skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Cele 7 oglinzi Esseniene – cu Gregg Braden

 

Essenienii antici au identificat poate cel mai bine rolul relaţiilor noastre personale şi le-au clasificat. Au mers atât de departe încât le-au clasificat 7 mistere ale relationării pe care fiecare individ le experimentează pe parcursul vieţii,prin simpla trăire a vieţii în prezenţa unor persoane.
Ei au clasificat relaţile ca fiind oglinzi. Şi ceea ce ne reamintesc ele este că în fiecare moment al vieţii noastre realitatea a ceea ce noi am devenit în interior ne este oglindită. Este o realitate reflectată. Ne este oglindită prin acţiunile, alegerile şi limbajul celor din jurul nostru.

Prima şi a doua oglindă Eseniană a relaţionării

Prima oglindă a relaţionării este oglindirea prezenţei noastre în prezent. Misterul aceste oglinzi este ce anume reflectăm celor din jurul nostru în prezent.
Când ne găsim înconjuraţi de persoane cu tipare de relaţii şi comportament care au un aspect dominant de mânie sau furie sau frică oglinda funcţionează în ambele sensuri. Ar putea la fel de bine să fie bucurie sau extaz şi bucurie în viaţa noastră Dacă prima oglindă se manifestă ceea ce vedem, este o oglindire a ceea ce noi suntem în momentul respectiv. Este ceea ce noi radiem spre indivizii din jurul nostru şi ei se oglindesc sau reflectă înapoi către noi. De asta ne-a fost oferită o oglindă a ceea ce noi suntem în fiecare moment. A doua oglindă a relaţiilor are aceiaşi calitate dar este puţin mai subtilă. În afară de reflecţia către noi a ceea ce suntem în acest moment,a doua oglindă reflectă ceea ce noi judecăm în acel moment. Dacă te găseşti înconjurat de indivizi care au tipare de comportament care poate te deranjează,îţi apasă butoanele de mânie sau furie şi tu simţi că acelea nu sunt tiparele tale, tu nu eşti aşa în acel moment trebuie să te întrebi: Mă arată pe mine asta acum?
Apoi dacă răspunsul cinstit este “Nu” atunci există o mare posibilitate ca ele să îţi arate ceea ce tu judeci în acel moment. Mânia, furia sau bucuria pe care tu le judeci în acel moment. Când ai în jur multe persoane care prezintă acelaşi tipare multe persoane care îţi arată supărarea sau furia lor, aţi fost vreodată supăraţi şi grăbiţi să ajungeţi undeva si v-aţi urcat în maşină, aţi descoperit că oriunde aţi mers aţi făcut alegerile greşite? Aţi ales greşit coada de la bancă, alegând linia care avansează cel mai încet, aţi ales greşit încadrarea pe autostradă, si oriunde aţi condus,aţi văzut oameni care mergeau în faţa voastră cu 30 mile/oră poate ei vă reflectau înapoi ceea ce voi eraţi în acel moment. O să vorbim despre realitatea reflectată în căteva momente.
Adesea misterul primei oglinzi este exact ceea ce se întâmplă adesea vom descoperi oameni în prezenţa noastră care ne vor oglindi ceea ce suntem în acel moment si adesea, nu suntem aşa. Atunci oamenii spun: Oglinzile nu funcţionează.
Ei bine, ele funcţionează. Dacă avem înţelepciunea să recunoaştem ce anume ne reflectă… (continuarea in clip)

Comentarii (6)
 1. ,,Tehnica consilierilor invizibili ,, functioneaza ! :) Postarea de astazi imi da posibilitatea sa fac o marturisire , momentan nu prea detaliata … dar .. pe care de ceva timp simteam nevoia sa o fac …
  Trebuia scoasa la suprafata …pentru a-mi elibera calea de comunicare directa cu Dumnezeu …Atunci cand esti atent-a la toate experientele de viata , bune sau rele pe care le experimentezi , in dorinta , de a te cunoaste cat mai bine , realizezi ca poti scapa de masca cu care te-ai afisat , intr-o lume nu prea prielnica pentru sufletul tau ( suferinta mea a fost multiplicata pt ca mi-am pierdut masca cand m-am nascut ! :) ) care ti-a provocat multa suferinta …
  ……………………………..
  Un documentar cu un mod de exprimare , pe intelesul fiecaruia ,cu informatii de valoare , merita ,, studiat ,, cu mare atentie … :)
  – Iubeste-te pe tine insuti -ati !
  Legea Oglindirii :
  – Exteriorul reflectă interiorul
  -Cand te uiti la un om, ceea ce vezi nu este alt om, ci esti tu
  – cea mai importanta relatie este cea cu propria persoana
  – pentru a atrage oameni iubitori si circumstante diferite, ai nevoie sa stii cum sa te iubesti pe tine insuti.
  — fiecare relatie pe care o avem cu cineva oglindeste diferitele aspecte ale relatiei pe care o avem cu noi insini , ine
  ………………………………
  Orice suferinta porneste de la o ,, boala ,, sufleteasca … Daca nu-ti ,, vindeci ,, sufletul … trupul niciodata nu va fi sanatos , in adevaratul sens al cuvantului … Procesul vindecarii sufletului este de lunga durata si presupune un efort din partea celui , celei , aflat pe aceasta cale …Aceasta ,, purificare ,, ( toate relatiile , experientele avute sunt tocmai pentru a ne ajuta in acest proces ) la mine a durat ,,aproape toata viata ) .. Cand am reusit ? … Cand am realizat ca pot scapa de suferinta , atunci cand ma voi cunoaste atat de bine incat circumstantele exterioare sa nu ma mai faca sa sufar
  ……………………………..
  Eram prin luna noiembrie 2011… Imi doream din tot sufletul o schimbare in viata mea , nu stiam ce anume … Cand iti doresti ceva cu adevarat , Universul ,Dumnezeu te ajuta ..
  Cred in Iubire , Intuitie , Stiintele esoterice : Stiinta Astrelor ( Astronomie )Numerologie,Tarot,Chiromantie,Magie….
  Am avut un vis .. Cand m-am trezit … acea voce …inca persista in mintea mea …
  – Schimba-ti destinul , schimba-ti destinul … O mana nevazuta m-a impins spre calculator si .. mi-am calculat asa din senin , numarul destinului …O facusem de multe ori ..dar de data aceasta intuitia m-a facut sa-mi fac calculul , cu numele avut la nastere … Viata mea a cunoscut in urmatorii ani o transformare pozitiva intr-un ritm nemaiintalnit pana la momentul respectiv .. Sincronocitatile au inceput sa apara , in viata de zi cu zi ca ,, ciupercile dupa ploaie ,, …Am intrat cu tot sufletul in acest joc .. Am trait cele mai minunate experiente , experiente care-mi vor ramane intiparite in fisierul trecerii mele pe acest pamant ..
  ………………..
  Va propun un joc :
  1- Care sunt ultimele doua cifre din anul nasterii
  2- Nr de la casa , apart . in care te-ai nascut ( copilarit )
  3- Cine esti , dupa ziua si anul nasterii in zodiacul egiptean , chinezesc , floral .. ?
  4-Pe ce str , nr , ( etaj ,apart .. ) locuiesti acum ?
  5- Cate litere are numele si prenumele tau ?
  7- Care sunt datele personale ( enumarate mai sus ) a persoanei de care te simti atras -a ca un magnet ( copil , parinte , prieten etc , coleg-a de servici …)
  8- Daca acea persoana iti raspunde , telepatic la intrebarile pe care ti le pui .
  9- Care este Cifra zilei de nastere , a persoanei , respective impartita la cifra zilei tale de nastere ?
  10- Care este sirul numerelor voastre personale ?
  ………………………….
  Acum raspund eu :
  1-Ultimele cifre din anul nasterii , sunt identice , cu nr strazii in care m-am nascut , si , ziua si luna de nastere a persoanei cu care ,, conversez ,, telepatic ( nu stiu daca e valabil si pt ac persoana )
  2- Ziua mea de nastere + ziua de nastere a persoanei = nr strazii
  – Ziua de nastere a persoanei : la ziua mea de nastere = 1,6180339887 ( nr de aur )
  – sirul nr noastre personale sunt … incluse in ordine crescatoare in sirul lui Fibonacci
  – Fiecare , nume si prenume = 11 litere
  3- Strada are numele florii din zodiacul floral al persoanei
  4- Nr de la apartament , este tocmai diferenta de varsta … Este nr care mi-a iesit la calcularea nr desinului meu .. si de la care a pornit totul …
  5-In zodiacul egiptean sunt un zeu ( o zeita ) ..persoana este fiul ( fiica ) meu , mea …
  6- Locuim in locuri cu ac nume …
  Si as putea continua …
  …………………………
  Concluzia … Dumnezeu ne trimite mesageri pentru a ne ajuta sa evoluam spiritual … Important este sa si fim atenti-te la aceste ,, mesaje ,, … fara a ne implica personal , (in sensul fara atasamente , si sa parcurgem calea ,, purificarii ,, in detasare totala ) …
  … Rezultatul nu intarzie sa apara !
  :) .. Wow… m-am intrecut cu ,, vorba ,, …
  Viata este cel mai minunat dar pe care omul l-a primit de la Dumnezeu si isi are propriile legi..
  nu are nevoie de subtitrare .. O intelegi sau nu o intelegi .. Este propria alegere ! :)
  ……………………..
  …. O alta marturisire : File de Lumina face parte din ,, Tehnica consilierilor invizibili ,, :)
  Multumesc , multumesc , multumesc mult ! :)
  Sa fim cu totii binecuvantati ! :)

   
 2. :) Gandul zilei de vineri 8 ianuarie 2016

  „Se spune despre anumite persoane străbătute de ură, de violență și spirit de distrugere, că iarba nu mai crește acolo pe unde ele trec. Este o imagine, dar nu una exagerată. Dimpotrivă, altele, străbătute de iubire și bunătate, lasă peste tot pe unde trec niște urme atât de favorabile încât, fără să știe de ce, cei care le calcă pe urme se simt luminați, întăriți, însuflețiți.
  Cunoașterea acestui adevăr trebuie să vă inspire voința să vă manifestați peste tot ca o prezență binefăcătoare. În orice loc vă aflați, cel puțin câteva clipe, gândiți-vă să pronunțați cele mai bune urări: „Fie ca toți care vin aici să fie atinși de lumină! Fiindcă sunt toți copiii Domnului, să fie inspirați de dorința de a lucra pentru pace, pentru fraternitate!” Când niște ființe vă sunt dragi, oare mai este necesar să vă spuneți că trebuie să le urați cele mai bune lucruri? Nu, o faceți în mod natural, fiind împinși de sentimentele voastre. Atunci, de ce să nu vă gândiți în mod spontan să formulați și cele mai bune urări pentru întreaga lume?”
  Omraam Mikhaël Aïvanhov

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top