skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Cei opt prinți

 

RECUNOȘTINȚĂ

Astăzi a fost frumos.
Ziua de azi mi-a adus seninătatea sufletului şi a minţii.
Mi-a dat de mâncare şi îmbrăcăminte.
Mi-a dat încă o dată posibilitatea de a sluji alţi oameni.
Mi-a adus liniştea sufletească şi eliberarea de toate temerile.
Pentru aceste binecuvântări, vă sunt recunoscător, Prinţi Călăuzitori, vă sunt recunoscător deopotrivă tuturor, pentru că m-aţi ajutat să descurc iţele încurcate ale vieţii mele trecute, eliberându-mi astfel mintea, sufletul şi trupul de toate cauzele şi efectele fricii şi ale dezbinării.

Prinţ al Prosperităţii Materiale, îţi sunt recunoscător că mi-ai ţinut mintea racordată la conştiinţa opulenţei şi a belşugului şi ai eliberat-o de teama de sărăcie şi lipsuri.

Prinţ al Sănătăţii, îţi sunt recunoscător că mi-ai ţinut mintea racordată la conştiinţa sănătăţii, furnizând astfel mijloacele prin care fiecare celulă a corpului meu şi fiecare organ să fie alimentat cu un flux de energie cosmică, suficient de mare pentru a-i acoperi nevoile, realizând un contact direct cu Inteligenţa Infinită, suficient pentru distribuirea şi aplicarea acestei energii în locurile unde este necesară.

Prinţ al Păcii Minţii, îţi sunt recunoscător pentru că mi-ai păstrat mintea liberă de orice inhibiţie şi autolimitări, prin aceasta furnizându-i corpului şi minţii mele odihnă deplină.

Prinţ al Speranţei, îţi sunt recunoscător pentru îndeplinirea dorinţelor zilei de azi şi pentru promisiunea că îmi voi atinge scopul de mâine.

Prinţ al Credinţei, îţi sunt recunoscător pentru călăuzirea acordată; pentru că m-ai inspirat să fac ceea ce-mi era de folos, dar şi pentru că m-ai întors de la acele lucruri care, odată făcute, s-ar fi dovedit dureroase pentru mine. Ai dat putere gândurilor mele, avânt acţiunilor mele şi înţelepciunea ce mi-a permis să înţeleg legile naturii, ca şi judecata ce m-a făcut capabil să mă adaptez la ele în spiritul armoniei.

Prinţ al Iubirii, îţi sunt recunoscător că m-ai inspirat să-mi împart bogăţiile cu aceia cu care m-am întâlnit astăzi; pentru că mi-ai arătat că doar atât cât voi jertfi voi putea păstra. Şi-ţi sunt recunoscător, de asemenea, pentru conştiinţa iubirii cu care m-ai înzestrat, pentru că ea mi-a îndulcit viaţa şi a făcut plăcute relaţiile cu cei din jur.

Prinţ al Romantismului, îţi sunt recunoscător că mi-ai dat spiritul tinereţii, în ciuda trecerii vremii.

Prinţ al Înţelepciunii, eterna mea recunoştiinţă pentru transformarea în valori nepreţuite şi de durată a tuturor eşecurilor trecute, a tuturor înfrângerilor, a erorilor de judecată şi de acţiune, a tuturor neliniştilor, greşelilor, dezamăgirilor şi a adversităţilor de orice natură; aceste valori constau în bunăvoinţa şi abilitatea mea de a inspira pe cei din jur să fie stăpâni pe ei înşişi şi să-şi folosească puterea spiritului pentru a obţine bogăţiile vieţii, furnizându-mi astfel privilegiul de a împărţi toate binecuvântările mele cu cei pregătiţi să le primească şi, prin aceasta, îmbogăţind şi înmulţind binecuvântările mele proprii prin beneficiile aduse celorlalţi.

Îţi sunt de asemenea recunoscător pentru că mi-ai dezvăluit adevărul că nici o experienţă omenească nu trebuie să devină un lucru inutil; că toate experienţele pot fi transformate în servicii folositoare; că singura putere peste care deţin controlul este puterea gândului; că puterea gândului poate fi transformată în fericire prin voinţă; că nu există limitări ale puterii gândului meu, în afara celorlalte create de gândul meu.

Autor text: Napoleon Hill

Comentarii (5)
 1. In fiecare zi ar tebui sa multumim in primul rand lui Dumnezeu ca ne-a mai dat o zi pentru desavarsire, apoi soarelui, bucatelor,apei, celor de linga noi fie oameni , animale sau plante. Sa multumim si acelor energii si spirite pe care nu le vedem , dar ele exista si ne ajuta desi noi nu constientizam. Sa multumim pentru tot ceea ce primim,

   
 2. Consider ca , avandu-i PRIETENI NEDESPARTITI , pe cei 8 Printi si ASCULTANDU-LE si PRACTICANDU-LE clipa de clipa INDRUMARILE , am DEVENI al 9-lea Print – PRINTUL FERICIRII. Pace si bucurie

   
 3. PACE si BUCURIE si tie Batrinule DAN! Cei 8 Printi sa te ajute sa fii al 9-lea Print, cel al Fericirii! O meriti!

   
  1. VA MULTUMESC ! TOTI OAMENII ar trebui sa fie Printii Fericirii. Poate ca ar trebui sa REDEVENIM (si nu sa DEVENIM) ceea ce ERAM in clipa cand „AM PASIT ” in aceasta VIATA. Sa redevenim PRINTII FERICIRII , sau ESENTA DIVINA, sau PURITATEA sau INGERI CU CHIP DE OM sau…. TOATE ACESTEA EXPRIMAND DIVINITATEA DIN NOI. Dar asta inseamna sa IESIM din „LABIRINTUL INTORTOCHEAT AL MINTII ” in care AM INTRAT condusi de patimi, „unele invataturi” , de comparatie , de simtul proprietatii, de EGO samd. CALEA URMATA de fiecare dintre NOI depinde numai de ATITUDINEA si INTENTIA FIECARUIA. Cu RECUNOSTINTA. Pace si bucurie

    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top