skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro
Lacrima – Alexandre Dudermel

Lacrima – Alexandre Dudermel

 

Astăzi vă prezentăm un clip de o sensibilitate aparte cu o muzică înălțătoare și imagini pe măsură. Bucuria inimii nu cunoaște margini atunci când natura în toată splendoarea ei ne înconjoara, ne purifică și ne dă forță pentru ca sa avem o zi minunata. Lacrima este o picatura de apa, o picatura din sangele care strabate planeta si care aduce viata peste tot. Rauri, lacuri, mari si oceane, toate formele si locurile in care apa ajunge sunt binecuvântate. Sa ne bucuram si noi.

Născut în Lille în 1989, de origine franco-italiană, Alexandre Dudermel este un compozitor autodidact, care creează primele sale lucrări cu sintetizatorul de la vârsta de 16 ani. Influențele sale sunt bogate și variate, variind de la Hans Zimmer la Beethoven, prin intermediul artiștilor din actuala scenă de compozitori pentru jocuri video, cum ar fi Masashi Hamauzu sau Yoko Shimomura.

În 2008, muzica va ocupa un loc important în viața sa odata cu descoperirea lui de catre Michel Pépé și Logos, doi compozitori de muzică bine-cunoscuți, care văd în el un talent promițător. Cu sprijinul familiei sale, a decis să se dedice în întregime artei compoziției, cu scopul de a-și lansa primul album „Nova Luna”.

Muzica lui Alexander Dudermel a fost difuzata la radio în 2015, ca parte a show-TOP New Talent pe France Bleue, și apoi în serialul de televiziune spaniol „Amar En Tiempos Revueltos“, difuzat si produs de RTVE.

În 2016 apare de-al patrulea album al artistului „Sacred Heart“, în același an Alexandre Dudermel devine compozitorul coloanei sonore a filmului „Legături de viață“, în regia lui Marie-Hélène Roux și produs de Cynthia Pinet Marie Bunel cu René Heger în rolul principal, care este programat pentru lansare în acest an.

Un comentariu până acum
  1. Totul este splendid,dar faptul ca in tot clipul nu apare decat natura si nimic ,absolut nimic care sa aminteasca de interventia omului in natura,m-a emotionat in mod deosebit.O reusit intru sensibilizarea fericita a celor doua simturi:vazul si auzul. Felicitari pentru alegere.
    O noapte linistita.

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top