Bine v-am regasit!

 

Vacanta s-a terminat, si reluam ciclul zilnic al articolelor. Pentru noi a fost o vacanta minunata, chiar daca am fost foarte departe de casa. Am trait experiente noi, am vizitat locuri incredibile si am zambit altor culturi si civilizatii.
Ne cerem scuze ca v-am lasat sa asteptati atata vreme, insa, cateodata, chiar si Internetul este limitat. Speram din tot sufletul ca v-am regasit sanatosi si gata de o noua aventura in directia cea mai importanta, si anume catre sufletul omului. Vom folosi ce am invatat si va vom prezenta unele lucruri pe care le-am vazut astfel incat sa fiti alaturi de noi mereu. De asemenea, odata cu inceperea scolilor se incheie la modul oficial sezonul de vacanta si speram ca si dumneavoastra ati avut parte de multe experiente minunate, de liniste si relaxare, astfel incat sa puteti din nou sa reintrati cu forte proaspete in tumultul vietii cotidiene.
Astfel, va invitam sa meditati alaturi de noi intr-o lume minunata de la mare distanta, in Australia, acolo unde aborigenii canta cu unele dintre cele mai vechi instrumente – didgeridoo. Acesta are aproximativ 1500 de ani si este larg raspandit si astazi putand fi gasit astazi in toata lumea. Este cunoscut si sub denumirea de „trompeta de lemn”. Varsta instrumentului nu poate fi determinata precis, insa conform studiilor arheologice din nordul Australiei asupra oamenilor din Kakadu a dezvaluit ca picturile rupestre de acum o mie de ani indicau prezenta instrumentului in cultura oamenilor din zona.
Sunetele care vin parca din alta lume ne pun in legatura cu spiritul aborigenilor si ne arata cata bogatie pot oferi acestia culturii omenirii. Va invitam la meditatie.