skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Misterul din Puma Punku

 

Credeți că în trecutul nostru ne-au vizitat extratereștrii ?

Credeți că Universul este plin de viață?

Cert este că, astăzi, știința poate doar să emită ipoteze. Numărul de planete locuibile este uriaș și teoria probabilităților consideră că este foarte probabil să nu fim singuri.

Totuși, a văzut cineva vreun extraterestru?

Cert este că, în trecutul omenirii, există mii de mistere ce pot fi asociate cu civilizațiile extraterestre. Construcții uluitoare, realizate cu o precizie incredibilă.

Cine și de ce le-a făcut? Care este scopul lor?

Astăzi vă invităm să urmăriți un documentar ce prezintă un asemenea mister, cel din Puma Punku.

Vă dorim vizionare plăcută.

 

Comentarii (11)
 1. Daca am aduna toate firele de nisip de pe toate plajele lumii si toate deserturile de pe mapamond am primi un numar care inca nu cuprinde toate galaxiile OBSERVABILE cu tehnica pe care o detine omenirea in prezent. Mai mult, o singura galaxie contine daca am inteles bine miliarde de stele ce pot sa aiba fiecare sisteme planetare. Deci, numarul de planete locuibile nu este urias ci practic infinit. Probabilitatea existentei unor alte civilizatii in dimensiunea pe care o cunoastem tinde matematic spre 100 %,

  Pe de alta parte simturile umane, instrumentele performante de extindere a acestora (microscoape, telescoape, etc.) sunt relativ limitate. Cine stie de exemplu ce diversitate uluitoare de fiinte coexista acum cu noi in dimensiuni imperceptibile? Cine stie ce universuri paralele calatoresc acum prin noi cu viteze hiperluminice? Extraterestrii pot fi deci invizibili sau de ce nu, pot fi constiinte atat de avansate incat sa poata influenta perceptia umana.

  Candva in timp ce calatoream noaptea cu trenul printr-un oras, privind la numarul mare de ferestre luminate dintr-un cartier de blocuri, ma gandeam ca fiecare pata de lumina ce trece prin fata mea ascunde atatea bucurii, tristeti, evenimente fericite sau tragedii de care eu persoanal nu am nici cel mai mic habar. Daca extindem acest exemplu la scara cosmica vom intelege cat de putin stim despre punctele de lumina de pe firmament.

   
 2. Cand omul intelege ca CE E INAUNTRU E SI AFARA,prin traire, renunta la toate cercetarile,masuratorile,calculele(care aricum sunt aproximative si obositoare),isi intoarce privirea spre el insusi si…afla o „lume” cu totul noua plina de absolut orice informatie,fara nici un efort.Am putea spune ca „iesind pe partea cealalta,fiind inca in corp” ,totu ii sta la dispozitie;mistere dezlegate,neantelegeri,,,intelese,relatii cu cei nevazuti ochilor fizici si…zbaterile mintii de a afla cu mijloace rudimentare ce si cum, inceteaza.In curand vom vedea ca ,fara nici un instrument creat de mintea umana,oricat s-ar crede despre el ca e de performant,omul are acces la CUNOASTERE.Atunci scapa de efort,cheltuieli exorbitante,presupuneri si banuieli…si realizeaza ca spatiul din jurul lui este plin cu entitati (extraterestre,sau terestre) cu care poate comunica.Un intreg mit va cadea si omul va zambi la amintirea luptelor cu „vicisitudinile vietii”,vazand clar aberatia in care a crezut mult,prea mult timp si care arata ca ceva preistoric,anacronic,perimat,inutil,chiar daca cu cateva momente in urma o credea o culme a creatiei stiintifice.LIBERTATEA COMPLETA E MARCA SCHIMBARII ACTUALE .AJUNSI LA LIBERTATEA COMPLETA NU NE MAI TREBUIE NICI UN INSTRUMENT SI NICI UN INDRUMATOR IN DOMENIU.

   
  1. Scumpa doamna Lucica, un comentariu extraordinar,dupa parerea mea…pentru ca exprima adevarul si realitatea fiecarei fiinte constiente care respira pe aceasta Planeta frumoasa.Cand vom intelege faptul ca sistemul nostru de convingeri si tiparele emotionale pe care ni le-am creat influenteaza acest Univers,ne vom descoperi puterea de a influenta aceasta lume si de a ne bucura de ea.Multumesc,

    
 3. Acest documentar mi-a reamintit de documentarele lui Erick von Daniken prezentate de ” Batrana TELEENCICLOPEDIE ” ,documentare pe care le „sorbeam ” cu nesat. Consider ca nu dauneaza cu nimic sa incerci sa-ti explici niste fenomene mai greu de explicat . VA MULTUMESC FILE DE LUMINA ! Raspunsurile mele la intrebarile din articolul introductiv : DA ! Consider ca am fost vizitati de extraterestri . Ar fi si un pic trist sa fim doar noi singuri in acest UNIVERS INFINIT . Mai in gluma dar mai mult in serios consider ca fiecare din noi este un „micut EXtRATERESTRU ” .Spun asta tinand cont de COMPLEXITATEA SPIRITULUI , MINTII si a TRUPULUI cu care suntem inzestrati. La intrebarea CINE si DE CE le-a facut aici se poate discuta la nesfarsit. Consider ca important este SA INCERCAM SA EVITAM GRESELILE DIN TRECUT ALE NOASTRE SAU ALE ALTORA,, DEMONSTRAND CA NE-AM INVATAT LECTIILE DE VIATA ……..insa dupa cum se VEDE mai la „tot pasul’ aceasta chestiune este ” SUBLIMA DAR LIPSESTE DE MULTE ORI ,CU DESAVARSIRE ” parafrazandu-l pe CARAGIALE. Pace si bucurie

   
 4. sigur ca mai sunt si alte civilizatii in univers doar n-om fi noi buricul universului numai ca trebuie retinut un lucru f f important -orice entitete biologica pamanteana a aparut si s-a dezvoltata in anumite conditii biologice ,de compozitie a aerului , de gravitatie , de necesitatea ca apa sa fie substanta predominant vitala (retinem ca omul are 60% apa in compozitia lui -doar un exemplu) hrana , ,luminozitate ,de fluxul de radiatii solare sau ale planetei respective etc Marea noastra nefericire este ca noi niciodata ( ma refer la noi pamantenii,desigur!) nu ne vom intalni niciodata cu ei si nici ei cu noi tocmai datorita barierelor biologice si distantelor care sunt UCIGATOR de mari Daca pana la prima stea din urmatorul system solar-alfa centeuris- este o distanata de 60 de ani lumina si asta este doar la margine – este sufficient sa extrapolam si sa ne imaginam imposibilitatea deplasarilor pe aceste trasee in interiorul universului .. si iarasi de retinut ca este realmente imposibil ca un vehicul sa atinga viteza luminii de 300.000 km/sec oricat de fanezisti am fi sau oricat de optimisti -relitatea nu se poate eluda – Sigur ca putem oricand sa ne gandim la visele care au devenit realitate referindu-ne la Jules Vernes – ca prim exemplu , bine, bine asta la nivel tehnologic este adevarat ca s-au obtinut progrese uimitor de mari ,ce ne facem cu cele biologice in care uimitor de mari sunt doar pe bucatele , adica transplant de inima, ficat , si cate altle ,dar hai sa fim rationali , cand o sa se realizeze o fiinta chinuita care sa nu respire ore ,luni ,ani ,deasemenea sa nu manance si sa nu bea apa tot distante mari de timp, sa se sta nemiscat cu anii -atunci ne putem imagina o calatorie undeva in univers — si cine stie poate peste 2 sau 3 milioane de ani poate ca asemenea performance vor fi posibile daca fiinta umana nu se va autodistruge intre timp!!! Asa incat sa fim cu picioarele pe pamant si sa realizam aici ce avem de realizat si uite proiecte mari— sa redam viata Saharei reistaland acolo vegetatia care ne-ar putea da aer si hrana a celor cenu peste mult timp vom depasi 10 miliarde de suflete Hai ca dejectiile umane sa nu mai infesteze raurile pamantului si sa facem depozite de surse energetice sau de ingrasamant pentru partea arabila — iata realitai care ne pot sufoca nu gabduri de „mutare „pe alta planeta ca astea nu se vor putea face nicicum Ceea ce vedem sau am mai vazut ,fie truncate fie reale, sunt facute aici pe pamant de oameni in conditii deocamdata necunoscut — paote se vor afla !!!! success – cel ce scrie aceste randuri are varsta de 70 de ani si nu a trecut prin viata oricum

   
  1. Stimate domnule Dragut,
   Va multumesc pentru cuvintele dvs. minunate. Dupa cum bine stiti, in stiinta, de multe ori ce era imposibil, s-a dovedit a fi posibil, ulterior.
   Daca dumneavoastra va referiti la depasirea vitezei luminii, acest lucru este imposibil, conform fizicii actuale. Totusi, exista modele matematice care pot fi descrise ca modificari ale spatiului-timp, ce permit depasirea acestei bariere. In interiorul acelei „bule” in care presupusa nava stelara calatoreste, niciodata nu se depaseste viteza luminii. Cu toate acestea, datorita modificarilor spatiului, per global, nava se poate deplasa cu viteze mult mai mari decat viteza luminii.
   E dtrept, exista in momentul de fata greutati ce par insurmontabile, cum ar fi realizarea unor campuri gravitationale imense.
   Exista astazi teorii cum ar fi teoria stringurilor si multe altele, ce ne deschid niste portite nebanuite in lumea fizicii.
   Prin urmare, eu nu pot pune mana in foc pentru imposibilitatea calatoriilor interstelare, executata de o civilizatie cu zece mii sau chiar cu milioane de ani de dezvoltare.

    
  1. … pai ETs au fost pe aici dintotdeauna, ca doar au facut de la inceputuri inginerie genetica pe genomul uman inca de acum cateva milioane de ani, iar genomul introdus era al lor. De atunci sunt cum era omul alb acum vreo 200 ani cand umbla prin Africa, fac dese vizite sa supravegheze experimentul, sa vada ce mai este de aflat, de luat, etc.
   ETs se amesteca cu usurinta cu noi ca doar sunt foarte asemanatori cu noi multi dintre ei, avand practic acelasi genom, cel putin in sectorul acesta de galaxie dominat de antropomorfi. A, sunt si altii care sunt non-umani ca aparenta, din alte sectoare galactice, dar acestia evident ca observa de pe orbita din nave, nu te intalnesti prin malluri cu ei, asa cum este cu ceilalti … Cand zic ETs ma refer la acele suflete ce au corp nascut pe alte planete, dar in fond nici sufletele noastre ale celor nascuti cu corp aici pe planeta inainte de aceasta viata am avut multe vieti si corpuri pe alte planete, asa ca nu se stie cine este mai ET ca altul :)
   A, si un detaliu important, cei cu care te poti intalni si bate pe umar pe aici sunt ca si noi din densitate/dimensiunea 3 si 4, pe cei din dimensiunea 5 si mai inalta n-ai cum sa-i mai vezi, sunt pe o frecventa mult prea ridicata pentru corpul nostru. Oricum, cei din dimensiunea a 7-a in sus nici nu mai au nevoie de nave sa se deplaseze prin galaxie ca cei din dimensiunile 3-6 …

    
   1. Ma straduisec in maniera „Don Quijote” de zeci de ani sa „sensibilizez” pe unii sau altii pe tema asta.
    Dovezile, pentru cei ce ar dori sa afle adevarul, sunt atat de clare incat nici incercarile de manipulare milenare ale puterii nu au reusit sa le oprime.
    Ce s-a reusit e un fel de „fisura” in perceptia mintii omenesti: cine „crede” in extraterestri nu crede in Dumnezeu!
    Neputandu-si imagina ca orice misca in acest univers, care de fapt musteste de viata, e Creatia aceluiasi Dumnezeu!
    Cu cat o civilizatie extraterestra (desi nu mai poate spune nimeni cu precizie care de unde venim; e ca si cum ai incerca sa afli originea poporului american: chiar si cei considerati autohtoni sint tot veniti candva de undeva…) e mai evoluata cu atat sfera ei de influenta e mai vasta si nu se amesteca direct in probleme de „administratie”!
    Sigur ca ii lasa pe administratorii marunti aparuti prin manipulari de joasa spitza sa-si deruleze programele atata timp cat acestea nu contravin intentiilor Creatorului in insarcinarea caruia acestia se manifesta in nemarginirile universului.
    Guvernele contactate de nenumarate ori au avut posibilitatea sa aleaga cooperarea cu civilizatii evoluate dar sub surubul manipularii si constrangerii pe diferite cai i-au ales pe cei malefici.
    Multe vieti ne-a costat asta dar nimic nu e fara rezultat!
    Vom afla in curant intreaga amploare a manipularilor si pretul acestora.
    Inclusiv „aportul” celor malefici la implementarea religiilor pamantene, tema care ne da mari dureri de cap!
    Nici scolile energetice de mare valoare nu indraznesc sa atinga acest subiect din considerentul ca ar putea shoca si indeparta simpatizantii…Desi stiu bine cum stau lucrurile!
    Mai bine revenim inca cateva vieti decat sa admitem ca am fost mintiti mii de ani!
    Si de fiecare data promitem solemn ca de data asta vom afla adevarul si ne impiedecam din nou de acelasi prag!
    In rest a fost o lectie cu profund caracter de postulat care va sta la dispozitia intregului univers spre studiu in „bibliotecile” celeste!

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top