Erik Berglund la București ziua2 dimineața – video

 

În dimineața zilei a doua, Erik Berglund a oferit mai multe explicații pentru ia fatah (deschizatorul în arabă, aramaică și ebraică). Cu ajutorul acestor cuvinte magice s-au eliberat energiile zilei de sâmbătă, s-au eliminat blocajele și s-au deschis porțile miracolelor. Astfel, Erik a explicat cum manifestarea sau materializarea poate fi făcută de oricine înțelege principiile care stau la baza ei. A încerca să controlezi tot timpul tot ce te înconjoară, este o greșeală. Trebuie șă poți controla doar ceea ce ai nevoie, atunci când ai nevoie. Tot ceea ce există este format din apă, aer, foc și pământ și pentru că noi suntem creatorii, noi putem da orice formă dorim acestor elemente și putem realiza orice ne punem în minte.

În conectarea cu creatorul, Erik ne ajută să înțelegem că noi am fost creați ca niște creatori ceea ce înseamnă că putem crea tot ceea ce avem nevoie.  Meditația ce urmează, a reprezentat o oră și 16 minute de magie pură, o experiență ce trebuie trăită și retrăită cât mai des posibil.

Ca o adevărată personalitate, Erik Berglund a reușit să schimbe tonalitatea spre sfârșitul dimineții. După o meditație profundă, a adus zâmbetele pe chipurile noastre prin vorbele sale relaxante.

Pentru exercițiile de meditație, și în general acolo unde Erik a menționat diverse numere magice, am considerat că ar fi benefic să le afișăm direct pe înregistrarea video pentru a fi simplu de vizualizat.

(Daca nu puteti vizualiza corect toate elementele video din acest articol vizitati pagina http://filedelumina.ro/2012/03/23/erik/)

 

Ziua 2 – dimineața