skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Meditație cu Mozart

 

Mulți dintre cititorii noștri obișnuiesc să mediteze. Pentru o mai buna concentrare se foloseste adeseori o muzica cu o vibratie inalta, una care linisteste si care deschide ochii sufletului inaltandu-l.
Astazi, va propunem un clip care lumineaza ca un soare prin muzica inegalabila al lui Mozart. Este o partitura care rupe legaturile cu materia si ii da aripi sufletului. Este o muzica pe care o poti asculta la nesfarsit, una care zideste si aduce bucurie, spre deosebire de multe acte artistice care astazi incanta publicul.
Poate nu toata lumea este predispusa la meditatie, poate nu toti sunt obisnuiti sa asculte muzica clasica, insa Mozart sparge barierele si atinge sufletele cu conditia sa i se dea o picatura de atentie si una de timp.
Duneavoastra ii veti da aceste două picaturi?

Comentarii (2)
 1. ,, Geniul nu este un rezultat al accidentelor mediului inconjurator, sau al mutatiilor genetice. El nu este dat doar catorva alesi. Geniul este o Frecventa a mintii si trupului, care permeaza intregul spatiu si intreaga materie.
  Prin urmare, ca si orice frecventa, poate fi „accesata“, se poate rezona cu ea si poate fi folosita prin metode adecvate ,,
  …………………….
  Frecventa geniu – John Falone
  http://www.slideshare.net/MirceaConstantinSerban/frecventa-geniu-john-falone
  ………………………………….
  Cartea de fata, publicata la editura For you, explica aceste metode si ofera exercitii practice pentru cultivarea geniului. Ea este alcatuita pentru a preda acest lucru, in mod simultan pe multe niveluri ale constiintei-constientei.
  Chiar si observatorului celui mai neatent ar trebui sa-i fie clar faptul ca, acum, se impune o noua constiinta mondiala asupra fiecarei forme de viata de pe planeta – constiinta care cere o achimbare radicala in modul de a gandi si a trai. Acestea doua sunt unul si acelasi lucru. Fiecare civilizatie se bazeaza daca sunt unul si acelasi lucru. Fiecare civilizatie se bazeaza foarte tare pe scanteile ocazionale de geniu, provenite de la putinii care-si revendica mostenirea. Chiar si in aceasta situatie, ei sunt considerati de catre stiinta ca fiind ciudatenii ale naturii. Religia ii considera persoane binecuvantate de Dumnezeu, in contrast cu „multimea de pacatosi“ care isi pun nadejdea in darurile si binecuvantarile celor cativa alesi
  …………………………………..
  Sunt un geniu in devenire ! :)
  …………………………………..
  Mozart ? De ce nu , Chopin, Rahmaninov, Clayderman , Beethoven,Schubert …. Sunt compozitii care ma inspira , imi inalta sufletul …sau poate …
  … Imi place muzica clasica … Imi place muzica buna ,muzica instrumentala … depinde de starea de spirit in care ma aflu la momentul respectiv … Si cum starea mea e f schimbatoare … ascult aproape orice fel de muzica … la maximum sau minimum… care-mi face fiecare celula sa vibreze in mine ! :)
  …… Multumesc , multumesc ..multumesc mult ! :)
  … Am ascultat nu o data ci de mai multe ori chiar in ziua postarii … Picatura daruita a devenit oceanul din mine ! :)
  …….Va doresc sa aveti in continuare o dupa amiaza , seara , noapte cu momente superbe ! :)

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top