La multi ani 2017

 

Odata cu intrarea intr-un nou an, File de Lumina va ureaza sa aveti parte de un an mai bun, plin de lumina, de bucurie si de realizari, sa fiti sanatosi si sa impartiti fericirea pe oriunde va vor duce drumurile in acest an.

Totodata, e momentul sa ne amintim si de cei care astazi nu mai sunt printre noi, cei care ne-au lasat un gol in inima si in ganduri plecand intr-o lume mai buna, acolo unde suferintele s-au terminat. Sa ne aducem aminte cu drag de toate sufletele de lumina care ne-au parasit in 2016 sau chiar si la inceput de 2017.

Fie ca sufletele lor sa-si gaseasca pacea si noi sa ramanem plini de amintiri placute.

Asa ar trebui sa facem la fiecare trecere dintr-un an in altul. Sa ne bucuram de momentele frumoase, sa ne intristam de cele mai putin placute, sa invatam din tot si toate si sa mergem inainte pe calea destinului nostru plini de lumina si bucurie. Sa impartim celor mai defavorizati tot ceea ce putem, chiar si cuvinte de imbarbatare, daca altceva nu putem.

Sa aveti un an 2017 in care sufletele voastre sa fie mai calde, sa fie pline de compasiune si sa oferiti zambete tuturor.

Va uram sa fiti niste lumini de bucurie si de speranta pentru cei din jur.

Un an 2017 binecuvantat sa aveti !

La-multi-ani-2017