Erik Berglund la București ziua2 seara – video

 

Erik Berglund a început partea a doua a zilei de sâmbătă cu multă forță. Cântecul sublim al miracolelor a dat tonul pentru o amiază de basm. Dezvăluirea de noi numere sacre au continuat firesc acest regal de Lumină. Un mic experiment făcut în sală a reușit să impresioneze pe toată lumea, chiar dacă a fost făcut cu mare artă de Erik, astfel încât, în final, să stârnească zâmbete și bucurie.

Evident, auditoriul a fost plimbat cu mare pricepere din zona plăcerilor nevinovate, cum ar fi aceea de a mânca ciocolată, în zone mult mai importante și mai intense, ce pătrund adânc în eul nostru spiritual.

Pentru ca acest spectacol de lumină să fie total, Erik a atins subiecte extrem de practice și personale precum ar fi cele referitoare la bunăstarea noastră materială, la viitorul nostru fericit, dar și subiecte de interes public precum reducerea criminalității sau a corupției.

În finalul zilei de sâmbătă, cu toții am avut bucuria de a-l urma pe Erik în zone spirituale înalte odată cu învățăturile sale despre materializare și cu meditația ce ne-a adus lumina.

(Daca nu puteti vizualiza corect toate elementele video din acest articol vizitati pagina http://filedelumina.ro/2012/03/23/erik/)