skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

A fi iubit

 

A fi iubit: iată cum cei mai mulți oameni concep fericirea. Desigur, ei sunt totuși de acord să iubească puțin; ei consideră însă că lucrul cel mai important este să fie iubiți.

Dovada: de ce suferă ei atât de mult atunci când descoperă că persoana iubită nu le înapoiază această iubire sau nu le-o înapoiază așa cum și-ar dori? Ei așteaptă ca iubirea să le vină din exterior pentru a fi fericiți. Dacă nu vine sau le este retrasă, le lipsește ceva; ei nu cred în propria putere, în propria capacitate de a iubi, ei au nevoie ca iubirea să le fie oferită de cineva din exteriorul lor.
În realitate, pentru a găsi pacea și bucuria, nu trebuie să așteptăm ca iubirea să ne vină de la alții, ci să ne bazăm numai pe iubirea nostră. Pentru că izvorul iubirii se află în noi și el este inepuizabil.

Omraam Mikhaël Aïvanhov

Comentarii (3)
  1. De ce se intampla asa ? Pentru ca pare mai usor sa ne indreptam spre exrerior….simturile fac asta, continuu, si, intradevar, este mult mai greu sa ne focusam in interior….Doar prin izolare/inactivitate a simturilor, meditatii…

     
  2. Se intampla asa pentru ca noi nu stim cine suntem cu adevarat; de fapt, am uitat…nu ne cunoastem adevaratele puteri si capacitati, care sunt mult mai mari decat suntem invatati sa credem… Va amintiti ce a spus Isus? „Credinta ta te-a vindecat!” Nu harul Lui…desi nu poate fi pus la indoiala…Ar trebui sa credem mai mult in noi si in puterea noastra!

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top