skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Traieste liber

 

Oamenii traiesc cate 70 de ani, vieti la rand, fara sa stie ce este viata. Ei nu ajung la maturitate, nu se integreaza, nu sunt centrati. Ei nu traiesc decat la periferie.

Daca periferia voastra se intalneste cu periferia altora, ciocnirile sunt inevitabile. Pe de alta parte, daca sunteti tot timpul preocupati de greselile altora, nu puteti trai decat la periferie. Daca veti realiza ca „Eu sunt singurul responsabil pentru existenta mea. Orice s-ar intampla, eu sunt cauza care a generat acest lucru.”, atunci constiinta voastra trece brusc de la periferie in centru.

Abia acum incepeti sa deveniti centrul existentei voastre.

De acum inainte veti putea face foarte multe lucruri. Daca nu va place ceva, puteti renunta la el; daca va place altceva, il puteti adopta. Daca vi se pare ceva adevarat, il puteti urma; daca simtiti ca nu este adevarat, puteti sa-l evitati, caci acum sunteti centrat si inradacinat in sine.

text: OSHO

Un comentariu până acum
 1. TU , este adevarata libertate ! … Fiinta ta launtrica , singurul loc pe care ai nevoie sa il gasesti ca sa fii liber-a si fericit-a !
  ……………………………………….
  :) Gândul zilei de duminica 20 decembrie 2015

  „Fiți zilnic recunoscători pentru viața ce ați primit-o de la Dumnezeu, această viață ce vă permite să descoperiți atâtea bogății. Mulțumiți pentru fericirea de a fi sănătoși, de a avea o familie, niște prieteni…Gândiți-vă și la toate întâlnirile nefericite, la toate accidentele ce pot surveni într-o zi și de care ați scăpat. Când vă reîntoarceți sănătoși și teferi dintr-o călătorie cu mașina, vă gândiți să mulțumiți Cerului? Pe un drum pot surveni atâtea accidente și uneori dintr-o nimica toată !
  Pronunțarea cuvântului „mulțumesc” este ca un izvor de lumină, de pace și bucurie ce îl faceți să țâșnească în sufletul vostru. Iar acest izvor vă inundă toate celulele. Încet-încet, simțiți cum ceva în voi se însuflețește, se întărește, se luminează. Astfel, în ziua în care veți avea de înfruntat mari încercări, nu numai că nu vă veți prăbuși, dar veți mai fi capabili să continuați să mulțumiți. Să nu uitați: capacitatea de a mulțumi în încercări vă ajută să le depășiți.”
  Omraam Mikhaël Aïvanhov
  ………………………….
  Multumesc ! :)
  O duminica binecuvantata ! :)

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top