skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro
Puterea Chi-ului

Puterea Chi-ului

 

Pentru astăzi am tradus și am pregatit pentru dumneavoastră ceva deosebit.
În afară de a ne oferi o demonstrație uluitoare referitoare la energiile corpului, celebrul Chi sau Qi, Lama Dondrup, ne explică un pic din filozofia care stă în spatele unor asemenea performanțe cu care vesticii nu sunt obișnuiți.
La al șaselea Festival Internațional de Artă Internă Chineză care s-a desfășurat în Anglia, la Newcastle în octombrie 1997, Lama Dondrup Dorje a oferit o demonstrație asupra modului în care energia este cultivată prin practicarea clasicul Qigong într-un program numit “Un discurs despre manifestarea fizică a budismului, a Sutrei Inimii a Perfecțiunii și Înțelepciunii”.
Programul pe care-l veți urmări, este o versiune condensată a prezentării sale care a durat o oră și patruzeci de minute.
Vizionare placuta!

Comentarii (12)
 1. DIN NOU, FELICITARI PENTRU ALEGERE SI TRANSMITERE ! Daca mai sunt posibile si alte preluari in acelasi sens (din 1997 sunt aproape 20 de ani), cred ca ar fi binevenite ! ZILE BUNE SI ARMONIOASE, cu deplina energie (pozitiva), SA AVEM!

   
 2. Senzational, pe maestrul acesta nu-l cunosteam. Cand ma „uit” in sufletul sau vad ca are vibratie de 5.1D pe chakre, care este cam media sufletelor apostolilor lui Christos si discipolilor lui Budha, o vibratie destul de inalta dar desigur nu se compara cu vibratia sufletelor lui Christos si Budha de 7.0-71D deci dimensiunea a 7-a … Un om mediu obisnuit are 3.5-3.6D si suflet si trup.
  in schimb vibratia medie a trupului lui lama este senzationala, este chiar 5.0D pe chakre, deci este cu trupul la inceputul dimensiunii a 5-a! Tinand seama ca nu este prea batran ar putea in conditiile acestea sa realizeze chiar si ascensiunea fizica in 5D, deci cu trup cu tot nu numai ascensiunea spirituala. Pentru asta insa trebuie sa ajunga cu sufletul la minim 6.5D si cu trupul la minim 5.5D, dar oricum este pe calea cea buna …
  Eu unul n-am cunoscut decat 3 alte persoane mai inalte ca el la vibratia trupului. Apropo, am vazut ca statistic maestrii indieni sunt mai inalti la vibratia sufletului in schimb cu trupul sunt semnificativ inferiori ca vibratie maestrilor chinezi. Indienii se grabesc sa-si eleveze rapid sufletul dar cu trupul nu stau asa bine. Sigur ca evolueaza mai sus ca un om obinuit dar foarte rar dai de vreunul cu vibratie mai inalta de 4.2-4.3D chiar daca cu sufletul a ajuns pe 7D. In schimb am vazut ca maestri chinezii taoisti (Qigong este desprins din Tao) urca „la pachet” suflet si trup, si cum trupul evolueaza mult mai greu ca sufletul ei raman mai in urma cu vibratia sufletului … dar ei nu duc lipsa de rabdare ;)

   
  1. Salut.poti vedea in sufletul oamenilor,in aura?Poti face evaluari!A Em David e pagina de fb.dami cerere ,mesaj sa discutam mai multe!

    
 3. Ca si mine, multi au aflat despre Kong si Qigong, dar nu au vazut o astfel de demostratie. Acum vor VEDEA si unii vor INTELEGE. Multumesc in numele lor si al meu personal.

   
 4. Buna ziua! Ar fi posibil sa imi dati linkul la videoul original? As dori sa il arat unor prieteni care vorbesc doar engleza si germana! Multumesc mult pentru articolul si contributia aceasta minunata!

   
  1. Imi pare rau, dar nu stiu daca acest clip este disponibil pe Internet. Noua ni l-a trimis cineva direct la redactie.
   Il voi cauta si eu si daca il voi gasi va voi indica unde se gaseste.
   O zi minunata!

    
  1. Stimate domnule Laviniu,
   Limbajul elevat folosit de dvs. banuiesc ca este unul din punctele dumneavoastra forte ale relaționării cu semenii din jur. Oricum ar fi, bănuiesc ca nu aveti cunostinte aprofundate in acest domeniu si comentariul vi se bazeaza pe ceea ce credeti si nu pe ceea ce stiti.
   Daca ati fi urmarit cu atentie informatiile disponibile publicului larg ati fi constatat ca ceea ce se vede in acest film este indeobste cunoscut si luat ca atare chiar si de catre cercetatori.
   Daca realizatorii filmului acesta (BBC-ul) nu sunt de incredere, poate va multumeste sa stiti ca si Discovery Channel a facut o emisiune angajand ca reporter un luptator profesionist care a mers in China pentru a verifica adevarul acestor maestri.
   In mijlocul strazii a fost aruncat din stanga in dreapta si in bratele multimii care se amuza copios de unul dintre maestrii care practica aceasta arta straveche.
   Prin urmare, e bine sa va informati. Cine stie, poate veti invata ceva nou.
   Va doresc o zi minunata!

    
 5. Un maestru chinez de tai-chi, mi-a spus personal, ca este doar un show. Sunt mai multe argumente pentru aceasta. Unul dintre ele este chiar faptul ca le spune clar acestora elevi, ce sa faca sau sa nu faca. Si eu cred ca e o mare vrajeala…din pacate….
  Va doresc tot binele din lume si va rog sa nu va suparati, pentru cele scrise.

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top