skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

O ofertă de nerefuzat!

 

Astăzi toată lumea aleargă pentru a prinde cele mai bune oferte. Prețuri mici… reduceri uriașe, totul se întâmplă într-o agitație de nedescris.
Totuși, cel mai frumos cadou pe care puteți să vi-l faceți este cadoul pentru sufletul vostru. Opt minute de liniște și pace, opt minute de bucurie pentru inimă, fericire pentru privire și mângâiere pentru auz.
Cât costă?, veți întreba.
Cu regret, vă anunț că nimic nu este gratis pe această lume.
Va trebui să plătiți cu opt minute din viața voastră. Va trebui să renunțați la opt minute de agitație, de indiferență, de tensiune. Poate, va trebui să renunțați chiar și la mândra Rațiune în aceste opt minute.
Veți primi în schimb opt minute pentru Inimă.
Doar de voi depinde dacă vreți să faceți acest lucru.
Oare prețul e prea mare?
Astăzi nu avem discount!

Comentarii (9)
 1. Dupa ziua de ieri, una speciala pentru mine din multe puncte de vedere, am inceput aceasta zi primind in dar 8 minute. Frumos inceput

  Multumesc Razvan

   
 2. Am trait un moment de emotie profunda,urmarind curgerea naturii in abisul muntilor,in infinitul vazduhului…in marea iubire a sufletului.
  Multumesc tuturor pentru acest moment unic,creat cu atata daruire. Ziua de astazi si toate cele ce vin,sa le traim asemeni acestor creste muntoase…pline de smerenie si iubire fata de tot ce le inconjoara.
  Multumesc. Iubire si Recunostinta.

   
 3. Minunat ! Minunat ! Minunat ! Oh, Doamne ! Cata Frumusete ! Cata Bucurie ! Liniste si Pace ! Am simtit ca fac parte din insasi Natura !
  Multumesc !

   
 4. Buna oferta Razvan.Eu cred ca si Dumnezeu a avut o oferta foarte buna pentru noi ,ca suntem aici ,in acest loc magic numit Pamant.Nu cred ca a fost nevoie de prea multa convingere si iata ,suntem aici cu totii ,deschizand punguta magica ,sa vedem ce am castigat.Eu am luat la pret bun
  o bucata copilarie,adolescenta,un sot si doi copii…toate ,un adevarat chilipir…am mai luat cateva momente mai dure dar asta e,au fost la promotie si nu puteam sa pierd ocazia sa invat cate ceva necesar mie.Cu toate cadourilein brate .am intrebat pe Dumnezeu care este pretul final ,iar el a raspuns Viata ta! O zi buna!

   
 5. TUTROR CELOR CARE POARTA ACEST MINUNAT NUME -copil ,copila,adolescent(a), matur(a)-imatur(A) varstnic sau a….LA MULTI ANI CU MULTA SANATATE PACE SI PROSPERITATE INTRO ROMANIE unde ne-a ramas doar MAREA IMPLINIRE A SUFLETULUI DE A NE TRIMITE NOUA CELOR STIUTI SI NESTIUTI CURATE GANDURI DE IUBIRE IN LIMBA ROMANA SI PENTRU ROMANIA !!! LA MUUULTI ANI DRAGII MEI NICOLAE masculini si feminini ORIUNDE V-ATI AFLA !!!

   
  1. In numele tuturor celor care sunt sarbatoriti acum ca purtatori ai acestui nume ingaduiti-mi sa va multumesc pentru urari.
   Nu numai celor care au urat „in scris” ci si celor care o fac „in gand”!
   Nu trebuie de uitat ca sarbatorindu-l pe Sfantul Nicolae, sarbatorim iubirea, binele, ajutorul, altruismul, sacrificiul!
   Sarbatorim copiii, copilul din noi!
   E asadar sarbatoarea noastra a tuturor!
   La multi ani tuturor de Sfantul Nicolae!

    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top