skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Ţăranii din Poiana și OZN-ul

 

Fenomen ciudat în nordul Moldovei. Ţăranii din Poiana jură că un OZN le-a călcat satul, iar fiinţe misterioase bântuie pe uliţe şi bagă groaza în ei

Sătenii din Brăieşti, o localitate din judeţul Botoşani, spun că au dovada perfectă privind existenţa extratereştrilor. Este vorba despre un cerc uriaş apărut pe câmpurile din afara satului, locul unde ar fi aterizat un OZN. Oamenii se plâng că tot felul de personaje ciudate se plimbă pe uliţe şi îi bagă-n sperieţi.
Obiectele Zburătoare Necunoscute( OZN) fascinează omenirea de câteva decenii, iar prezenţa lor a fost semnalată documentar încă din perioada antichităţii. Viaţa în afara spaţiului terestru, celebrii extratereştrii şi atitudinea lor faţă de umanitate fascinează şi astăzi.
Doveziile, deşi negate de autorităţi, continuă să apară. Ultima mărturie a prezenţei extratereştrilor în România spun că o au nişte ţărani din satul botoşănean Poiana, comuna Brăieşti. Un grup de săteni sunt gata să jure pe cele sfinte că satul lor a fost călcat de extratereştrii. Cu mândrie spun că au dovada incontestabilă.

OZN-ul a aterizat pe ogoarele de la Poiana

Poiana este un cătun idilic din judeţul Botoşani. Situat la doar 24 de kilometri de reşedinţa de judeţ, municipiul Botoşani, satul se cufundă între dealuri împădurite. Un loc ideal pentru apariţia fenomenelor paranormale. Sătenii, agricultori simpli şi crescători de vite, spun că, într-adevăr, în satul lor se petrec lucruri necurate. Acum o lună şi jumătate, povesteşte nea Valuţă Burlacu, un bătrân din satul Poiana, la două şi jumătate noaptea, a văzut două lumini pe cer.
”Una s-a îndepărat, iar cealaltă parcă s-a lăsat pe câmp. Fără zgomot”, povesteşte nea Valuţă. Nu s-a îndoit nimeni. Valuţă Burlacu a fost locotenent comandor de aviaţie şi nu se sperie cu una două. ”A făcut, domne, armata la Bobocu la aviaţie”, spune cu admiraţie, Dan Pădurariu, un sătean ceva mai tânăr.
Pe uliţele satului, a doua zi, au început să circule zvonurile. Nea Pădurariu pleacă în recunoaştere, în locul unde s-ar fi lăsat pe pământ luminiţa. Se întoarce speriat şi spune că pe câmp, lângă o mlaştină din spatele satului, se află un cerc cu diamentrul de şapte metri. Era şi urma unei arsuri.

Cercul de pe câmp descoperit de sătenii din Poiana FOTO Cosmin Zamfirache

”Era aşa ca atunci când dădeam foc la mirişte şi creştea iarba deasupra. Este perfect rotundă. Cu ce poţi să faci aşa un cerc perfect aici, la Poiana? Nu ai cu ce. Şi, mai ales aşa, peste noapte, fără zgomot. Este un OZN. Ăştia cred că sunt extratereştrii”, spune convins Dan Pădurariu.

De altfel, şi fostul aviator spune că, într-adevăr, este cu siguranţă ceva nepământesc pe câmpurile oamenilor. Din acel moment, nimeni nu a mai dus vitele acolo la păscut şi niciun sătean nu s-a atins cu plugul de bucata de pământ.

Extratereştrii la Poiana

Vestea a circulat din casă-n casă, astfel că unii săteni au început să facă o serie de corelaţii. Nea Petrică, un alt bătrân din sat, spune că, exact de când a fost descoperit cercul pe pământ, au început să umble prin sat oameni ciudaţi, care nu au mai fost văzuţi pe acolo.


Dan Pădurariu săteanul din Poiana care a descoperit cercul de pe câmp FOTO

Cosmin Zamfirache ”Aici ne ştim toţi. Şi au fost de atunci tot felul de străini. Aşa, fără ţintă. Doamne fereşte!”, spune bătrânul. Oameni ca nea Petrică, sunt convinşi că extratereştrii pot lua formă umană şi au umblat o vreme prin Poiana.

Extratereştrii ne vizitează din secolul al XVI lea

Povestea întâlnirilor românilor cu extratereştrii are o tradiţie de aproape 500 de ani. Prima consemnare apare în Letopiseţul Moldovenesc. ”Sămn mare s-au arătat pe ceriu, c-au strălucit dinspre miadzănoapte ca un chipu de om, de-au stătut multă vreme şi iară s-au ascuns în văzduh”, se arată în această lucrare. Apariţia obiectelor zburătoare neidentificate a fost apoi atestată, în 1913, 1967 şi, fără întrerupere, până în 2007.

Pădurea Baciu, de lângă Cluj Napoca, Alexeni, Mălina sau Lacul Bâlea sunt doar câteva dintre locaţiile cu tradiţii pentru consemnarea apariţiei OZN-urilor. O apariţie misterioasă recentă a avut loc la Câmpia Turzii, în octombrie 2007. În timpul unui zbor de antrenament, carlinga unui avion care decolase de la Baza Aeriană 71 Câmpia Turzii a fost avariată după un contact cu obiecte zburătoare neidentificate.

Culmea, pe 27 aprilie 2015, sătenii din Sigmir, Bistriţa Năsăud au spus că pe câmpurile din afara satului au găsit cercuri cu urmă de arsură, asemănătoare celor de la Poiana, judeţul Botoşani. De alfel, sătenii din judeţul Botoşani susţin că nu au anunţat pe nimeni de vizitatorii ciudaţi de la ei din comună, convinşi că nu vor fi crezuţi.

Sursa: Adevarul.ro

Comentarii (4)
 1. Vă salut dragi prieteni ai lui Răzvan si acestui meseriaş site ! E adevarat intru permanent si citesc atît articolele dar si multe din comentariile prietenilor,totodata MULŢUMINDU-I LUI RĂZVAN PENTRU PERMANENTUL EFORT DE A ŢINE VIU ACEST SUPERSITE ! Şi acum la tema subiectului postat aici : Dupa *89 ,tot omul iubitor de carte a intrat in oceanul literaturii alegîndu-şi după pofta inimii tot ceea ce-l pasiona.Eu,ca şi cum aş fi fost atins de ceea ce in inconstient căutam,dar posibilităţile dar mai ales restricţiile acelor vremuri nu permiteau m-a fascinat lumea spiritului.Şi de atunci încoace citesc asta,apoi odată cu dezvoltarea reţelelor net multitudinea de site-uri dar şi cărţile aparute au fost şi sînt mai ales acum ADEVĂRATUL DELICIU.Mai mare bucuria cînd vezi că oameni cu preocupări dintre cele mai diverse îşi fac timp şi se apleacă tot mai des şi mai insistent asupra unor teme, nu de mult timp neauzite,ca de altfel şi la seminariile pe teme spirituale intîlneşti un auditoriu tot mai numeros ,semn că IMPĂRĂŢIA BANULUI NU PESTE MULT TIMP VA CĂDEA !!! Întoarcerea omului la viaţa simplă spune cu adevărat că omul şI-a pierdut vivacitatea in” bile de oţel” ,aşa cum bine spune poetul nostru ROMULUS VULPESCU- se intoarce la simplu si VIU. Pentru cei aplecaţi cărţii uşor pot găsi referiri clare atît in literatura de specialitate a lui SAL RACHELE pe care-l vom intîlni toamna asta la Bucureşti,toate cărţile lui TOM KANYON vorbesc despre cei care de-a lungul miilor de ani ne sînt şi prieteni dar unii dintre ei ,duşmani. Nu toti cei ajunşi in acest colţ de galaxie sânt aici cu gînd bun.Aşa că ar fi vremea să mai dăm jos-oricum vine binecuvântata VARĂ -din hainele groase şi strîmte ale religiei indoctrinante şi făcînd o paralelă intre ce ne spune cartea religioasă şi ce spun textele recent găsite in multe din siturile din ţara noastră vom constata că pe alocuri sînt multe similitudini,ca în alte locuri să fie în totală opoziţie ! -Cum se poate asta ? Cei fideli adevărului nu pot reproduce decît ce au văzut şi simţit la acel moment,transmiţînd intocmai ,ca apoi ceea ce Domnul NOSTRU ISUS numeşte in cartea SFîntă „farisei” să adauge cu de la ei interes in texte ceea ce la acea vreme le era favorabil. Asta o spun- Ei ne numesc copii lor.Ei fiind Rasele inalt civilizatoare din galaxie-unde foarte frumos vorbesc de FIUL OMULUI dar alungand latura de MISTIC. Nu credeţi că cel mai nimerit ar fi să lecturam împreună şi cu ajutorul propriei minţi să aruncăm la gunoi ceea CE ESTE DE ARUNCAT ,apoi cu ceea ce rămîne să purcedem pe drumul paralelismelor ,astfel punînd cap la cap vom desluşi multe din făcăturile făcute de aşa zişii docţi ,găsindu-NE PROPRIUL ADEVĂR.

   
 2. Domnule Anghel, Razvan este un om aparte care ne daruieste ceva zilnic si ne provoaca sa iesim din taceri provocand un dialog. Suntem oameni si oameni asemanatori si diferiti care vazand si citind aceleasi materiale avem pareri foarte diferite. Si asta este bine deorece spatiul vital ne suporta pe toti si adevarul este ceva de frontiera. Referitor la acest articol – personal nu ma mira nimic si mai ales in aceasta tara in care de-a lungul timpului s-au intamplat multe si se vor mai intampla. Avem o pozitie pe planeta si pe continent cat si formatiuni geologice care permit forme de referita pentru orice posibile alte sisteme de comunicare cu diferite forme de viata. Plecand in a citi de la cercetari care s-au facut de la ultima Glaciatiune pana in prezent ca evolutie a vietii si a formelor arheologice si paleontologice descoperite si daca este intradevar e cercetare nemanipulata – se poate dovedi ca in permanenta am avut relatii nu doar terestre cunoscute. Se intampla si sunt dovezi in intreaga lume, pe toate continentele si daca legam anumite puncte unde s-au manifestat preponderent avem o multime de similitudini pe care omul – homo sapiens sapiens nu le putea face si nici intelege decat sub o anumita forma – de la cei ce le-au creat si lasat ca forma fizica a trecerii si prezentei lor. Personal fara sa dovedesc eu stiintific – cred ca multe informatii reale ne sunt ascunse, desi sunt cunoscute si vizibile ( se spune ca atunci cand vrei sa ascunzi ceva pune-l la vedere – multi il vad, putini in recunosc) si ele razbat prin actualul nivel al cercetarilor si mai ales al tehnologiilor cat si prin faptul ca exista o disperare a unor elite mondiale de a ascunde adevarurile istorice intr-o incercare de a conduce aceasta lume. Sunt convinsa cu si fara dovezi ca suntem vizitati permanent si datorita acestor colaborari, se face un liber schimb de tehnologii. Cred ca omenirea a incercat sa aiba atitudinea aceea evreiasca in care a cautat sa obitina mai mult, oferind mai putin si sa speculeze irational informatiile pe considerentul ca pot incalca orice invoiala si orice posibil tratat. Atitudinea statelor in care s-a manifestat preponderent acest schimb nici nu este greu de inteles …dar se face prin incalcarea tuturor drepturilor celorlalte natiuni si popoare care sunt la randul lor aparate de alte forme energetice. Cred ca sunt intr-un fel obligati sa faca cunoscute public anumite evenimente, dar o fac sub forma unor filme SF – din ce in ce mai multe. Sistemul de sateliti in jurul planetei ofera toate tipurile de informatii la nivel structural al planetei privind toate resursele si formele energetice existente pe planeta cat si un scut care permit sau nu anumite penetrari. Informatii in orice moment despre noi, le oferim tuturor purtand dupa noi, ca o a doua natura telefoanele mobile pe care le platim noi si credem ca avem informatii. Mai multe au ei despre noi decat noi despre ei. Dar ca orice sistem facut in colaborare, fiecare parte are un liber acces la toate informatiile. Poate a venit vremea „culesului”. Analizand situatia formelor de viata existente in ultimii doua sute de ani – constatam ca s-au distrus specii intregi, mii de specii si au aparut altele si mai ales structural desi spunem ca omenirea este mai sanatoasa – practic nu este asa, prin deteriorarea mediului de viata si a intoxicarii hranei, pamantului, apelor si genomului uman. Cercetarea pentru generarea de consumuri abuzive si mai ales pentru a acumula bogatii fantastice se face prin distrugere si prin abuz. Fiinta vie nu are cum se apara – dar in acest razboi toate formele de viata sunt perdante. A fi vizititati …poate pentru a vedea ce traznai am mai facut. Se spune si se cunoaste ca exista campuri electromagnetice de o anumita frecventa si intensitate in zona Carpatilor. Se presupune ca sunt baze care sunt in stare latenta si care protejeaza zonele cat si transmit periodic informatii privind calitatea si structura solului si a vietii pe planeta. Zona Rosia Montana si anumite zone din munti emit permanent dar ….s-a cautat de catre omenire a se bloca emisiile acestea de semnale. Otravirea planetei si surselor de apa potabila – tinand cond ca doar 5% din totalul apei pe planeta este potabila si are calitatile baza pentru intretinerea fiintei umane, imi pun intrebarea cine si de ce doreste otravirea a zone intregi ce nu se pot reface decat dupa zeci si sute de mii de ani – cianurarea este radioactiva si lacurile de ciaunuri se transforma prin evaporare la 24 de grade Celsius in nori de gaze radioactive purtate de curenti de aer si transformate in ploi acide cu efecte…..Asta la suprafata….metoda de extragere a gazelor de sist se face tot prin cianurare de data asta prin fractare hidraulica, adica se introduce in pamnt la o adancime de 2000 de metri. Gazul in ideea ca au exista, nu valoreaza doi bani dar subsolul si panza freatica si orice forma de viata intre cele doua forari in maxim cinci ani sunt distruse iremediabil prin ridicarea acestor cianuri prin sol. Panza freatica ajungand oriunde in curgerea firesca a bazinelor hidrografice existente catre rauri si mare, nu numai in acea zona calamitand orice forma de viata sau producand mutatii si grave malformatii, distrugand in special celulele nervoase. Acesta este un efect cunoscut demonstrat in zeci de locuri pe planeta – deci cine se afla in spatele companiilor care fac aceste lucruri distructive pentru viata pe planeta – aceasta pe langa taierile masive de paduri care au dus la cresterea poluarii si modificarea climei, creind dezechilibre functionale pentru toate speciile care se pot sau nu adapta pe noile conditii . De ce acesta goana a distrugerii vietii prin masuri accelerate – vaccinari, infestarea subsolurilor, solurilor, apelor, pe a distruge toate formele de viata dintr-un areal ? Le facem noi oamenii impotriva noastra – deci de ce ? Pentru bani ….dar cu bani nu cumperi viata si nici sanatate ….. Orice avere matusalemica ar avea cineva la ce ii foloseste daca planeta va deveni pustie ? Ceea ce s-a creat in mii de ani de evolutie prin selectie naturala si adaptare…tehnologic nu poate fi refacut si asta se stie ca viata ca forma energetica in manifestare materiala, fizica are inteligenta proprie care nu poate fi condusa si manipulata de o alta forma energetica de manifestare, avand frecvente diferite si chiar daca se unesc iese altceva …..deci oricat se stradueste mintea umana sa recreeze o forma controlabila, nu va crea decat forme autodistructive pentru insasi creatori. Din cand in cand se nasc oameni pe planeta care detin si manifesta anumite abilitati care pare ca vin a ne invata ceva – dar restul omenirii pe acesti oameni pe care nu ii inteleg, ii distrug. Parte din invatatura lor ramane sub diferite forme, dar cel ce a adus-o este distrus pentru ca nu poate fi manipulat si nici controlat pentru a manifesta vre-o forma de control – el/ea venind sa protejeze viata si formele de existenta ale vietii, nu pentru a conduce ceva. Oamenii care au schimbat si imbogatit lumea, umanitatea, nu au fost conducatori niciodata. Asa s-a intamplat si cu marii intelepti ai lumii, care despre asta au atras atentia…si efectele au fost ca o parte din invaturi au ramas …publice sau lasate prin diversi discipoli. Cum au fost ulterior manipulate de grupuri de interese sau ascunse in traditii si obiceiuri in anumite zone de catre anumiti oameni cu anumite efecte, vedem in prezent. Asa se nasc acei oameni si orice ar face altii nu au cum sa aiba acele capacitati – ele sunt setate asa si nici daca ii tai creierul si ii iei sangele asa cum au facut cu Einstein nu poti sa devi tu insati Einstein si nici reprodus – orice uman si tehnologic ai face – pentru ca el era si forma energetica in manifestare, care este independenta de orice alt stimul uman in forma fizica. Forma energetica care se manifesta in fiintele vii, desi au incercat sa o capteze prin orice mijloace tehnologice, nu se poate. Cum spune Nicu periodic revin sub alte forme umane, persoane din diferite zone care manifesta asemanari fizice, comportamentale si chiar de continuarea unor idei si informatii pe care cineva, candva le-a mai manifestat. Este o goana pentru a le gasi si distruge sau manipula aceste informati si fiinte umane. Ei vin pentru viata nu pentru a acumula bogati – ei vin doar sa salveze in constiinta oamenii si planeta. Nu au nevoie decat ceea ce le este necesar , vital a supravietui si nu pot fi manipulati sub nici o forma, deorece isi accepta moartea prin orice metoda dar nu pot fi altfel, pentru ca nici lor de fapt nu le apartin. Un exemplu cunoscut este Parinte Arsenie Boca – care tot ce a facut a demonstrat fara sa doresca in mod special asta, ca este un Avatar , asa s-a nascut si manifestat avand informatii presetate, a alta intelepciune a lumii care s-a mai manifestat aici sau oriunde in alt timp si alt lor cu acelaasi informatii si cunostinte – nu Isus – asa cum a atras de nenumarate ori atentia. A spus ca va fi mai puternic dupa moartea sa si tot ceea ce a prezis s-a intamplat, indiferent cat de mult s-a dorit ascuns sau este revendicat de ortodoxie – El apartine in cunostinte lumii nu doar Romaniei. La fel este si cu Dalai Lama de mii de ani – dar ei au inteles acest aspect. Dalai Lama pentru omenire este Dalai Lama nu conducator surprem a ceva nici macar religios desi sub aceasta forma de manifesta – invataturile sale sunt pentru viata . Nimeni nu se naste doar pentru familia sa sau pentru tara sa. Se naste pentru ca intreaga vietate are nevoie sa apara in acea forma in acel loc si de a manifesta acele daruri. Nu se poate intelege ceea ce nu este de inteles, de ce acel om si nu altul. Asemeni lui cu daruri similare a fost Parintele Teofil Paraianu – parinte orb care vedea sufletele si gandurile oamenilor – vindecandu-i prin bunatatea sa sincera si dragostea de viata sub toate formele. In tara asta au exista Solomonarii – pastratorii focului care de asemenea stiu tainele pamanturilor si ale vietii. Avem in Romania si in lume multi oameni care au capacitati reale si ei se intreba de ce ei si de ce s-au nascut asa pentru ca ….dar fac bine omenirii, chiar daca omenirea se simte datoare sa le faca rau … vezi Joao de Dieu, Say Baba, Djuna Davidashvili si multe personaliati necunoscute femei si barbati in egala masura inclusiv medici precum Dr. Pesamosca. Asa se nasc. Stiinta lor poate fi predata, dar orice diploma nu te face precum cel nascut sa fie asa si nici o scoala umana nu poate sa il evalueze pentru ca este unicat in manifestare si asta se vede imediat prin prezenta si fapte in jurul sau. Oricine isi cumpara o diploma nu le manifesta in veacul vecilor, dar poate scoate niste bani. Da au nevoie de bani pentru a plati cele necesare supravietuirii – un intelept isi va pastra strictul necesar, restul va ajuta din ele comunitati sau scoli investind in educatie, convins fiind ca acesta este singura solutie pentru ridicarea constiintei umane si ca personal ceea ce primeste redistribuie. El este dar de care omenirea avea nevoie. Valorile umane pentru omenire nu se nasc in casele oamenilor bogati care investesc in educatei si se comporta ca si cum nu ar avea-o. Valorile se nasc printre cei ce simt o chemare a sufletului pentru anumite abilitati si le ofera lumii si aici sunt oameni precum alti Tesla, alti Leonardo da Vinci, Edison, Napoleon Hill, Arsenie Boca, Mozart, Bach, oameni care se nasc cu asemenea daruri pentru omenire.Si ei au creat ceea ce au creat avand in prejma lor si fiind sustinuti de o femeie puternica care nu a ramas in istorie, dar care au facut ca acesti oameni sa existe si sa creeze – creatia se face doar in echlibru masculin-feminin la toate formele de manifestare a vietii. Ca sa fie ceea ce a fost, a venit in trupul unei femei , a fost protejat si iubit de aceasta si din iubire de o alta femeie a devenit ceea ce a ramas nemuritor. (Culmea este ca si in istorie cele mai mari si mai puternice imperii au fost conduse de femei – vezi Ecaterina cea Mare, Elisabetele – Imperiului Britanic, Isabelle a Spaniei si nu numai – in multe din domeniile din cercetare, stiinta, tehnologii, economie, politica). Ei nu s-au nascut in palate si nu au avut o viata usoara, dar au daruit prin operele lor, ceva ce lumea a devenit mai bogata. Nu apartin unei tari, unei natii , unei religii – sunt valori universale. Am mai spus ca acest pamant are inteligenta proprie independenta de vointa oricarei fiinte de pe aceasta planeta. Suntem aici trecatori toti si toti avem valoare la momentul prezent prin ceea ce suntem si facem, suntem unicate ca manifestari de viata si pentru viata. Nu diplomele ne fac oameni si nici banii, ci modul cum gandim si ne comportam zilnic fata de noi, semeni si planeta. Niciodata nu vom gandi in mintea altuia si nu vom face ceva identic, nu avem cum, oricat ne-am stradui – cine a dorit ca nici macar amprenta unei celule sa nu fie identica cu a alteia a stiut de ce – este o inteligenta pe care nu o putem controla si manipula fara a ne face singuri rau – deoarece este vesnica si ia diferite forme de manifestare in acelasi timp. Omenirea incotro….dupa ganduri..dupa fapte….daca vom dispare….poate peste..vom reapare sau nu. Nu oamenii au creat aceasta planeta dar cu siguranta prin actiunile lor o pot distuge prin cea ce fac zilnic pentru consumuri inutile excesive si grav daunatoare. Daca exista si alte forme inteligente care ne supravegheaza, ceea ce de multe ori s-a dovedit, restrangand efectele experientelor nucleare si calamitatilor provocate de experiente umane – victimele fiind predominant umane, dar in numar mai restrans decat daca nu ar fi fost limitate. Ganditi-va ca au supravietuit oameni in conditii extreme si mor oameni subit fara nici o explicatie logica indiferent unde sunt, situatia sociala sau materiala. De asemenea orice fiinta umana care a distrus masiv forme de viata a platit la randul sau, nimeni neramanad sau mostenind ceva bunuri sub orice forma pe acesta planeta …si inca nu au invatat nimic, repetam si mai ales distrugem si provocam dezastre controlate a se manifesta. Probabil sunt si forme energetice care doresc si au avantaje din asta. Nu este de mirare ca apar fel de fel de alte forme de viata care ne avertizeaza ca ceea ce facem nu este bine nici pentru noi, nici pentru planeta, nici pentru locul nostru din univers….. si ne putem astepta la orice. Categoric sunt si forme evoluate care vor salva formele de viata ce corespund comportamental necesitatilor vietii reale. Asa ca ….sigur cat mai traim vom mai auzi. Universul este echlibrat si armonic….acum am depasit multe limite si in istoria geologica a planetei acest fenomene s-au mai intamplat…..probabil indeplinim o ciclicitate si inca nu am invatat normele convietuirii firesti. Este o forma de coabitare pe care inca nu o avem in toate planurile, dar cu siguranta exista. Personal sunt ca oricine altcineva, un martor oarecare in propria viata si eu in cautarea a stii cine sunt de fapt si ce daruri de fapt am de daruit sau poate prin ce fac zilnic ca fiecare om, fac exact ce trebuie. – traiesc.

   
  1. Offffffffffff,D.na Luiza,chiar sunt prea lungi comentariile dvs.Pentru mine sunt imposibil de citit .Va rog din tot sufletul mai concret la tema.Azi dl.Razvan ne-a starnit interesul cu OZN – euri si ……dvs.v-ati cam abatut . Multumesc

    
 3. Draga doamna Sofia recunosc mesajul meu anterior nu este pentru toata lumea. Am retinut parerea dvs. si vi-o respect, aveti dreptate. Este un site pentru toata lumea si cu cat mai simplu cu atat mai usor de citit si inteles. Si eu va multumesc.

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top