skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Poarta energetica din Muntii Buzaului

 

Este prea puțin cunoscut faptul că Munții Buzăului ascund o poartă energetică de unde se poate ajunge într-un univers paralel necunoscut.
In urma unor teste experimentale efectuate între 1978 – 1981, în regiunea Bozioru, a rezultat că exista situații când se întrunesc anumiti factori electromagnetici (geomagnetici, biofizici și de altă natură) si este posibilă dispariția instantanee a unor persoane. In această zona au loc unele fenomene paranormale ce înca nu pot fi explicate prin legile fizicii așa cum le cunoaștem în prezent. Inexplicabilă este și „ceața albastră”, strălucitoare, cu irizări ciudate, care se manifestă sub formă de cupolă, măsurată cu un dispozitiv pentru radiații luminoase și având 28.000 de grade Kelvin. Acest fenomen este însoțit de o concentrare a infrasunetelor de foarte joasă frecvență (3, 4 Hz) și de un zgomot de fond foarte supărător pentru ființele vii.
Omul poate avea stare de greață, cefalee, simte că îi vibrează toate celulele. In acele momente pot apărea halucinații, vizuale și auditive. In cazul în care subiectul uman depășește o limită de siguranță, el poate fi „aspirat” violent în interiorul acelei ceți albastre, care ia forma unui vârtej orizontal. Doi subiecți umani voluntari, dintre care un fizician, au descris in mod similar ce li s-a intamplat in timpul „aspiratiei”, experimentele fiind facute la un interval de doi ani. Apropierea de ceata albastra creeaza o stare de teama ce se transforma treptat in spaima incontrolabila, cand subiectul este aspirat cu violenta intr-un tunel energetic turbionar, la capatul caruia se vede o lumina alba, stralucitoare. Invitat in 2006 la emisiunea „Miezul problemei” , domnul Vasile Rudan a relatat experimentele, intamplarile si misterele din Muntii Buzaului.
In acel tunel energetic, timpul se dilata.
Omul este supus unor solicitari fizice si psihice foarte puternice, simte ca se sufoca. La „expulzarea” subiectului uman din tunelul turbionar, cerul este senin, stralucitor, este o liniste totala, omul se simte bine, are senzatia ca se afla in stare de imponderabilitate. Dincolo de starea de bine, subiectul uman este total dereglat. Pierde simtul orientarii in teren pentru un interval de maximum doua ore, vede peisajul inversat, ca in oglinda si crede ca cei din jurul sau nu sunt cum ar trebui sa fie. In zona respectiva s-au facut si experimente de comunicatie telepatica, efectuate pe grupe de subiecti copii, pentru un studiu solicitat de Ministerul Apararii Nationale. S-a constatat ca in timpul cetii albastre turbionare, comunicatiile telepatice au o acuratete de 96-98 la suta in perceptia mesajului.
Testele au fost repetate si in prezenta unei comisii militare. Fenomenul cetii albastre este insotit si de fenomenul descarcarii temporare a pilelor electrice. Nu mai functiona dozimetrul pentru raze gamma, nici electromotorul aparatului de filmat. Dupa disiparea cetii albastre, aparatele si-au reluat functionabilitatea. Un astfel de fenomen este comparabil cu cel relatat intr-un documentar difuzat pe Discovery, despre Triunghiul Bermudelor. In documentar, ceata albastra este denumita „ceata electronica” sau „vartej electronic”, fiind responsabila de devierea unui avion cu 160 de km fata de ruta initiala.
In anii ’80, in Muntii Buzaului s-au efectuat o serie de experimente militare de catre cercetatori angajati pe baza de contract de catre Ilie Ceausescu, care avea o unitate de paranormali langa lacul Gotes. Experimentele de la lacul Gotes priveau aparitia unui fenomen straniu, un vortex energetic ce se instala in anumite condicii geo-magnetice, fiind insotit de tulburari energetice care favorizau transmisia telepatica.
In timpul aparitiei „norului gri”, pe un fond de un albastru intens imposibil de descris in cuvinte, au fost raportate disparitii de persoane, uneori acestea aparand in alte locuri. Atasatii militari sovietici au facut „schimb de experienta” cu cercetatorii romani, uneori furandu-le pur si simplu rapoartele secrete.
Unul dintre cercetatorii angajati de Ilie Ceausescu s-a lasat aspirat de norul gri. El a disparut din fata observatorilor timp de 4 ore, fiind gasit la o distanta apreciabila. A descris o calatorie intr-un univers paralel straniu, asemanator ca peisaj cu cel din care „plecase”. I s-a parut ca incursiunea sa a durat pana in 10 minute. La revenire, vedea totul inversat, ca in oglinda, si a slabit 8 kilograme in urmatoarele zile. Cercetatorii au numit fenomenul norului gri „poarta timpului”, o poarta energetica spre un univers paralel.

Sursa:  rtv.net

Comentarii (5)
 1. Se spune ca vatra intelepciunii este vatra satului si ca intelepciunea s-a nascut la tara. Si cate bordeie atatea obicee si fiecare sat are legenda lui. In Romania pe care am strabatut-o eu in copilarie si adolescenta asa era. Locurile mai sunt – oamenii pastratori de obiceiuri, traditii, povesti si legende locale sau cam imputinat sau chiar au disparut nevand cui sa predea stiintele locului. Valorile locului tineau de transmiterea stiintei echilibrului de convietuire intre om si natura. Erau alesi dintre cei care manifestau calitati cine sa urmeze un mestesug sau altul, cum se lucreaza pamantul, cum se ingrijesc gospodariile, stiinta hainelor si cusaturilor,stiinta animalelor, a pasarilor, a pomilor, a vitei de vie, a plantelor, a vindecarilor, a pietrelor, a vantului. Comunitatile se sprijineau pe cele trei, patru generatii care convietuiau armonios. Conflicte pentru orice, intotdeuna au existat, dar ordinea o tineau inteleptii satului – de obicei cativa batrani respectati de comunitate pentru experienta lor de viata. Treptat odata cu modernizarile, tinerii au plecat la orase si tot s-au ajutat reciproc unii pe altii pastrand traditii si obiceiuri, povesti si legende locale. Dar a venit democratia autentica si saracia lucie intr-o tara bogata. Tinerii nu au plecat la orase, au plecat din tara izgoniti de saracie, de demagogie si de maxima incompetenta…mai mult a venit moda vanzarilor pentru a fi bogati si a isi cumpara masini scumpe si a juca la pacanele asa ca in filmele americane. Rezultatele…se vad. Cei ce au plecat au sperat ca este pentru scurt timp si isi pot ajuta familiile ramase in tara. Unii s-au intors, altii si-ar dori…dar realitatea este ca aici rezista cine poate si cum poate. Cand toate traznaile de peste tot ne-au invadat si cand strainii ne descopera tara, istoria, traditiile – ma refer la specialisti dar si oameni simpli de buna credinta – aflam cat de bogati real suntem si cum ne batem joc noi de noi prin uitare si delasare a propriilor origini. Daca ne uitam in lume vedem ca asta s-a dorit de cativa potentati ai lumii care si-au sporit averile si influentele studiind foarte bine calitatile si resursele naturale ale fiecarei tari – si cum sa destrame si destabilizeze populatiile si familiile. Actiunile lor le-au adus bani, dar locurilor si oamenilor jale. Au folosit aceleasi metode ca acum 300 de ani cu indienii din America. Este adevarat ca religiile au avut si au un rol decisiv in a tine in intunecimea mintii si delasarii oamenii care sa fie convinsi sa isi cedeze drepturile ca …va fi bine pe lumea cealalta.- desi ei traiesc real, palpabil, fizic, aici si vad si simt toate consecintele – dar….altcineva le stie mai bine. Si intradevar ei stiu exact ce fac si cum ne asmut unii pe altii sau ne tin constiinta realitatii adormita.
  Acest pasaj despre Muntii Buzaului a atras multi curiosi si in Romania sunt multe astfel de locuri. Exista similitudini in mitologiile tuturor popoareleor privind calatoriile in cele trei lumi prin anumite zone. Se spune ca existau porti care sa duca in adancuri unde – traiau oamenii focurilor, uriasi si pitici, figuri antropomorfe jumatate om -jumatate animal care aveau diferite roluri si rosturi de la a pastra sufletele pana la a germina pamantul si de a duce sau ascunde filoanele de nestemate si de aur. Erau cei ce cunosteau toate tainele din interior si vegheau la adapostirea in caz de calamitati de suprafata. Se spune ca existau porti care duceau catre lumea inaltimilor, a lumii de dupa nori unde traiau vanturile si divinitatile care vegheau asupra oamenilor, animalelor, roadelor pamantului de suprafata, ordinii sau razboiului dintre oameni si care trimiteau calamitati sa pedepseasca incalcarile legilor echilibrului intre oameni si neamuri, sau sa isi protejeze in razboaie supusii, se spune ca salvau si ocroteau oameni si vietati ascunzandu-i intre aripile lor ocrotitoare. Se spune ca erau si porti ale timpului care doar cei alesi le puteau cunoaste si strabate si pe care le cunosteau doar conducatorii si cativa intelepti de obicei un barbat si o femeie, despre care se spuneau ca tin echlibrele vietii si al timpului. Se spune ca prin aceste porti intrau si plecau oameni si divinitati in anumite timpuri si ca cei ce se intorceau veneau cu o alta intelepciune sau dispareau definitiv, sau erau atata de ingroziti si afectati ca aveau mintile ratacite. Se spunea si se spune si acum multi chemati – putini alesi. Din popor se spunea ca locurile acelea doar cei cu mintea intreaga si cu sufletul la ei le pot strabate…dar curiozitatea umana…. Se spune ca conducatorii zonelor le cunosteau tainele si le foloseau pentru aparare sau pentru atac prin surprindere – aparand din aer sau tasnind din pamant. Sunt povesti locale despre eroi locali, oameni simpli dar cu suflete curate care au adus bogatia, linistea, intelepciunea locurilor tarind in armonie cu cele trei lumi. Se spune ca cei care doreau doar bogatia si jaful pentru sine…plateau cu pretul vietii celor dragi sau al nebuniei sau al sanatatii incalcarile legilor – averea le devenea povara. Se spune ca in preajma portilor erau stajerii uneori vizibili, alteori invizibili care atentionau si care selectau oarecum pe cei ce se apropiau prin diverse semne. Erau si oameni alesi de divinitatile celor doua lumi a le cunoaste tainele si erau daruiti cu stiinta dupa ce dovedeau in ani si cu truda ca merita aceste daruri si ca le vor aplica intocmai, pastrand echilibrele si tainele. Se spune ca cei care au pasiune si daruire in ceea ce fac si stiinta lor este pentru viata si aceasta planeta sunt binecuvantati cu stiinta universului. Pentru mine un asemenea om pe care l-am vazut ca fiind in momentele cand opera divinitate a fost Dl. Prof. Pesamosca – care atunci cand intra intr-o operatie pentru a salva un copil parea un om normal pana cand apareau ceva complicatii sau era ceva aparent imposibil – iar atunci incepea pur si simplu sa stralucesca si doar el stia ce anume sa faca care depasea de mult stiinta medicala contemporana. Operatiile durau poate ore – el era ca intr-o transa , perfect lucid , devotat, atent, calm dar pur si simplu stralucea-radia ca si cum era o alta entitate. Era foarte credincios , convins ca opera nu atat el cat stiinta divina – si pentru asta era modest intelegand ca si-a dedicat viata sa salvarii vietii copiilor lumii. Atitudinile oamenilor…erau ca oamenii si nu explica ce era de nexplicat – doar ca asa se dorea… Oameni care straluceau avand o lumina radianta proprie am intalnit in multe din satele romanesti, erau considerati inteleptii satului, oamenii pastratori ai stiinteleor vechi si ale traditiilor si erau din toate categoriile – fie lucratori ai pamantului , fie sapatori in pietre, fie mestesugari ce ieseau minuni din mainile lor, femei cu prunci in brate sau torcand la poarta. Asa au aparut si povestile cu Fat Frumos cel viteaz si gospodar si Ileana Cosanzeana cea frumoasa, isteata si harnica. Si noi, fiecare dintre noi stralucim cand ne indragostim, cand ne bucuram , cand facem ceva cu pasiune, cand ne devotam unei cauze de sanatate, profesionale, sociale. Religiile s-au impletit cu traditiile locale si au fost asimilate locurilor – comunitatile fiind foarte unite. Indiferent cine au navalit, oamenii si-ai aparat vetrele si daca au plecat in paduri, s-au intors si si le-au recapatat. Padurile ne-au fost casa si adapost, ne-au fost legan si pastratori de identitate, acum le taiem masiv ca pe marfuri fara sa respectam nimic si vom plati crunt acest pret. Pentru ca nimeni nu stie stiinta si tainele locurilor si ale bogatiilor precum locuitorii lor de origini. Si doar ei le pot folosi. Asa era odata… locuri de poveste, de magie, de credinte vechi impletite cu religie mai noua dar pe legile acestui pamant ,care nu se arata decat celor ce il iubesc si il muncesc cu respect pentru toate formele de viata. Sunt localitati in Roamnia care sunt si pastreza intacte valorile chiar modernizate, dar pastreaza ceva ce au doar ei si iti dai seama ca daca te primesc si daca le meriti si castigi corect increderea, poti sa le aflii si tu. Nu le vei folosi niciodata daca nu ai inima curata si nu o faci cu respect pentru valorile vietii si ale pamantului, nu pentru tine – de altfel doar asa functioneaza. Cine le-a cunoscut si a crezut ca face bani din ele sau ca va detine proprietatea locurilor sau le-a distrus…si-au atras disparitia propriului neam, sange, oricarui urmas si chiar a propriei vieti in termen scurt. De aceea Romania este o tara care va avea mereu propriile taine stiute doar de ea. Din acest motiv cred ca indiferent ce fac oamenii azi, vor plati pe legea pamantului care se aplica singura, nedirijat si nemanipulat de vre-o fiinta umana. Cei ce i-au incercat tainele au fost si avizati de reguli iar tehnologiile umane, frica umana, interesele umane sunt imens de mici fata de stinta vietii si universului care se aplica zilnic desi nu recunoastem. Cand gandim rau ni se face rau, cand gandim bine ni se face bine, cand bagam mana in foc ne ardem, cand bagam mana in apa e uda, cand ne e cald transpiram si cand ne e frig tremuram, cand construim in albia superioara la prima ploie majora ne inundam, cand taiem copacii distrugem clima si ecosistemul – mediul de viata calitativ sanatos natural, cand chimizam excesiv pamantul – mancam otrava. Pamantul fara rame si forme de viata se numeste ce vreti dar nu va creste ceva viabil sanatos pentru consumatorul final ci doar otrava continuta in pamant pentru a rodi fals „e frumos dar e gaunos” – ar spune un batran. Gaura e vierme e sanatate daca si o alta vietate poate trai e clar ca e buna – are parfum , gust, calitati si energie de viata benefica- simti ca te hraneste si te enrgizeza – comparativ cu merele mari, colorate dar fade si parca mananci carton crocant cu aceleasi efecte de balonare si greata uneori, o felie de salam azi, nici pisica nu se apropie de ea nici macar lihnita de foame. Ce stie ea si nu stim noi .. dar avem tehnologii smart – ca mintea este in pauza tehnologica pusa doar pe distactie si consum.Cand omul se joaca de-a natura face numai calamitati – asa incat exemple avem zilnic de la comportamentul uman si efectele acestuia in plan real biologic al vietii fiecaruia. Divinitatile sau entitatile ne supravegheaza si intervin doar ca sa ne invatam lectiile. Categoric exista si se manifesta. Exista un vechi proverb care spune ca oamenii pot decide cum vor sa fie in propria viata stiind ca „viermii viermuiesc hranindu-se din cadavre si nu au coloana vertebrala ca nu au nevoie – uriasii cad si se ridica si sunt tot uriasi, Este adevarat ca viermii viermuiesc si uriasii pasesc asumandu-si toate riscurile dar si toate bucuriile de a merge drept si de a se bucura in fiecare zi de ceea ce este mai bun in viata, invatand, inavatand. Cauta si vei gasi, intreaba si ti se va raspunde, dar stiinta se capata doar prin experienta si asumarea responsabilitatii. Efectele se produc cu consecintele vizibile. Fiecare isi decide calea – adevarurile si valorile sunt aceleasi ca si legile vietii si universului – le avem la dispozitie gratis toti, plata este personala – nu in bani ci in efecte in propria viata.

   
 2. Misterele acestui Colt de rai din m-tii Buzaului , povesti si mituri despre aceste locuri magice ..
  Povestitor …Diana Gavrila , ghid la Muzeul Colti …
  1- https://www.youtube.com/watch?v=1Fh_c1Ymn8U&feature=share
  2-https://www.youtube.com/watch?v=5emp-heKJao&feature=share
  …………………………………………
  Razvan , File de Lumina …. nu pot sa va spun decat …Va multumesc mult , mult de tot !
  O seara minunata ! :)

   
 3. Citind acest articol,mi-am amintit de cartile lui Radu Cinamar,si anume „Viitor cu cap de mort”, „Pergamentul secret”, Misterul din Egipt” si ” 12 zile”….vi le recomand cu tot sufletul,,,apoi recititi acest articol al lui Razvan…veti afla niste informatii care iti taie pur si simplu respiratia….nu veti regreta nici o secunda..
  Cu Respect si Iubire!

   
 4. Eu am fost pe dealurile din Bozioru acum cativa ani tocmai pentru ca aflasem ce fenomene au avut loc acolo, si am facut meditatii in zona in cateva locuri. Nu am fost chiar in perioada cetii albastre sau norului gri, dar am „conversat” in meditatii cu o serie de entitati de 4 si 5D si care mi-au confirmat ca in zona este un portal ce poate fi folosit in anumite conditii pentru transport intr-un subspatiu al 4D (dimensiunea 4), acolo unde de fapt au fost dusi si cercetatorii din articol. N-au putut ramane in acel subspatiu (realitate) de 4D permanent deoarece corpul lor nu indeplinea conditiile specifice de acolo si au revenit dupa cateva ore inapoi. Adica poti trece prin portal asa spontan, dar fara pregatire spirituala si fizica inainte nu si poti ramane dincolo, esti intors inapoi sau esti redirectionat spre alta dimensiune 3D asemanatoare cu cea din care ai plecat.
  Oricum, a fost o experienta deosebita excursia la Bozioru si o recomand tuturor celor interesati, in plus nefiind deloc departe de Bucuresti, iar peisajele sunt minunate!

   
 5. Nu e doar legenda , comentariul are un simbure de adevar .Am copilarit pe acele meleaguri si am trait multe experiente de necrezut Am vazut schelete de uriasi descoperite cu ocazia saparii unui drum forestier , imi amintesc si acum locul insa nimeni nu a fost interesat a contacta un specialist Linga Bozioru intr/o stinca inalta acoperita cu pamint era o gaura ce avea gura intrarii pirjolita la fel ca si a unui cuptor iar uneori seara impreuna cu parintii si bunicii observam cum un corp asemanator unui disc de foc urmat de flacari ce formau aripi si coada insotit un viijiit traversa pe deasupta satului intrind in acea gaura Localnicii il numeau zmeu si erau obisnuiuti cu prezenta lui Cu siguranta batrinii isi amintesc si acum http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif

  .

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top