skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Acvariul

 

De mult timp omului i-a plăcut să admire natura. A dărui un buchet de flori reprezintă poate una dintre cele mai uzuale metode de a-ți arata aprecierea și dragostea pentru o femeie. O picătură de frumos, dăruită nouă de inegalabila natură. O floare într-o vază. Astfel, omul, a ales să-și aducă aproape tot ce-i este drag și tot ce-i aduce bucurie. O frântură de natură, poate o pisică, un câine un papagal sau chiar un pește.

Ce facem dacă ne dorim ca acvariul nostru să fie mai mare, să avem mai multe specii, mai mulți pești pe care în mod normal nu prea avem cum să-i vedem? Simplu, construim un mare habitat pentru ei cu geamuri groase de sticlă. Apoi, dacă prețul exorbitant nu ne sperie, îl facem să fie cel mai mare acvariu din lume. Un singur lucru nu ne reușește să cumpărăm mereu. Nu putem achiziționa dragostea și talentul. Acesta este și motivul pentru care cel mai mare acvariu din lume, situat in Mall Dubai nu se poate compara cu următorul de pe listă din Japonia.

„Kuroshio Sea” este un acvariu de 7500 de metri cubi și e situat în Okinawa. Muzica clipului este aleasă cu multă atenție și reușește să ne poarte într-o lume magică.

Comentarii (3)
  1. Am fost acum mai multi ani la Osaka al doilea oras al Japoniei si am vizitat acvariul de acolo care este asemenea acestuia adica imens. Oricum am ramas cu un sentiment de smerenie si uluire privind asa de aproape un aspect al mamei Natura ascuns de obicei ochilor nostri sub apele oceanului …

     
  2. Foarte frumos… ne bucuram noi cu pretul libertatii lor. Le-am limitat toate drepturile cu care s-au nascut pentru a ii urmarii noi. Categoric…e frumos, avem ce invata din modul cum ei relationeaza, se manifesta ….. dar….le-am luat libertatea …de face tot ce viata si specia lor le da aceste drepturi…de la Mama Natura…..sunt ca la o inchisoare cu ceva spatiu de miscare. Poate ..par protejati de ..viata,…real… Si mai ales cati din noi nu traim similar lor intr-un acvariu ???

     
  3. Nu contest aspectul educativ al acestui imens acvariu in care pot fi vazute o multime de specii vii , Apreciez aceasta minunata realizare omeneasca . Dar totusi ….ma intreb : oare aceste FIINTE NECUVANTATOARE se simt in ” largul lor ” acolo? . Si imi si raspund : doar ELE cunosc raspunsul . Va imbratisez.

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top