skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Sacrificiul

 

Tema scarificiului este una prezenta in toate culturile lumii inca din cele mai vechi timpuri. Se vfaceau sacrificii pentru venirea ploii, pentru recolte bogate, pentru ingaduinta zeilor, chiar si Iisus s-a sacrificat pe sine pentru oameni. Sacrificiul mamei sau al iubitului/iubitei sunt si astazi prezente pretutindeni in lume.
In sufletul nostru putem sa ne sacrificam fara ezitare atunci cand exista in noi o dragoste imensa ce ne duce catre absolut.
In urmatorul clip veti avea placerea sa vedeti o civilizatie diferita de a noastra, cu un ritm al vietii ce depinde de alti factori.
Oricum, clipul este unul extrem de sensibil care va va aduce un zambet si in aceasta zi.
Vizionare placuta!

Comentarii (5)
 1. Doar oamenii cu o puternica forta interioara pot iubi cu adevarat ! Capacitatea de sacrificiu a iubirii e fascinanta.
  O Iubirea puternica , adevarata , ne conectează cu Dumnezeu , ne schimba din interior spre exterior , ne da energie …ne da sens vietii !
  Cand in sufletul nostru s-a cuibarit o asemenea iubire … esti inconjurat de magie , totul devine frumos …
  … A iubi dezinteresat, fara a astepta vreo recompensa sau recunostinta ..este iubirea la superlativ ! :)
  In Iubirea adevarata , unica … pe care putini dintre noi sunt binecuvantati s-o traiasca ..Nu exista sacrificiu .. ci simplu :Daruire totala …
  …“A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile.” – Balzac
  Sa iubim dezinteresat, fara a astepta recompense sau recunoştinţa ! O astfel de iubire devine Universala ! …
  ,, …clipul este unul extrem de sensibil care ,, ..mi-a adus o infinitate de :) … in aceasta zi. ,,..
  Mi-a placut atata de mult ..ca l-am vizionat nu o data ci de mai multe ori .. :)
  …. Multumesc , multumesc ..multumesc mult ! :)
  … Sensul vietii este iubirea ..doar atat ! :)
  Nu va spun : Sa fiti iubiti , ci , Iubeste cu toata fiinta ca sa intelegi viata cu adevarat ! :)

  ….

   
 2. In perceptia mea aici e vorba de a renunta de buna voie la viata divina pentru a trai minunatiile vietii pamantene.E adevarat ca din miliardele si miliardele de suflete doar putine au avut curajul sa uite cine sunt si sa intre in experienta fizicalitatii.In acelasi timp se stie ca fara a avea si aceasta experienta,nimeni,nici o fiinta (inger) nu poate fi complet;ii va lipsi mereu …ceva,acest ceva.Pentru a putea aduce dumnezeirea pe pamant in corp uman,in mod constient (dumnezeire fiind aici in corp uman,dar omul ,in general,nu-i constient de acest lucru).Revenind la titlul articolului,intr-adevar e vorba de un sacrificiu,dar nu pentru altcineva ,ci in vederea completarii fiecaruia ,personel cu tot ce inseamna viata in toate dimensiunile,stiiut fiind ca viata in fizicalitate se desfasoara la cea mai lenta vibratie a energiilor,deci e cel mai greu de suportat.Nimeni nu poate fi complet,nu poate sa-si realizeze Inaltarea (toti o vor trai candva),fara a avea „in tolba” toate experientele existente in creatie.Acum,in aceste timpuri sund destul de multi oameni care „si-au completat cercul „,nu le-a fost usor,dar doar asa sunt impliniti,putand fi Iluminati Incorporati,ceea ce in vechime nu s-a putut realiza,datorita constiintei care nu ajunsese la constientizarea de ea insasi,prin om.deci,ceea ce imi spune articolul,as numi „Curaj” (pe care persoana ramasa singura la suprafata pamantului l-a avut si ,luandu-l de exemplu,a doua si-a smuls de buna voie „stralucirea” pentru a face la fe,stiind ce o asteapta).Nu-i intamplatoare nici aparitia …sarpelui(Kundalini !),care este semnul trezirii constiintei si care da curajul si increderea ca ,oricat ar fi de greu,cel ce devine constient,merge pana la capat,renuntand la…magie si traind in „valea plangerii”.Nimeni nu o pote face pentru altul si nimeni nu e complet fara …propriul sacrificiu.

   
  1. Ma bucur ca ai revenit cu acest comentariu ,pe care ti-l apreciez . Cu recunostinta te imbratisez.

    
 3. Consider ca Momentul TREZIRII este prezentat foarte sugestiv : ” O impiedicare , urmata de o cazatura , urmata de DURERE sufleteasca si trupeasca ,urmata de trecerea prin NOAPTEA INTUNECATA A SUFLETULUI . Va imbratisez

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top