skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

FORMULARE ELECTRONICE POSTA

Te-ai saturat sa completezi formularele la Posta?

Daca ai de trimis mai multe colete si ai de primit bani ramburs, atunci stii cat timp iti pierzi din viata, completand de zeci de ori acele formulare.

Acum exista o solutie simpla.

Grafica Design a conceput un model de formular identic cu cel de la Posta. Se completeaza pe computer si se printeaza la orice imprimanta.

In formular, nu trebuie decat sa completezi decat numele si adresa destinatarului o singura data!

Toate celelalte campuri se completeaza automat!

Numele si adresa ta sunt prestabilite in campurile corespunzatoare. Daca expeditorul se schimba, atunci poti sa o faci simplu.

Ai nevoie doar de Acrobat  Reader (program gratuit de pe Internet) pentru a completa si printa formularele.

Costul formularelor este de 25 de lei.

Pentru comenzi, completeaza toate campurile din formularul de mai jos.

Atentie! Datele pe care le completati, vor fi inserate in Formularele dvs. Postale ca date prestabilite.

Ele pot fi modificate ulterior de dvs., dar este neplacut ca la fiecare expeditie sa corectezi eventualele greseli.

Ce contine pachetul de formulare electronice?

Pachetul contine:

  1.  Formular dublu FORMULAR BULETIN DE EXPEDITIE + FORMULAR MANDAT POSTAL legate intre ele astfel incat datele se completeaza o singura data in BULETINUL DE EXPEDITIE si se completeaza automat si in MANDATUL POSTAL.
  2. Formular simplu FORMULAR BULETIN DE EXPEDITIE
  3. Formular simplu FORMULAR MANDAT POSTAL

PRET PACHET FORMULARE 25 de lei.

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

 

 

Servicii de stocare de documente online

Vreti sa aveti fisierele online ca sa nu mai aveti nevoie de stick-uri?

Vreti sa puteti lucra de la orice calculator, telefon laptop sau tableta fara sa va faceti griji de tipul “care este ultima versiune a documentului meu”? Atunci aveti mai multe solutii, dar cel mai bun este Dropbox.

Mai exista si alte servicii asemanatoare oferite de Google, Apple sau Microsoft, dar cu Dropbox puteti sa lucrati ca si cu un stick iar documentele le puteti accesa de oriunde de pe orice dispozitiv.

Spre deosebire de competitori el ruleaza nativ pe aproape orice dispozitiv fara a fi nevoie de un browser de web.  Ceea ce este absolut senzational la Dropbox este ca il poti folosi ca pe un hard suplimentar cu orice manager de fisiere. Practic, pui fisierul dorit intr-o locatie pe disc iar Dropbox face restul. Cand deshizi tableta sau alt calculator vei avea surpriza sa gasesti fisierul acolo. Nu exista extras-uri, nu exista playere nu exista nimic care sa te incurce pe Dropbox. Totul este simplu si natural. In plus, orice tip de fisier este acceptat fara niciun fel de problema, exact ca pe hard-ul personal.

Dropbox vine cu doar 2GBs de spatiu gratuit de stocare, dar daca va inregistrati aici veti obtine 2,5GB. Oricum, prin invitatii, spatiul gratuit de pe  Dropbox poate fi crescut pana la 16 GB.

 
Back To Top