare si prezentarea divinului si respectiv a divinitatii se face intr-un mod total diferit fata de tot ceea ce am fost invatati sa credem pana acum. Nefiind o carte eminamente religioasa, explicarea aspectelor cele mai intime ale vietii impreuna cu o intelegere superioara, dincolo de dogmele religioase au facut din aceasta carte una dintre cele mai apreciate si mai de succes carti aparute.
Totodata, autorul care a scris aceasta carte sub o influenta superioara reuseste prin cuvintele sale sa schimbe destine si sa dea un sens profund vietii.

Astazi va prezentam un clip care contine cateva scurte citate din aceasta carte minunata.

 

Comentarii (6)
  1. Am avut bucuria sa citesc la inceputul anului, toate trei volume si pot confirma ca, merita ca tot continutul lor sa ni-l insusim in viata de zi cu zi !

     
  2. Nu am citit cartea lui Neal,insa am parcurs toate citatele din clip. Am ajuns la concluzia ca astfel de lucrari,fara a avea intelegeri comune sau cel putin apropiate asupra sensului dat de autor anumitor cuvinte si expresii,ne poate duce la intelegeri partial sau total diferite. Si ca sa fiu mai concret,supun atentiei dvs. sa vedem cum se interpreteaza citatul:”Rostul vietii nu este sa ajungeti undeva,ci sa va dati seama ca deja sunteti acolo si ca ati fost din totdeauna .Sunteti din todeauna si pentru totdeauna – in momentul creatiei pure.”

     
    1. Intr-adevar, rupta din context, aceasta exprimare are darul de a fi neclara. E greu de explicat cuiva care nu a citit cartea la ce se refera autorul intrucat acesta construieste un adevarat sistem filozofic si trebuie sa ii povestesti aproape toata cartea celui care nu a citit-o.
      Eu v-o recomand. Merita citita.
      O seara minunata!

       
      1. Pentru mine neclara este numai ultima parte (.. in momentul creatiei pure.).In rest cred ca se refera la faptul ca toata viata trebuie sa-ti urmezi neabatut si cu toata convigerea drumul ales,ca si cum el s-a si indeplinit. Daca ultima parte schimba acest sens,atunci poate ca nu trebuie ignorat intrgul.
        O seara placuta.

         
        1. Nu schimba sensul ci se refera la o noua idee, fara a schimba intelesul primei parti a frazei. Pentru a defini ce inseamna ” … in momentul creatiei pure” este nevoie sa citim cartea, intrucat acest fragment se refera la Dumnezeu – creatie si respectiv omul creator, niste termeni pe care autorul ii studiaza amanuntit.
          O seara minunata!

           

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top