skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

O vizită pe Pamânt

 

Dacă ai veni ca un suflet dintre stele, si dacă te-ai opri o secundă în fața unui glob mare și albastru, atunci curiozitatea te-ar năpădi. Iar dacă în acel moment de uimire te-ai întâlni cu Dumnezeu și el te-ar întreba dacă vrei să te naști acolo, ce i-ai răspunde?

Poate da, sau poate nu, dar dacă el ar vrea să te convingă, atunci ți-ar oferi gratis această plimbare.

Vizionare plăcută!

Comentarii (4)
  1. Cuvintele sunt sarace,nu pot exprima admiratia, recunostiinta ptr tot ceea ce inseamna
    frumusetile planetei noastre dragi..!

     
  2. Foarte frumoase imaginile pentru ochii mei si banuiesc ca pentru ai multora! Nu sunt sigur cum „vede” un suflet oarecare (deci fara corp si ochi) planeta … mai degraba il intereseaza ce gen de experiente de viata ofera umanitatea de pe aici si doar in secundar planeta. Oricum, nu poate s-o vada cum o vedem noi, poate eventual sa discearna, fiind doar suflet, niste vartejuri de energie avand structuri posibil placute. De aceea este bine sa ai trup si sa fii pe aceeasi planeta de unde ai imprumutat trupul, pentru ca ai o matca energetica comuna cu a trupului. Cand or sa ajunga oamenii pe Marte or sa constate cu mare neplacere la fata locului ce inseamna sa ai un trup format din elemente de pe alta planeta si sa fii pe o planeta straina … nu se mai pot face schimburi energetice intre planeta si trupurile straine, schimburi necesare pentru intretinerea vietii.

     
  3. La origine Planeta asta trebuia sa ramana „animala”, unde animalele sa se poata dezvolta si evolua in liniste pentru ca ele au un ritm de dezvoltare mai lent decat fiintele umanoide (la care se intervine frecvent in genetica lor)!
    Dar, ca peste tot in univers, se respecta sau nu intentiile Creatorului si urmarile sunt pe cat de dinamice pe atat de „colorate”!
    Universul musteste de viata si o asemenea oaza nu putea ramane neatinsa fiindca ispita asta e mare!
    S-a intervenit de multe ori in evoliutia evenimentelor. Una majora a fost o data cu eliminarea dinozaurilor care acaparasera planeta si nu faceau posibile alte experimente. Introducerea altor specii de animale (a nu se crede ca toate au aparut si evoluat aici din „supa primara”!) s-a facut pe perioade de timp enorm de lungi, una dintre ele a fost si „primatele”! „Sadite” aici pentru ca genele aduse din alte parti sa se poata adapta cnditiilor de aici, materialul genetic innobilat a fost folosit ulterior la crearea si clonarea corpurilor de umanoizi folosite apoi de suflete din toate partile pentru incarnare si prin asta experimentare, evolutie. „Veriga lipsa” dintre aceste primate si omul modern nu exista asadar!
    Bineinteles ca nenumarate interventii facute de tot atatea „grupari de interese”, a se citi civilizatii extraterestre, au condus la crearea mai multor rase care s-au dezvoltat izolate geografic vreme indelungata.
    Cine stie, poate ca zestrea noastra genetica si informationala face sa nu putem trai in armonie deplina cu aceasta planeta minunata! La care trebuie amintit ca un anumit „stoc” de suflete a fost creat special pentru Pamant, altele sau se afla de multa vreme aici experimentantd tot ce se putea, inclusiv duzini de vieti ca animal, altele sunt „refugiate” aici (ca cele de pe Marte care au adus „gena razboiului), altele vin din intreg Universul pentru a fi aici la evenimentele deosebite din aceste vremuri.
    Din pacate foarte putini reusesc sa anihileze, macar in parte, dualismul si sa acceseze contiinta a ceea ce suntem de fapt!
    Daca am putea-o face la nivel planetar, macar cateva secunde, nu s-ar auzi nici macar o respiratie de mirarea fara margini ce ne-ar cuprinde!

     
  4. Avem toate condițiile să fim fericiți. Se pare că ne încurcă faptul că suntem oameni. Pe deasupra, mai stricăm și ceea ce ne-a fost pus la dispoziție.

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top