skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro
Despre Telepatie – Constantin Dulcan

Despre telepatie – Constantin Dulcan

 

Pentru astazi am pregatit un interviu al lui Daniel Roxin cu Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan, autor al celebrei carti „Inteligenta Materiei”, carte care a creat multe polemici si a fost un adevarat soc in perioada comunista, atunci cand cercetatorii si chiar si reprezentantii ideologiei vremii nu au stiut cum sa se raporteze la ea.

Știința a început să lămurească multe dintre misterele care ne înconjoară. Cu un ochi ațintit în profunzimea materiei și cu altul către nemărginirea Cosmosului, omul începe să înțeleagă tot mai bine că trăim într-un univers inteligent, că totul se află în interconexiune.

În acest context, un subiect sensibil cum este Telepatia își găsește și primele explicații științifice. Deși acest fenomen de comunicație biologică a fost observat și cercetat atât la plante, insecte și animale, cât și la oameni, el este încă privit cu scepticism de o anumită parte, mai rigidă, a mediului științific.

Cu toate acestea, experimentele făcute începând cu secolul XIX și până astăzi, au pusă în evidență fenomene care, deși nu pot fi încă integral explicate cu bagajul de cunoștiințe științifice pe care mediul de specialitate îl are în prezent, arată cu claritate că Telepatia este un fenomen obiectiv.

Pentru a afla mai multe despre rezulatele cercetării științifice dintr-un domeniu atât de delicat, îl avem ca invitat în această emisiune pe domnul Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan, specialist în neurologie si psihatrie, șeful catedrei de neurologie al universitatii Titu Maiorescu din București.

Comentarii (5)
 1. A propos, mai stie careva daca pina la urma ‘maestrul’ Roxin a produs ceva probe cu privire la ‘celebrele’ tuneluri ale dacilor, de sub Sfinx pina sub … piramidele egiptene?!?
  :Devilish:
  Sau macar alea din M-tii Orastiei.
  :Conceited:
  Fie ele dovezi chiar si prin telepatie…
  :Cool:
  :Woodstock:

   
   1. :Conceited:
    Chiar asa, …’ideea’ si … ‘s-ar parea’ plus … ‘imperiu(?!?) subteran’, toate astea aflindu-se pe undeva prin vecinatatea … demonstratiei stiintifice, nu-i asa???
    :Devilish:
    Nu de alta, da’ ‘illo tempore’ are mai mare legatura cu … povestea, mitul sau legenda decit cu miezul adevarului stiintific.
    :Geek:
    :Woodstock:

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top