skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro
Accidentul Cerebral – O Calatorie In Vietile Anterioare?

Accidentul cerebral – o calatorie in vietile anterioare?

 

Astazi va prezentam o serie de povesti de viata bizare, ale unor oameni care s-au schimbat complet dupa ce au suferit un accident cerebral. Expertii sustin ca nu este ceva neobisnuit ca accidente vasculare cerebrale sa cauzeze modificari psihologice, emotionale sau comportamentale, totusi, pentru ei ramane un mister cum au ajuns unii dintre acesti oameni sa vorbeasca limbi pe care nu le-au invatat niciodata si sa-si aduca aminte de evenimente la care nu au participat, petrecute cu mult timp in urma.

Un sofer de camion din Marea Britanie pe nume Malcolm Myatt, în vârsta de 68 de ani, a avut un accident vascular cerebral, care i-a afectat lobul frontal al creierului, partea care guverneaza emotiile. Drept urmare, si-a pierdut capacitatea de a se simti trist. Acesta a explicat:„Nu sunt niciodata deprimat. A fi trist nu ar ajuta la nimic, oricum. Cu siguranta prefer sa fiu fericit tot timpul, decât invers. Este chiar un avantaj”.

O alta poveste ciudata este cea a englezului Alun Morgan, în vârsta de 81 de ani, care dupa ce a suferit un accident cerebral vascular grav, a uitat sa vorbeasca limba materna si a început sa vorbeasca galeza, pe care nu o învatase niciodata. Morgan vizitase Tara Galilor cu 70 de ani înainte.

Doctorii sustin ca barbatul sufera de o tulburare a creierului numita afazie, care i-a provocat daune la partile creierului ce guvernau utilizarea limbii. Atunci cum ramâne cu galeza? Acestia au explicat ca englezul, care pe când era copil, fusese refugiat în Tara Galilor pe timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial si avusese de asemenea si o bunica vorbitoare de limba galeza, ar fi învatat fara sa îsi dea seama limba, iar creierul sau a activat-o dupa ce leziunile l-au facut sa îsi uite limba materna.

Mai bizar este cazul lui Linda Walker care, dupa ce a avut un atac cerebral, s-a trezit ca accentul ei de Newscastle s-a transformat în ceva total diferit. Femeia, în vârsta de 60 de ani, se pare ca are sindromul accentului strain, o conditie medicala care implica pacienti care vorbesc diferit dupa ce sufera leziuni.

Va vine sa credeti sau nu, femeia a început sa vorbeasca în jamaicana, desi nu vizitase niciodata aceasta tara.

”Sora mea spune ca suna a italiana, apoi fratele meu spune ca suna a slovaca si altcineva spune ca pare a fi franceza canadiana…dar este jamaicana. Chiar nu stiu cum sa explic acest lucru”, a explicat femeia oarecum îngrijorata.

Fost inginer de profesie, Ken Walters nu era deloc genul artistic atunci când a suferit un atac cerebral în 2005. De mai bine de 19 ani suferea de depresie din cauza unui accident de masina care îl lasase fara servici si blocat într-un scaun cu rotile. Accidentul vascular a venit cu o surpriza neasteptata pentru barbat. Când a iesit din coma a decoperit ca dobândise o uimitoare capacitate artistica si dorinta de creatie. A devenit artist digital, si unul atât de bun încât în scurt timp a ajuns sa-si faca propria companie software si a încheiat un contract foarte avantajos cu EA Games.

Sursa: mixdecultura.ro

Comentarii (10)
 1. As scrie si eu cateva randuri despre un AVC pe care l-am avut in anul 2006 [dar mai ales ce mi s-a intamplat dupa…], dar tare ma tem ca nimeni nu ma va crede, asa ca … pot doar sa dau un vot pozitiv referitor la acest articol. M-am cam saturat de priviri chiorase, pe sub sprancene si coate date pe sub masa…

   
  1. Stimate domnule Bandrabur Gheorghe-D,
   Orice marturie este binevenita si v-as ruga sa ne povestiti. Nu o sa gasiti pe acest site oameni care sa va priveasca chioras. Aici am trecut de aceasta etapa, suntem deschisi la minte si ne bucuram de misterele care ni se infatiseaza. Trebuie sa gasiti puterea de a povesti.
   Va multumesc anticipat!
   O zi minunata sa aveti!

    
 2. Pana cand isi asterne Gheorge mesajul Sau, pe care il asteptam, pe site, ma gandesc sa va atrag atentia la cel putin doua aspecte care se produc in astfel de situatii si care par greu de explicat. Sigur ca in literatura de specialitate sunt precis de gasit materiale care trateaza aceasta tema, ca „roata” e descoperita demult.
  Cele doua fenomene distincte pe care vi le sugerez sa le luati in calcul sunt:
  -Fenomenul Walking in care sufletul originar (d)in trupul in discutie a parasit acest corp care a fost preluat de un suflet „strain” din multitudinea de suflete deztrupate care abia asteapta o astfel de ocazie pentru a putea ocupa un trup fara stapan si a se manifesta mai departe.
  In acest caz e clar ca sufletul noului stapan isi va derula programele in masura in care va reusi sa conduca neobservat un trup deja rodat si obisnuit sa faca anumite lucruri, sa lucreze la anumite teme.
  Descrierile nenumarate care ne parvin, anume acelea de „schimbare de personalitate” aparuta subit dupa moartea clinica a cuiva se datoreaza schimbarii chiar a „stapanului”! Familia si cunoscutii vor fi stupefiati de schimbare dar, dresata ca noi toti sa asocieze o fiinta umana numai cu trupul, nu va fi in stare sa descopere si mai ales sa admita asa ceva. Se vor obisnui asadar cu starea cea noua a celui cunoscut, pe care chiar daca nu o vor intelege, vor sfarsi prin a o accepta. Acum cativa ani, o binecunoscuta comentatoare sportiva europeana a „intrat” in coma si dupa luni petrecute in aceasta stare si-a „revenit”! Revenit e mult spus fiindca in acel trup a luat loc un alt suflet care se manifesta atat de stangaci in corpul strain incat mai ca nu se „arata” la „fereastra” strigand: hei, aici sunt si abia ma descurc! BIneinteles ca toti din jur au incercat din rasputeri sa faca o mutra placuta la un spectacol stupid si au tinut-o asa o vreme, incercand chiar sa „reabiliteze” acea fiinta pe care o cunosteau toti inainte din viata publica. Logodnicul ei a jucat o vreme in aceasta scena si a promis solemn (dupa iesirea ei din coma!) ca o va lua de nevasta! Dar cum era de asteptat nu s-a putut fiindca era un alt suflet cu care nu avea precis afinitatile necesare pentru un astfel de act, despartindu-se in final. A fost retrasa si din mediile unde s-a incercat inscenarea de a o reimplanta. Pe scurt am putea rezuma aceasta intamplare la ce am simti fiecare daca manine ne-am trezi in pat cu altcineva iar restul familiei nu s-ar putea dumiri cine vine dimineata la dejun in „hainele” cunoscute!
  Asadar acest fenomen genereaza una din modelele descrise des in ultimul timp cand dupa astfel de „accidente” se schimba radical personalitatea, cu celelalte componente: limba, obiceiuri, dinamica corpului etc. E ca si cum ai schimba cipul intr-un computer!
  -A doua varianta pe care v-o aduc in atentie e activarea neasteptata (in urma unui asemenea „accident vascular”) a unor programe energetice pe care le stocam cu nemiluita in fiinta noastra si care in nici un caz nu e compusa doar din corpul fizic cum am fost constransi sa credem.
  Asa ceva e posibil si prin eforturi energetice, si anume a reactiva o limba ce am vorbit-o intr-o alta viata si care e ferecata „iesirii la suprafata” prin programe de manupulare la care suntem supusi in lantul de (re)incarnari.
  Asa cum facand eforturi energetice ne putem reaminti cunostinte vechi, tot asa ne putem reaminti o limba vorbita candva. Dar aici trebuie de constatat mai intai daca sufletul originar mai e la carma si nu a fost inlocuit de un altul cum am descris la primul punct. Mai e si o alta subvarianta cand sufletul originar a fost „impins” la o parte de un altul mai puternic care se manifesta acum in acest corp, cel slab trecand in plan secund dar aici apare o stare de personalitate despicata, impartita, schizofrena, cand sufletele se perinda la carma dupa putere.
  Sigur ca tema e vasta si poate fi dezvoltata enorm, pe cat de enorme sunt si situatiile care compun viata noastra si despre care am fost dresati sa conoastem extrem de putin.Dresorii stiu peste masura, numai astfel au reusit sa ne tina la iezle mii de ani!

   
 3. Nicu are perfecta dreptate, m-am „uitat” la sufletele celor mentionati in articol si intr-adevar, in urma accidentului vechile suflete au plecat si trupul a fost preluat de suflete mai inalte si mai capabile care au putut repune pe linia de plutire cat de cat trupul care altfel ar fi murit. Noile suflete au venit cu capacitatile lor specifice evident, gen limbi straine pe care fostul corp nu le cunostea si altele… Se poate spune ca intr-ul fel sunt cazuri de „posesiune”, dar de data aceasta in sensul bun al cuvantului. Mai este si cazul cand unele truuri au fost preluate de versiuni diferite ale aceluiasi suflet, dar care au trait desigur alte vieti si au lata cunoastere …. Acest versiuni pot veni atat din viitor cat si din trecut, am vazut destule cazuri.
  De obicei cand trupul este preluat de un suflet strain, chiar daca mai inalt, acesta are probleme in controlului trupului o perioada mai lunga, probleme pe care cei apropiati le sesizeaza. Daca este insa o versiune a aceluiasi suflet preluarea trupului este mult mai usoara …

   
  1. Ma bucur pentru pertinentele Tale informatii!
   Chestia cu „versiuni ale aceluiasi suflet” e si mai complicata cum precis unii isi dau seama iar altora incerc sa le reamintesc.
   Sufletul nu e un bulgaras de energie cum eronat s-ar putea crede, el e imens si vast!
   Incarnam doar cu parti din el si cu cat un suflet e mai evoluat cu atat lucreaza la mai multe teme in acelasi timp sau decalat, in „trecut” ori „viitor”, in functie de ce e de invatat, experimentat!
   O parte sau mai multe din acest suflet se manifesta ca „inger pazitor” la alte suflete incarnate si cu care are anumite legaturi.
   Se stie ca sufletele fac parte din familii spirituale cuprinse intre 300 si 900 de membri al caror tel comun e desavarsirea tuturor la sfarsitul lantului de incarnari ale fiecaruia culminand cu atingerea desavarsirii in plan terestru. Mai fac o paranteza, desi nu e tema noastra acum, aratand ca de indata ce ultimul suflet al acestei familii ajunge la desavarsire, aceasta familie fuzioneaza intr-un nucleu energetic luand astfel nastere un „sfant”! A nu se confunda cu cei numiti arbitrar de religii. Acesta va incarna cu vointa libera si va ajuta omenirea sa gaseasca calea. Acestia sunt in numar de cel putin 7 pe intreg pamantul si se recunosc dupa faptele lor iesite din comun.
   Deci sufletul are multe manifestari trebuie de amintit ca parti din el se manifesta si in alte planuri celeste, pe alte planete si sisteme, in ierarhiile „ceresti” care sunt vaste. Ce ste important de retinut e ca aceste parti ale sufletului nu trebuie sa stie unul de existenta altuia si de regula nu au programate „intalniri” la nivelele la care ne manifestam in plan fizic.
   E clar asadar ce afirma Claudiu, ca preluarea unui trup de catre parti ale aceluiasi suflet se deruleaza mai usor. Desi parti ale aceluiasi suflet experimenteaza vreme indelungata la anumite teme independent de celelalte parti care fac la fel, ele se afla asadar in contact, dar nu in plan fizic cum am spus. La nivel superior tinem permanent legatura si ne acordam strategiile. Intoarcerea sufletului „acasa” dupa „moarte” e prilej nu numai de sarbatoare ci si de evaluare, elaborare a telurilor, locului noilor mainfestari in plan terestru, fiind ajutati de o „echipa” de ingeri specializati in intocmirea planurilor de reincarnare.
   Se va cauta cadrul necesar in forma celui cultural, religios daca mai e de experimentat asa ceva, cultural, teme la care e de lucrat, membri ai familiei spirituale care lucreaza la teme asemanatoare si care sunt dispusi sa ajute sau chiar incarnari in cadrul altor familii spirituale daca e necesar de invatat ceva anume.
   Si o astfel de preluare a unui trup parasit e o cale de a experimenta ceva si economiseste timp pretios scurtand perioada necesara aducerii la maturitate a unui trup in care se poate experimenta ceva chira si pentru o perioada scurta. Sunt reguli clare care fac asa ceva posibil dar sunt precis si mai complicate.

    
 4. Un suflet drag mi-a scris si ma gandesc sa nu pastrez doar pentru mine!
  Am mai spus ca tema e vasta si se vede treaba, nenumarate particularitati si detalii ies usor la iveala!
  ——————————————————————————————————————————————————————————-
  Minunate comentarii! De multe ori, comentariile sunt mai valoroase decat postarea in sine.

  In legatura cu comentariul tau si al lui Claudiu, crezi ca sufletul intrus, dupa ce pune stapanire pe corpul strain,
  mai stie acest lucru si joaca „teatru” ca sa nu fie descoperit sau habar nu are nici el, fiind ca „picat dein cer”,
  fiindu-i greu sa se acomodeze in corp si cu familia, prietenii, cei din jur ca sa nu mai vorbim de serviciu, unde poate nu se descurca deloc!? Foarte interesant !
  ——————————————————————————————————————————————————————————-
  El intra in acest corp constient pentru a experimenta ceva fara sa astepte zeci de ani pana cand corpul propriu (cum e in cazul incarnarii) sa fie in stare sa serveasca experimentelor dorite. E un fel de oportunism daca vrem sa-l numim asa!
  E posibil ca sufletul o data intrat in trup sa se supuna acelorasi legi ale „uitarii” sau cel putin „ascunderii” amintirilor a ceea ce este el.
  Variante or fi mai multe, poate ca unele suflete care cauta un astfel de tip de experiente sa aleaga nu numai corpul potrivit pentru experimentele dorite ci iau orice corp cat de cat potrivit aflat la indemana, adica parasit de stapan prin moarte.
  Depinde de nivelul de dezvoltare si temele cautate.
  Moartea clinica e de asemenea punctul in care sufletul se desprinde de trup, iar daca sufletul este convins sau se hotaraste sa se intoarca in trup nu se produce aceasta „moarte”.
  In cazul nostru acest trup e preluat de un suflet mai evoluat fiindca e nevoie, cum spune Claudiu, de anumite capacitati pentru a face un astfel de corp functional si mai ales a-l stapani. Desi aceste „stangacii” sunt cele observate pentru prima data de cei din jur, castigul pe care il spera acest suflet e mai important decat eventualele riscuri si daune aduse sufletului in caz de suferinta inevitabila.
  Unele suflete or fi experimentand asa ceva repetat si or fi dobandit o anumita „dexteritate”!
  Multe din relatarile de gen: „mort ingropat de viu” sunt explicabile astfel; un suflet strain a intrat in trup si l-a reanimat.

   
 5. Stimate Dl. Nicu,
  Sunt de profesie inginer (fac aceasta precizare,pentru a-mi intelege mai bine,modul de a judeca).
  Desi nu sunt un sceptic ,nici nu-mi pot insusi nste afirmatii drept adevaruri,fara niciun fel de „probe”.Sunt de asemenea constient ca,cel putin in prezent,in domeniul spiritual probele nu pot fii „palpabile”.Aceasta nu inseamna insa ca ele pot fii facute numai pe baza declarativa. Trebuie indepartate macar suspiciunile de sarlatanie,maniplare,magie ,etc. Dvs.faceti niste afirmatii atat de precise ,clare,fara ehivoc,incat punerea lor la indoiala ar insemna sa pun la indoiala ca 2×2=4. Mai mult chiar,in ultimul comentariu afirmati:”Un suflet drag mi-a scris….”,deci inteleg ca actiunile spirituale se pot si materializa,fara dubiu de apartenenta.
  Recent am citit o lucrare a unui om de stiinta,Gary Schwartz (prof. de neurologie,psihiatrie si chirurgie la Univ. Arizona)care pe baza unor protocoale stiintifice a cautat sa verifice „nemurirea constiintei”,in care scop a folosit 5 mediumuri .Desi prin strictetea masurilor si metodelor folosite cercetarea are toate
  cerintele unei cercetari stiintifice,iar rezultatele obtinute se pare ca au confirmat in proportie de peste 90% ca acest lucru se intampla,el inca NU are certitudinea fenomenului si solicita si altor cercetatori sa-l verifice,punand la dispozitia celor interesti absolul toate cercetarile sale
  Mi se pare un mod de abordare a spiritualului care poate sa creeze o baza solida de constientizare a acestuia.
  Dvs. ce ARGUMENTE aveti?????.

   
 6. Mintea Ta structurata, „inginereasca”, e mai mult o piedica in calea spirituala decat un ajutor.
  Nu spun asta ca sa te asez cumva pe o treapta inferioara din punct de vedere spiritual, ci ca o constatare veche, care e nu numai a mea.
  Mintea noastra a fost „dresata” sa accepte doar ceea ce e „palpabil” si poate fi dovedit cu mijloacele stiintei, stiinta care a fost introdusa de acceasi clica care nu vrea sa afli adevarul si sa te eliberezi din lanturile controlului so manipularii, pe care le vezi la oricine inafara de Tine!
  Nu te speria, e un fenomen in masa.
  Te asigur ca ceea ce sta in cele cateva comentarii e doar o farama, adevarul e mult mai profund si greu de digerat!
  Sunt de asemenea destule lucrari de mare valoare care trateaza tema!
  Te asigur de asemenea ca acel „suflet drag” de care vorbesti a afunat de-a lungul timpului destule „dovezi” ca ceea ce se intampla in plan energetic e real si atat de palpabil ca uneori te face sa ragi de durere sau sa versi lacrimi de fericire! A fost interesat de detalii fiindca a trecut de faza de „studiu” si se poate compara ci Tine cand, pentru a termina proiectul de lucrare ai nevoie de cunostinte suplimentare pe care le cauti in lucrari de specialitate! Pe alea le iei fara cracneala stiind „sigur” ca sunt universal valabile, adica acceptate de intreg piedestalul care controleaza lumea intreaga si daca se dovedeste ca sunt false, nu te va lua nimeni la intrebari.
  In spiritualitate a existat si va exista intotdeauna o avangarda care va gtrece de toate piedicile ce i se pun in cale si va explora lucruri care altora nu numai ca li se par de neinteles ci chiar de neacceptat.
  Fiintele care sunt de gasit in aceasta „avangarda” nu s-au trezit chiar acum si incep sa impartaseasca „intelepciuni” din senin ci au in spatele lor sute de vieti in care au cautat cu ardoare adevarul divin, acel adevar care exista dintotdeauna indiferent de numarul celor ce cred in el, si pe care incearca sa-l arate si altora, unii interesati, altii curiosi, altii sceptici dar la care va face candva „clic”!
  Se spunea udeva pe buna dreptate ca vedem cu ochii fizici doar o miime din ce se intampla in jurul nostru!
  Paradoxal exact din aceasta miime se ridica cei mai multi si cer „dovezi” ca ceea ce ei nu pot sau refuza sistematic sa vada e „real”!
  E dreptul lor desigur dar si ghinionul lor!
  Mintea scapata de programari ar putea fi de folos in a aprofunda teme care sunt mai acute ca niciodata si neintelegerea lor, macar partiala, ne va da mari dureri de cap si nu numai! Si inca fizice tare!
  Imi aduc aminte de un cuplu de doctori care au profesat peste 50 de ani intr-un cabinet particular si si-au incoronat activitatea profesionala cu lucrari de doctorat, publicat carti, etc cum au inceput sa caute ajutor in cercuri de spirituali pentru problemele lor de sanatate pe care nu le puteau rezolva nici singuri nici cu ajutorul colegilor de breasla.
  Cum viata se scurgea incet spre finalul ei, au inceput sa se deschida si pas cu pas au aflat lucruri care in tinerete i-at fi facut sa zimbeasca cu emfaza! BIne le-a facut ca au mai scapat de poverile de multe vieti la care nu le-au dat de capat si pe care le vor relua in viata viitoare exact de unde au ramas in asta. Si cum toti suntem „unul” si telul nostru comun e desavarsirea spirituala, au avut sansa sa se intalneasca nu numai cu o fata a lor dintr-o viata anterioara pe care au crescut-o cu mare strictete si sub presiuni, si care in viata asta a ales sa experimenteze prostitutia, desi e evoluata spiritual, ci si pe unii din victimele lor din viata anterioara cand erau mari preoti incasi si „disecau” pe viu fiinte omenesti scotandu-le organele… In paranteza fie spus, nu va mai exaltati atata de culturile incasa sau mayasa in care se sacrificau de catre „preotimea” executoare de putere, vieti omenesti „pe banda” in acele temple sau altare cum e si cel de la Maciu Piciu. Civilizatii extraterestre evoluate, in armonie cu Dumnezeu, au pus capat acestor orori.
  E doar un exemplu care ar trebui sa ne faca sa intelegem ca dominatia materialismului se apropie de sfarsit fiindca la acest sfarsit au lucrat singuri si nefiind in armonie cu Creatorul si principiile Sale, era de la inceput sortita pieirii. A fost insa un bun si interesant examen pentru omenire!
  U numai pentru ea ci si pentru nenumaratele civilizatii extraterestre care ne asista si care traiesc printre noi sau in preajma noastra si savureaza cu mare bucurile ce experimentam noi si care va sta la indemana intregului univers in experimentari viitoare.
  A trata spiritualitatea fara piatra de temelie care e existenta si mai ales nemurirea sufletului e ca si cum ai construi casa in mlastina.
  Ca sa nu mai aminttesc ca se confunda masiv spiritualitatea cu religiile si mai grav cu administratiile create de om (prin „reprezentantii” sai!) in scop de control. Dar asta nu e tema noastra de azi.
  „Stocul” de suflete creat de Dumnezeu pentru experimentul pamant e de 11,2 miliarde! Jumatate sunt incarnate, cealalta jumatate indeplineste alte functii in imensitatea ierarhiilor „ceresti”! Ca sa nu mai amintesc ca, urmare a evenimentelor ce se petrec acum pe pamant, iau parte intr-o forma sau alta pana la o suta de miliarde de suflete din toate partile universului!
  Sigur ca multora care folosesc doar mintea si chiar daca in subconstient ar admite ca pe undeva prin „interior” mai salasuieste si sufletul, nu tare sunt dispusi sa admita existenta lui, dar cer „dovezi”!
  Sunt indreptatiti sa o faca, natural.
  Nmai ca e cam tarziuc, sa dezbatem importanta alfabetului in timp ce altii o dau cu „Gaudeamus igitur”!
  Domnul profesor de care amintesti e mai departe cu perceptiile, dar, desi a spuc cam ce era esential, a trebuit sa lase indoiala sa-si faca loc in sufletul cititorului ca altfel il taie puterea de la sponzorizari! Nu exista centre de cercatare care sa nu fie in slujba puterii sau racordate la canula lor. Cine refuza asta plateste cu viata sau nu mai auzi ce ar fi vrut sa faca public!
  Mai fac o revenire la tema sa va arat ca tema suflete neinaltate a fost atat de profunda in urma cu vre-o douazeci de ani incat aproape ca nu exista fiinta omeneasca ca sa nu fi avut in sistemul ei energetic macar un suflet strain! Am intalnit cazuri si cu peste 10!
  CHiar si sufletele stabile energetic au luat in custodie suflete ca sa le ajute fiindca energetica pamantului e ra atat de masiv manipulata de puterea oculta de pe pemant si dinafare lui incat omenirea era pe cale sa se sufoce pur si simplu!
  Lucrul la inaltarea acestor suflete a pus bazele eliberarii pamantului fiindca eram atat de sufocati incat abia ne taram, ce sa mai vorbim de vindecarea altora sau a pamantului! Care cum scapa de cate un „pietroi” il ajuta pe urmatorul, chiar daca mai era singur cu celalalt picior in groapa!
  Tipul de suflete descrise in postare reprezinta doar o forma mai rara de folosire a unui trup strain pentru a se manifesta dupa pierderea celui propriu.
  Munca cu si la astfel de suflete e fara plata si recunostinta pamanteasca. E ca si cum te-ai duce la cineva in casa sa-i faci curat si ai inlatura numai energiile si fiintele parazitare fara sa-i stergi praful si speli carpele! In loc de plata ai capata ceva suturi!
  Se tot vorbeste de exemplu de „Portalul congolez”! Imi aduc aminte ca acum vreo 15 ani parca, erau acolo milioane de suflete neinaltate care au fost in sfarsit eliberate. Am aflat atunci ca toti care se incarnasera acolo in ultimii 4 000 de ani nu s-au mai putut inalta! Acum aflam ca din cauza unor anomalii create artificial! Atunci nu stiu cati stiau asta, acum e un adevar confirmat din diferite surse si acceptat.
  UIte asa, pe intreg pamantul erau atatea suflete ramase neinaltare incat se putea popula cu ele nu o tara sau un continet, ci o planeta!
  Si noi, sub povara lor, cautam disperati dovezi!
  Nu am pretentia ca ti le-am adus si nici nu ma straduiesc fiindca sunt atatea de facut in acest timp!
  La noi insine si la altii!
  Si titlurile nu sunt aici de nici un folos!
  Cunosc cateva „casnice” care daca si-ar face timp sa ma ajute, mi-ar da lacrimile de bucurie si recunostinta!

   
  1. Dl. Nicu.
   Imi pare rau sa constat ca avem judecati si rationamente paralele,care nu se vor intilni niciodata,deci nu are rost sa mai continuam dialogul.Ar fi pierdre de timp.Am vazut insa ca desi blamati stiinta,faceti apel la unii termeni care-i apartin(ca de exeplu „energie) fara a le cunoaste decat superficial semnificatia. Daca nu erau cei cu mintea „dresata”cred ca ramaneam la stadiul de maimuta.Gresiti total cand afirmati ca stiinta accepta numai ce este „palpabil”,Si ca sa va dovedesc ca nu va acuz fara temei,va rog sa va raspundeti la intrebaea:”daca in padure cade un copac si nu este nimeni acolo,oare acesta face zgomot ?”

    
 7. Energia exista si e cunoscuta infinit mai devreme decat aparitia „stiintelor”!
  Asa ca nu te excita intrigat ca nu-ti recunoaste cineva automat „apartenenta” la aceasta umai pentru ca ti-ai insusit silitor cunostintele dorite de putere.
  Poti sa folosesti aceste energii cat te tin puterile, ca sunt accesibile tuturor! Numai ca accesul la aceastea e conditionat de nivelul de constiinta.
  Totul e energie, si cea pe care o experimentezi Tu acum, numai ca nu e totul! Programarile de care vorbesc si care afecteaza marea majoritate a omenirii impiedica exact perceptia celor care se afla deasupra celor grosiere cu care am fost, cum spuneam, dresati si implicit accesul la ele!
  Asa cum cei fixati si ancorati in dogma unei religii nu se vor putea detasa pentru a intelege si folosi aceste energii cu succes, tot asa folosind „stiinta” cu care ai fost programat sa intelegi functionarea intregului nu vei putea accesa maretia acestora.
  Vor exista insa destui „oameni de stiinta” care vor reusi sa se trezeasca si sa faca trecerea de la aceasta stiinta la cea adevarata, divina care va fi de folos omenirii in evolutia ei nu in manipularea si irobirea ei.
  Nu te repezi asadar sa porti „dialoguri” peste tot ci mai bine goleste „cescuta” preaplina si fa loc in ea pentru invatatura cea adevarata care te va duce mai departe. Cand vei ajunge la magnifica maxima: „eu stiu ca nu stiu nimic!”, esti pe drumul cel bun!

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top