skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Natura neîmblânzită

 

Producătoarea de film, Karen Bass, împărtășește câteva filmări uimitoare, pe care le-a făcut pentru BBC și National Geographic — inclusiv o filmare a unui liliac de nectar, care se hrănește într-un mod neobișnuit. Căutarea minunățiilor naturii sunt egalate doar de bucuria împărtășirii imaginilor fascinante, obținute de echipa ei, cu toți telespectatorii care urmăresc documentarele.

Sunt deosebit de norocoasă. Am avut privilegiul să văd atât de multe din frumosul nostru Pământ și oamenii și animalele care locuiesc pe el. Pasiunea mea a fost inspirată la 7 ani, când părinții m-au luat prima dată în Maroc, la marginea Deșertului Sahara. Imaginați-vă o mică englezoaică undeva unde nu era rece și umed, ca acasă. Ce experiență uimitoare. M-a făcut să doresc să explorez mai mult.

Ca producător de filme am umblat de la un capăt al Pământului la altul, încercând să filmez perfect comportamentul animalelor nemaivăzut până atunci. Și, în plus, sunt foarte norocoasă să le pot împărtăși cu milioane de oameni din toată lumea. Ideea de a avea o perspectivă nouă asupra planetei noastre și de a putea efectiv s-o transmit în lume mă scoală din pat în fiecare zi, cu arcuri la picioare.

Comentarii (6)
  1. Iata inca o ocazie de a vedea ce minuni a creat Dumnezeu si de a ne impartasi sufletul cu imagini ale desavarsirii, cu ajutorul unor oameni minunati si daruiti. E extrem de important si de binefacator sa ne focalizam atentia asupra Frumusetii, a Maretiei Creatiei, asupra intregii minuni care inseamna Viata.

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top