skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Jasmuheen la București – ziua1 video

 

Seminarul susținut de Jasmuheen la București este unul dintre cele mai importante seminarii din acest an. Privilegiații care au reușit să participe la acest seminar au fost impresionați de pofta de viață și bucuria cu care ea a reușit să transmită cele mai importante învățăminte. Este demn de remarcat că semniarul s-a desfășurat într-un an plin de transformări. Oamenii, însetați de cunoștere, au sosit din orașe extrem de îndepărtate cu singurul gând de a participa la acest eveniment deosebit.

Notă: Vă recomandăm să folosiți browser-ul Mozilla pentru vizualizare. Unele versiuni de Internet Explorer nu accepta tab-urile si de pe aceasta pagină nu poate fi vizualizat decât un singur clip dintre cele patru.

Dacă nu aveți posibilitatea de a viziona toate părțile corect, puteți accesa pagina: http://filedelumina.ro/2012/06/25/jasmuheen-la-bucuresti-2012/

[tabsnice] [tabnice title=”Partea 1″] [/tabnice] [tabnice title=”Partea 2″] [/tabnice] [tabnice title=”Partea 3″] [/tabnice] [tabnice title=”Partea 4″] [/tabnice] [/tabsnice]

Filmare și montaj: graficadesign.ro

Comentarii (16)
 1. In ceea ce ma priveste, din diverse motive, nu am participat direct, dar vizionarea primei parti a seminarului are pentru mine o valoare INESTIMABIILA, si de aceea nu pot decat sa fiu RECUNOSCATOR pentru aceasta.
  Sunt sigur ca sunteti binecuvantati pentru aceste eforturi .

   
  1. Trebuie sa-i multumim in primul rand doamnei Monica Visan de la Editura For You. Dansa a invitat-o pe Jasmuheen, tot editura s-a ocupat si de organizarea evenimentului. Eu si colegii mei de la Graficadesign ne-am ocupat doar de inregistrarea video, prelucrarea materialului si postarea lui pe site.

    
  1. Ne bucuram ca am reusit sa surprindem atmosfera. Totusi, aceasta inregistrare nu poate fi decat o copie palida a ceea ce s-a intamplat acolo.

    
 2. Foarte buna traducatoarea de la seminarul cu Yasmuheen si foarte simpatica. Multumim traducatoarei si doamnei Monica pentru eveniment.

   
 3. Foarte frumos, interesant si plin de aplicabilitate ,
  Multumesc tuturor implicati in acest eveniment .

   
 4. […] Cine e Jasmuheen ? Mi-e tare greu sa o descriu in cuvinte si unora li s-ar putea parea chiar de domeniul SF-ului cee ce am sa scriu aici. Pentru mine era tipa care se hraneste cu « prana » (energia cosmica direct de la sursa). Insa este bineanteles mult mai mult decat atat. Este ambasador al pacii, autoare de carti si un fel de ghid spiritual trimis aici pe pamant ca sa ii calauzeasca si pe altii si sa puna umarul la binele planetar. Este o fiinta cu totul si cu totul deosebita si de o inalta vibratie. Comunica cu alte entitati. Cunoscatorii stiu despre ce vorbesc iar cei care sunt curiosis pot afla mai multe de aici si de aici. […]

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

[+] Zaazu Emoticons Zaazu.com

Back To Top