skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Binecuvântare

 

Astăzi vă propunem o binecuvântare ce conține o sensibilitate aparte și licențe poetice care încântă orice suflet.
Această binecuvântare să vă însoțească astăzi pașii și să vă aducă bucurie.
Mulțumim realizatorului acestui clip pentru încântătorul clip.
Să aveți o zi minunată!

 • Fie ca rodul destinului să-mbrace haina spicului de grâu, pentru ca deopotrivă oameni şi păsări şi vite şi gâze să se cuprindă strâns în feeria secerişului.
 • Fie ca marginile cerului să nu poată atinge niciodată apele pământului, pentru ca visul celor plecaţi pe mare şi speranţa celor de acasă veşnic să rămână împreunate.
 • Fie ca templul zilei de ieri să fie slăvit în mijlocul cetăţii, pentru ca ziua de mâine să vină în pelerinaj la sufelutul omului cu darurile vieţii.
 • Fie ca soarele lumii să se retragă în cerul său din când în când, pentru ca ochii fiinţei să poată contempla gloria stelelor de pe firmamentul sufletului său.
 • Fie ca ruga vulturilor să poposească la urechea timpului şi dansul fluturilor să cuprindă noaptea raţiunii, pentru ca fiul omului să revină pe pământul fraţilor săi uitaţi lor.
 • Fie ca nici un munte să nu se înalţe mai sus dcât el însuşi şi nici o vale să nu coboare mai jos decât durerea lumii, pentru ca taina cerului şi visele omului să-şi fie mereu aproape.
 • Fie ca nimic să nu rămână aşa precum este şi nici un lucru să nu devină ceea ce a fost, pentru ca orice reîntoarcere la izvoare să găsească mereu apa vieţi proaspătă…


 

Autor text: necunoscut

Autor clip: Patrocle3000

Comentarii (4)
 1. Fie ca noi toti si tot ce ne inconjoara, zi sau noapte sa ramanem uniti in MAREA CREATIE DIVINA.

  Multumesc ,RAZVAN si o duminica minunata tuturor.

  javascript:zaazuemoticonsclick(‘:Happy:’)

   
  1. Stimata doamna Sofia,
   Intr-adevar, este extrem de imbucurator sa stii ca ai multi parteneri in drumul tau de evolutie spirituala, insa, dupa cum bine stim, creatia divina este perfecta asa cum este. Prin urmare, fiecare are locul lui pe acest drum, unul mai in fata, altul mai in spate si evident sunt altii pe care nu-i intereseaza drumul, intrucat nu stiu unde ii duce si la ce le foloseste.
   Evolutia este individuala si se realizeaza prin imbratisarea unor elemente simple, dar cu impact mare, precum compasiunea, daruirea, autocunoasterea personala si lista poate continua.
   Prin urmare, nu trebuie nici sa ne bucure nici sa ne intristeze numarul de oameni care apreciaza ceea ce noi consideram ca este important.
   Multe zile frumoase sa aveti!

    
   1. Da asa este,Dumnezeu, este in fiecare dintre noi, ramane ca liberul nostru arbitru din noi sa hotarasca ce face cu viata lui.
    Si acum vorbesc despre mine.Sunt ortodoxa , si am copilarit si am crescut cu rugaciunea,posturile,respectarea sarbatorilor,mers le biserica,cu mila in suflet si compasiune fata de cei mai indurerati .Am vazut-o pe mama mea – nu s-a abatut nici in stanga nici la dreapta de pe calea ortodoxiei,chiar la un moment dat comentam cu sora mea ca mama este o “fanatica” in ale ortodoxiei.A respectat cu sfintenie tot, si nu si-a pus atatea intrebari despre Dumnezeu, de ce ii este greu , de ce lucreaza atata , de ce sora mea a murit la 40 ani de cancer, etc. a primit si bucuriile si necazurile ca asa este VOIA DOMNULUI.A trait simplu,a mancat simplu, s-a imbracat simplu, a murit la 85 ani, iar tatal meu traieste si are 92 ani,au avut o casnicie de 65 ani.
    Am facut aceasta introducere tocmai pentru a ma intelege ceea ce doresc sa spun, despre existenta mea in ultimii 4 ani, cand am fost operata de cancer la san, dar am mai primit o sansamultumesc Doamne.
    Atunci mi-am pus intrebarea ce “plan “are Dumnezeu cu mine?
    Am inceput sa citesc si sa ma uit la multe emisiuni despre evolutia personala-spirituala,si in creierul meu s-a facut un gol imens ca am existat pe langa atati ani si am inceput sa lucrez cu mine insami , sa merg la meditatii, reiki, Costesti-Sarmisegetusa,sa invat cum trebuie sa traiesc,sa gandesc,sa ma simt , ba chiar mai mult cand cei din grup au vazut imagini cu arhangheli,lupi cu vieti trecute,etc, am inceput sa ma desconsider crezand ca am un rau in mine si eu de aceea nu evoluez spiritual .Am facut sedinte cranio – reiki-, am trait luni bune in confuzii , am dorit parca sa se stearga tot ce stiam si simteam in mine despre credinta cea primita acasa , pentru ca mi se explica ca este o “credinta populara”, ca acum trebuie sa ma dezvolt personal-spiritual.

    M-am invinovatit mereu pentru trecut ca nu am fost capabila sa am grija de banii castigati de mine,si am datorii si desii am practicat dezvoltarea mea personala-spiritiuala, nu am reusit sa ma iert si sa merg mai departe, pana acum ceva timp,cand mi-am adus aminte de mama cu viata ei simpla si respectarea celor 10 PORUNCI.Asta a facut mama,a respectat cu sfintenie poruncile.Asta fac si eu acum, in fiecare dimineata citesc poruncile si le respect, sunt multumita de mine,si linistita.De fapt nu fac altceva decat sa-ti urmez sfatul primit de la tine:
    “Nu trebuie sa alergi in afara sa le cauti, nu le vei gasi pentru ca sunt in tine. Acolo este izvorul bucuriei. Daca l-ai oprit, acum e momentul sa dai barierele la o parte si sa-l lasi sa curga in voie. Sper sa reusesti cat mai curand.”

    Multumesc , draga Razvan pentru gandurile bune si pot spune ca in sfarsit am reusit sa las exteriorul si sa caut in mine.
    Multumesc si pentru ca imi dai aceasta posibilitate sa scriu despre ce ma framanta,pentru-ca in jurul meu chiar nu am pe nimeni cu care sa pot discuta .

    Si inchei cu cateva citate , care pentru mine impreuna cu cele 10 Porunci sunt acum un mod de viata , si nu ma mai abat nici la stanga nici la dreapta.
    Iisus i-a zis:
    Cunoaște-te pe tine însuți
    Eu sunt Calea, Adevarul si Viata. Nimeni nu vine la Tatal Meu decat prin Mine

    Cine traieste in Iubire, traieste in Dumnezeu, asa spune Apostolul Ioan.

    Se vor scula hristosi mincinosi si prooroci mincinosi si vor face semne si minuni, ca sa duca in ratacire, de se poate, pe cei alesi. Dar voi luati seama. Iata dinainte v-am spus voua toate
    (Marcu 13:22-23)

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top