skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Gustul de a trai

 

Mulți bărbați și femei și-au pus capăt zilelor deși, așa cum se spune, „ei aveau totul pentru a fi fericiți”: tinerețea, frumusețea, inteligența, bogăția, o familie și niște prieteni care îi iubeau…Ei aveau totul, mai puțin esențialul: gustul de a trăi. Acesta nu le putea fi dat de nici unul dintre avantajele exterioare sau materiale ce le posedau, nici chiar afecțiunea anturajului lor.
Așadar, omul are ceva de înfăptuit în sinea sa, în interior, în sufletul și spiritul său, acolo el trebuie să caute ce are nevoie. Numai sufletul și spiritul său îl vor învăța sensul vieții, îi vor da gustul vieții, și el nu va slăbi, oricare ar fi condițiile. În cele mai grele situații el va putea comunica cu entitățile celeste și el se va simți copleșit, plin de lumină. Când cauza bucuriei voastre, a împlinirii voastre se află în interiorul vostru, nimic și nimeni nu vor putea să vi le ia. În ziua în care vă veți hotărî să căutați esențialul în voi înșivă, vă veți afla pe calea libertății, a nemuririi, a veșniciei.

de Omraam Mikhaël Aïvanhov

Comentarii (3)
  1. Singura durere care poate fi vindecata este aceea a sufletului oglindita in trup. Aceasta , oricat ar fi de mare, mai poate fi vindecata.Cand trecem dincolo de granita durerii trupului si simtim durerea direct in suflet, aceea nu se mai poate numi durere, aceea este prebusire, aceea este o pierdere.Incepi sa te pierzi pe tine.Si cand incepi sa te pierzi, cu greu vei mai putea sa te gasesti in adancimea durerii sufletului.
    De aceea, atunci cand ne crestem copiii, trebuie sa-i umplem cu atata iubire incat sa le ajunga pentru toate incercarile si toate cararile.Sa nu mai poata niciodata uita de ea. Iubirea este scutul universal.Daca ai reusit sa-ti construiesti acest scut ,nimic nu te mai poate atinge.Iubirea este deajuns.Prin ea dobandim gustul vietii si bucuria de a trai.

     
  2. Cand Sufletul copilului este umplut cu Bucuria de a trai, atunci stralucirea Spiritului ii cuprinde si pe cei din jurul lui.
    Si cum sa reusesti atat de mult facand doar un singur lucru-_sa-l iubesti cand greseste si sa-l sfatuiesti cu intelepciune, cand reuseste.
    Aceasta comoara o gasim in noi, ori de cate ori „ne trezim saraci”.
    Multumesc pentru Mesaj si pentru Raza de Lumina care ajunge si pana la Sufletul meu.
    Fiti binecuvantati!
    Mariana

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top