skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Lumini și umbre

 

Poveștile pot fi spuse în diverse moduri. Câteodată povestea e scrisă într-o carte, alteori pe Internet, unii o exprimă prin magia cântecului sau a dansului. Totuși, uneori există posibilitatea de a vedea o artă veche, care aproape s-a pierdut, dar este astăzi readusă la viață cu o măiestrie inegalabilă. Este arta de a spune povești cu ajutorul umbrelor.

Toată lumea a văzut umbra unui iepuraș sau a unei păsări ce apare pe un perete. Dar, atunci când mai mulți artiști își scot talentul la iveală, apar lucruri minunate.

Viața este un joc de umbre și lumini.

Vizionare plăcută!

Comentarii (5)
 1. Iluziile optice sunt bine planuite …Un spectacol magic …care m-a fascinat …..Viata este Magie ..daca alegi sa privesti , partea plina a paharului ….Fiecare detinem in noi o magie care nu mai poate fi gasita in nici o alta fiinta de pe planeta asta ..Daca nu credem in propria magie inseamna ca ne anulam pe noi …Sa ne vedem Unicitatea si sa credem in ea …Numai asa vom cunoaste Fericirea ! Nimeni nu ne poate opri sa Zambim din Inima ! Sa ne Acceptam asa cum suntem pentru ceea ce suntem Suntem cu totii Minunati !.Iubirea este reală, ……este o Magie tainica a intregii noastre fiinte …. Noi suntem Aici ,pe ,Pământ mai ales pentru a manifesta din plin dragoste pentru cei care merită aceasta, şi înainte de toate, cel mai mult, pentru Dumnezeu…………,,.Iubirea nu are nici o altă dorinţă decât aceea de a se împlini prin totală iubire.
  Dar dacă iubeşti şi trebuie totuşi să mai ai dorinţe, fie ca acestea să fie:
  Să te topeşti îmbătat de iubire în tot şi să devii izvor de iubire divină, ce susurul în noapte-şi cântă;
  Să cunoşti adeseori durerea prea marii duioşii;
  Să fii rănit şi îmbătat de înţelegerea iubirii;
  Să sângerezi de bunăvoie şi bucurându-te;
  Să te trezeşti în zori, cu inima mereu înaripată şi să înalţi, plin de recunoştinţă, mulţumire pentru încă o zi de iubire;
  Să te odihneşti, copleşit de beatitudine, la ceasul amiezii şi să cugeţi la extazul iubirii;
  Să te întorci împăcat şi debordând de fericire acasă la ora amurgului,
  Şi apoi să dormi înălţând în inimă o rugă pentru fiinţa iubită, iar pe buze să ai un cântec de laudă”.,, Profetul Kahlin Gibran……Multumesc RAZVAN pentru acest minunat spectacol …Multumesc ! FILEI DE LUMINA …ca Existati …Multumesc ! tuturor care cititi aceste randuri ..Va doresc o Zi Magica ! :)

   
 2. Ce minunate timpuri traim….oamenii au noi si noi creativitati de ne mira pe toti pana la lacrimi… Multumesc pt. film.

   
 3. Inca o Secventa de Viata ce ne Arata…..cat Suntem de Minunati ….cat Suntem de Creatori ….cat Suntem de Sensibili …..cat Suntem de Bucurosi….cat Suntem de Fiinte. Pace , armonie si bucurie

   
 4. Spectacolul de „Umbre” isi are originile in China antica. De fapt s-au raspandit in toata Asia. Mai tarziu, circari asiatici ( asa li se spunea in trecut) au adus acest mod de spectacol si in Europa. Intr-adevar , puterea de prezentare pare chiar mai reala decat daca ar fi prezentata pe viu, la lumina. Frumos dansul si l-ati apreciat cu totii, dar ati neglijat latura neagra a umbrelor ( daca se poate spune asa…) . Razboiul ,armele, mortii, nefericirea celorlalti ,parintii, sotiile si copii celor dusi in aceste razboaie nenorocite. Tot dansul ne duce din extaz, in nefericire si apoi in revenirea la viata normal a celor scapati de urgia acestor maceluri fara rost create si duse de oamenii ( de unii…) ! Este , pana la urma, o propaganda frumoasa pentru pace si convietuire normala intre oamenii planetei ! Sa dea Dumnezeu sa nu mai avem parte de astfel de situati, chiar si de cele pe plan local( mai ales…)!!!! NAMASTE

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top