Erik Berglund la București ziua1 – video

 

In prima zi a vizitei sale in București Erik Berglund a avut amabilitatea să participe la mai multe întâlniri, a ajutat mai mulți oameni. Cuvintele sale au adus lumină în sufletele noastre și ne-au convins că fiecare minut petrecut alături de el este un câștig spiritual de mare valoare. Odată cu scurgerea timpului, a venit și momentul mult-așteptat al întâlnirii lui Erik cu publicul. În cele trei zile magice, sala nou renovată din cadrul complexului Preoteasa a respirat la unison emoția vie a întâlnirii și pentru mulți a reîntâlnirii cu un mesager al dragostei, purității și al învățăturilor neprețuite pentru minte, inimă și suflet.

Erik a pregătit multe surprize reușind să dea pilde și explicații neașteptate unor fenomene de care ne lovim zilnic, să ridice întrebări acolo unde marea calmă a certitudinilor părea de neclintit, să ne cânte la harpă și din voce aducându-ne pacea în suflet și să mediteze alături de noi purtându-ne pe meleaguri de poveste.

Ziua de vineri este ilustrată prin imaginile de mai jos și a fost împărțită în momente. Clipurile se desfășoară în ordine cronologică și dacă le veți viziona pe toate, veți participa și voi alături de spectatori la magia întâlnirii cu Erik. (DATI CLICK PE NUMELE ALES PENTRU DESCHIDEREA CLIPULUI DORIT) (Daca nu puteti vizualiza corect toate elementele video din acest articol vizitati pagina http://filedelumina.ro/2012/03/23/erik/)

 

Ziua 1

Introducere
Ia Fatah
Numarul pentru succes
Mudre ingeriFantana dorintelorcantec Reuniunea
Eu cred – cantec Gradina inimiicantec Tu esti tot tucantec Ingerii viselorcantec Pentru totdeauna Incantatia pentru miracole
meditatiecantec Ave Maria si Binecuvantarea animalelor
Smile – cantec Tu ma ridici