skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Bărbatul și câinele

 

FATH (Fundación Argentina de Trasplante Hepático) și DDB Argentina prezintă “Bărbatul și câinele”, povestea unei prietenii care dorește să inspire oamenii.
Totul este atât de frumos, natural și plin de naturalețe încât, ca spectator vei rămâne impresionat. Este uimitor câtă senibilitate poate fi condensată în mai puțin de două minute.
Un clip cu o vibrație sufletească înaltă, făcut cu un scop nobil, ce poate fi mai minunat pentru un început de zi.
Vizionare plăcută!

Comentarii (3)
  1. Primeste mana ce ti s-a intins, ea nu-ti cerseste iubirea ci iti arata calea spre inima ta…Dragostea e creata pentru a fi risipita, da, risipita, ca ploaia peste tot ce te-nconjoara, ca lumina oriunde privirea ta poate patrunde, ca visele pana in inaltimile unde imaginatia ta poate zbura.
    Dragostea e o ploaie care-i sperie si-nfrigureaza si mai rau pe cei plini de raceala dar a carei atingere racoritoare e mult dorita de cei infierbantati de pasiune.Dragostea e o lumina ingropata in cel mai profund loc din inima si uneori doar cea mai adanca suferinta ne poate afunda pana la ea. Cum sa traiesti frumos fara iubire… Cum sa visezi, sa umbli ori sa zbori… Cum sa cuprinzi nelinistea din zori si pacea din amurg dintr-o privire Cum sa inoti prin marile de flori, cum sa te bucuri de intreaga fire… Si viata ta sa-si afle implinire fara minunea care da fiori… Nu iubesti un catel pentru ca este la moda, ci il iubesti pentru ca iti ofera iubirea lui! Iubirea e tot ce dorim, iar in final e tot ce-am avut. Daca exista un sens al vietii… atunci EA este sensul, daca nu… EA ar trebui sa fie… Fara dragoste suntem orfani de toate, fara pasiune suntem ca o moara de vant spanzurata in vid! In iubire se simte mai mult decat e nevoie, se sufera mai mult decat se cugeta, se viseaza mai mult decat se traieste… Nu te juca cu sentimentele,pentru ca exista legea intoarcerii. Azi te joci tu cu ele,maiine se vor juca ele cu tine!
    Toate lucrurile se rezolvă favorabil, până la urmă, iar fericirea te aşteaptă la distanţă de numai … o schimbare de atitudine.
    Aşadar, poţi să zâmbeşti. Pe bune! Zâmbeşte!

     
  2. Am vazut iubirea in manifestarea sa cea mai pura.
    Doar iubire.
    O iubire in care nu intervine nici un gand .In care nu suntem iubiti ca oameni, ci care se scufunda direct in sufletele noastre.
    Cumva, stiu care este drumul drept , fara ocolisuri,fara suisuri si fara coborasuri.
    Daca am invata sa iubim in acest fel cine am deveni noi, oamenii?

     
  3. Ce pot sa spun despre caini ? Doar atat : le sunt RECUNOSCATOR tuturor cainilor pe care i-m intalnit si ii IUBESC (chiar si pe cei care m-au marait sau m-au muscat;….. pentru ca m-au determinat sa ma intreb : ce ATITUDINE de a mea i-a determinat sa se comporte asa ?). . . Am invatat tare multe de la EI .Va imbratisez.

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top