skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Mângâierea naturii

 

Astazi, picatura de bucurie si de pace ne vine din îndepărtatele meleaguri ale Americii de Sud. Imaginile indienilor care își cinstesc strămoșii și îmbrățișează natura sunt extrem de grăitoare.

Inimile noastre cunosc acel vânt proaspăt și înmiresmat care aduce mângâierea naturii până în inimile noastre. În clipul următor, vom vedea imagini care probabil le-au zărit și conchistadorii atunci când au pășit pe acel pământ fermecat. Acum vedem doar rămășițele unor civilizații apuse care se luptă să-și păstreze credințele și modul natural de a trăi.

Imaginile pline de puritate sunt combinate cu un cântec minunat ce preamărește traiul în armonie cu natura și cu divinul ce răsare din fiecare floare, din fiecare picatură de apă și din fiecare sălbăticiune.

Vizionare plăcută!

 

Comentarii (3)
  1. Cat de frumos a creeat Doamne Doamne Pamantul, ce minunata e Creatia Lui:)Multumesc File de lumina pentru sansa de a privi si o alta lume asa de frumoasa. O saptamana cu pace si bucurie! Tuturor. Imbratisari.

     
  2. … Doar pentru O clipa ! … Opreste-te din alergatura nebuna catre moarte …
    Scoate-ti masca de pe fata … Iesi din tine insuti -ati , paraseste zona de confort !
    Contopeste-te cu Dumnezeu , abandoneaza-te cu totul in bratele Lui , realizeaza ca nimic nu este in afara Lui …Nu-ti lipseste nimic .. Totul este acolo prezent …
    Cosmosul este un trup viu iar tu est parte a sa …
    ………………………………………………….
    … Am avut momente in viata cand ma simteam atat de inutila .. Toata lumea facea Ceva iar eu nu faceam nimic care sa ma impresioneze , care sa-mi dea acea forta sa merg mai departe …
    M-am ambitionat sa cred Ca Dumnezeu are un Plan cu mine ..Mi-a fost f greu sa ajung sa traiesc momentul prezent …
    … …………………..
    Fiecare avem Ceva ,scris in Cartea vietii ..Fiecare avem un destin ..Nu avem mare lucru de facut ca sa-l descoperim .. Trebuie sa ne facem doar timp si sa ne ascultam Intuitia .. Intuitia este acea Voce divina care ne calauzeste .. Este Bratul parintesc care ne va sprijini intotdeauna la greu .. Este bratul care ne va imbratisa , este acea prezenta care ne iubeste , care se va bucura intotdeauna de reusitele noastre fara a astepta nimic la schimb …..
    Cand te simti iubit , capati o putere in tine pe care nu ai avut-o niciodata ..Lumea din jur nu te mai afecteaza cu nimic .. Vei sti sa te aproprii numai de acele persoane care te respecta si te iubesc asa cum esti !
    … Incet , incet … reusesti sa te cunosti … Faci numai acele lucruri care te fac fericit – a.. In acest moment Toata lumea iti apartine ..cu , bune si cu rele .. Vei alege partea frumoasa din lucruri … Viata ta se schimba in totalitate , in bine ..Timpul si spatiul se dizolva .. Fericirea te acapareaza cu totul ..Iti invadeaza toate celulele , toti atomii din fiinta care esti cu adevarat …
    Oare nu asta cautam , sa fim fericiti ?
    ………………………………………………..
    Va multumesc mult ! Videoclipul m-a facut sa retraiesc O stare de transa extatica , una dintre ele .. :) ..
    Va doresc o zi minunata ! :)

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top