skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Momentul angelic

 

Pentru următorul videoclip cuvintele sunt de prisos.
E foarte frumos să-l urmărim dimineața, înainte de o zi plină.
Dacă v-a atins sufletul, dacă v-a făcut să visați sau dacă v-a adus bucurie atunci și-a atins scopul.
„Niciodata nu suntem singuri si atunci cand te simti singur pastreaza cateva momente de contemplare sau meditatie la ceea ce ne inconjoara, la minunata lume a ingerilor, cei care ne vegheaza si ne ofera iubirea lor neconditionata si pura. Ei sunt mereu in preajma noastra. Acesta este Momentul Ingerilor.
Pace si iubire.”

Comentarii (21)
 1. Minunata tema!
  Ingaduiti-mi sa va (re)amintesc unele detalii despre ingeri!
  Ingerii sunt creati sa duca o viata eterica preluand functii in planurile energetice superioare cere ne afecteaza desigur direct si pe noi.
  Cu toate acestea unii ingeri mai primesc cate o incarnare pentru a se putea dezvolta si ei mai departe.
  Acestia ii recunosti usor pentru ca sunt altfel decat fiintele umane „obisnuite”. Sunt mai „aerieni”, nu prea sunt obisnuiti cu corpul fizic, si, desi sunt frumosi corpul lor pare a fi neglijat. Multi nu rezista vietii pe pamant in trup fizic si de copii „s-ar duce” inapoi!
  Fiecare dintre noi are cel putin un inger pazitor care ne insoteste pana la capatul vietii, sau in cazul in care acesta este „delegat” noua pentru o anumita tema, va fi inlocuit cu altul dupa absolvirea ei.
  Numarul ingerilor „pazitori” ce ne insotesc variaza enorm, de la unu-doi pana la o duzina sau chiar mai multi in raport cu misiunea ce o avem aici, cu „munca” energetica ce o facem.
  (Apar si in cartile lui Villoldo descrieri de genul: creem, deschidem si sustinem cadrul energetic necesar si apoi ne dam laoparte lasand ingerii sa faca treaba…)
  Ingerii isi pastreaza neutralitatea si nu au voie sa intervina in viata noastra decat in situatii neprevazute in contractul sufletului cum ar fi un accident iminent ce ar imiedica sufletul nostru sa lucreze mai departe la temele sale.
  Pot insa sa intervina neanchipuit de eficient daca ii rugam sa o faca!
  Dar am fost sedusi sa ne „inchinam” si „rugam” la oricine altceva decat la Cei care trebuie!
  Nu intamplator ne „merge” asa cum se vede!
  Sigur ca daca un accident sau moartea rezultata din asa ceva e cuprinsa in programul nostru aceasta se va produce!
  Trebuie de amintit aici ca numai o parte din imensul nostru suflet incarneaza in acest corp, o alta parte insoteste alte fiinte omenesti de regula din Familia noastra spirituala care ajunge pana la 900 de membri in calitate de „Inger pazitor”!
  Alte parti ale sufletului se manifesta in alte planuri energetice, universuri paralele, „incarnati” pe alte planete, etc.
  Suflete evoluate se pot incarna pe pamant si in cel putin doua corpuri diferite in acelasi timp fara sa „stie” unul despre celalalt cu scopul de a putea lucra concomitent la mai multe teme.
  Acestea nu se vor intalni in viata terestra fiindca nu face parte din program.
  Ierarhiile Ceresti sunt incomensurabile, e ca o piramida ce culmineaza cu Dumnezeu, Fiinta Suprema a Universului nostru.
  Cate nume a primit in toate partile Pamantului nu conteaza, El e acelasi pentru Toti si Toate.
  Sigur ca multe din aceste Ierarhii sunt denaturate si falsificare de puterea oculta care ne manevreaza de mii de ani, dar asta e alta tema.
  Copii au capacitatea nativa de ai vedea, capacitate ce scade cu timpul daca nu sunt sustinuti sa o dezvolte.
  Cunosc terapeuti deosebiti care ar putea ajuta copiii nu numai sa pastreze ce au adus cu ei ci sa dezvolte, dar cum parintii sunt cei care hotarasc soarta lor, nu e greu de intuit unde ajung cu totii.

   
  1. Nicu esti documentat , eu nu cunosc atatea detalii despre Ingeri….Paradoxul e ca eu chiar i-am vazut pe cei doi Ingeri pazitori ai mei…In doua momente de grea cumpana a vietii mele . Prima data le-am vazut fata , a doua oara nu am mai fost curios sa ai privesc ….de ce ,nu stiu …am vorbit cu ei , si mi-au raspuns si la cateva intrebari…Nu intrebari existentiale …ci intrebari normale cumva care ami treceau atunci prin minte…
   M-au invatat cum sa a-mi dau seama de momentele cand ei sunt langa mine ….pentru ca ei mai si ,,pleaca ” ..unde , nu stiu , dar nu sunt tot timpul langa noi.Din acele momente viata mea sa schimbat radical . Poate credeti ca ,,bat campii”…Sunt un tip absolut normal , dar dupa acea intamplare in viata mea au avut loc o multime de ,,minuni ”inexplicabile si mai mult incredibile…. Forta aia – Univers , Dumnezeu , Materie inteligenta …exista cu adevarat . Pentru mine stau marturie toate minunile din viata mea….
   O zi buna va doresc…

    
   1. D. Vali, aceasta este marea diferență dintre a ști și a cunoaște din experiență. Mă bucur că ați avut această experiență minunată… și da, ei sunt 2… Păzitorii. Tot ce trebuie să știm vom ști la momentul potrivit în experiența autentică de viață… condiția este să mai tăcem în mintea noastră și să Ascultăm. Întotdeauna ei ne sfătuiesc cum e mai bine pentru noi. Unul dintre ei sfătuiește în alegerile mai riscante, celălalt este foarte cumpătat… eu de el ascult mai mult :)

     
   2. Ca i-ai vazut nu e un paradox, e o minunatie!
    Ce cred altii despre asta, nu e treaba ta, e a lor!
    Tare frumos era daca „cultivai” mai departe dialogul cu ei ca de mare folos e!
    Iti spuneau si numele lor daca ii intrebai!
    Ei stiu mai bine ca Tine ce teme de rezolvat ai in viata asta!
    Si te puteai sfatui cu ei de fiecare data cand ai fi avut nevoie!
    De asta ti i-a pus Dumnezeu la „dispozitie”!
    Am amintit ca si o parte din sufletul nostru slujeste de Inger pazitor la altii ca sa se inteleaga ca asta nu e o corvoada ci ceva nobil!
    Numai noua, o data cu incarnarea, ni se ascunde constienta a ceea ce suntem ca sa putem lucra la temele noastre, ei nu o pierd!
    In postarile mele incerc sa sintetizez informatia ca sa o poata folosi fiecare comparand cu ce stie sau a trait. Nu a crede sau a nu crede ce citeste de la mine e important, ci conexiunile ce se produc cu cele „inmagazinate” de fiecare in „memoria” fiecaruia!
    A va povesti experiente proprii, neanonimizate cum fac, e cu doua taisuri!
    Va propun spre exemplu sa va ganditi putin la Claudiu!
    Pe deoparte e incitant ce ne spune; ce minunat ar fi sa stim cam cum „stam” si noi cu „IQ”-ul ascensional, pe de alta: shit, daca aflu ca nu sunt cum ma doresc, sau: nu am cum sa ma prefac ca ma poate „ceti”!
    Automat persoana lui va fi receptionata cu reticenta, cel mai bine facem un ocol in jurul lui!
    Cei ca el au trecut de faza in care vorbesc „ascultatorului” doar „dulce” ci pun degetul apasat pe „rana”! Chiar daca cel „sensibilizat” astfel mai tuna si fulgera, candva ii va fi de folos ce a aflat.
    Nici eu nu am probleme daca faceti la fel, ma pot „transpune” in „pielea” voastra si chiar daca ma injurati nu ma „inspaimanta”!
    Am trecut prin multe faze ca sa ma impresioneze doar ce se vede in „vitrina”!
    Eu pun pe ici pe colo „ingrediente” de care sunt sigur ca odata vor face clik cu ceva asemanator din ce va afla fiecare cu alta ocazie.
    Asta recomand si altora, sa nu se arunce imediat la a asimila o idee sau alta si sa o „bata in cuie”!
    Dar a nu se confunda cu a ramane inchis, indaratnic, refractar!
    Desi in faza asta a evolutiei noastre spirituale ar fi trebuit sa se fi fost cristalizat deja macar conturul!
    Mult timp de „bajbait” nu prea mai avem!
    Invitatia ce o fac tuturor de multa vreme e sa treaca la lucru!
    Cititul e minunat, dar el nu rezolva problema, cititul e bun la sortarea informatiei, la compararea ei cu cele traite, aflate de la altii din experientele proprii, de a cristaliza idei ce trebuie de urmat sau facut, dar fara a face nu vom urca trepte semnificative!
    „Flotarile” acelea descrise ce duc la masiva crestere a „muschilor” nu pot fi inlocuite cu statul pe terasa si privit in departare!
    Ca sa revenim la ingeri, sigur ca era frumos sa fi citit in postarea mea o lista cu ingerii, cu numele lor, cu culoarea rochiei sau barbii, a papucilor sau ochilor!
    Dar dupa reactia placuta spontana, apar indoielile aversiunea chiar, samd
    Ca alternativa asi putea sa va mai descriu din trairile celor cu care am avut de a face de-a lungul timpului…

     
    1. Nicu draga, imi peremit sa-ti spun Nicu, eu avand o anumita varsta, eu cred ca nu trebuie sa te deranjeze reactia unora. A impartasi din cunostintele tale este o binefacere pentru cei care nu au prea multe cunostinte, dar doresc sa cunoasca. Poate bajbaie prea mult in cautarile lor si cum spui tu nu prea mai este timp. Pace si lumina in suflet.

      
     1. Nu ma deranjeaza!
      Cel mai greu e de evaluat daca intereseaza pe unul sau altul ce spun.
      Sa ma ascult pe mine ce spun, pot sa o fac si la toaleta, inchis pe dinauntru!
      Fereasca Dumnezeu sa nu fiu inchis pe dinafara!
      V-am incurajat deseori sa ne tutuim, asta nu are de a face cu nesimtirea. Daca cineva vrea sa te injure o face si adresanduti-se cu „dumneavoastra”! Ceva de genul: „Dumneavoastra sunteti un mare magar”!
      Aici ne adresam de la suflet la suflet, nu varsta fiind determinanta. Asa cum un suflet „batran” se poate „ascunde” intr-un trup tanar tot asa si invers!
      Ca sa nu mai amnintim ca in fata lui Dumnezeu suntem toti egali!
      Sigur ca tema „Ingeri” e deosebit de importanta! Pacat ca totul se deruleaza galopant, apneic.
      Ei sunt „Cheia noastra personala” ce ne-a dat-o Dumnezeu la venirea in aceasta dimensiune!
      Nu suntem singuri indiferent de ce facem, ce gandim, ce credem!
      Putem sa le cerem sfatul sau ajutorul sau putem sa nu o facem , ei tot acolo sunt, rabdatori si impartiali!
      Ati vazut ce spunea si Daniela despre cei doi ingeri ai sai!
      Unul e cumpatat, defensiv, celalalt e plin de curaj si risc!
      Ce alegem depinde de noi si ei ne respecta alegerea! Si cel „neales” nici nu se supara, nici nu pleaca!
      Candva vom schimba poate strategia si vom alege riscul! Si nici atunci nu se vor amesteca nechemati!
      Dar si cand ii chemam sa te tii!
      Interesant ca Vali are senzatia ca ingerii sai „pleaca” uneori!
      De plecat nu pleaca, poate vor doar sa-i dea senzatia ca se plictisesc daca nu sunt folositi!
      Cand i-a vazut a fost intr-o stare deosebita, de deschidere, cauzata poate de un soc, care „trezeste” simturile adormite pe care le posedam dintotdeauna dar care pe la doi ani incep sa se estompeze daca nu le folosim, pe la sapte abia se mai recunosc, pe la 12 se inchid incet. Nu numai ca i-a vazut pe ingeri dar a si vorbit cu ei!
      Sunt meditatii in care se poate exersa contactarea si dialogul cu acestia, chiar daca nu vor fi de la inceput prea comunicativi, ei fiind oricum aceia care hotarasc ce si cum vor transmite!
      Dar daca au aratat deschidere, nu-i mai slabesti! Ei stiu si ce ai facut acum doua sute de vieti, media incarnarilor oamenilor pe pamant, ci si ce ai de facut in viata asta sau urmatoarele!
      Nenumarate programe si paraziti, cu care am fost contaminati de-a lungul vietilor (in functie de natura lor si a corpului energetic afectat luam acestea si in vietile urmatoare) impiedica eforturile noastre de a putea comunica cu ingerii, acestea stiin d ca astfel soarta lor e pecetluita, fiind doar treaba de timp pana cand vor fi descoperiti si scosi!
      Cand nu reusesc sa ne momeasca sa cadem energetic, e un succes sa ne tina pe loc, evolutiv!
      Mai intreb provocativ cate un copil ce „fac” ingerii sai!
      „Stau pe pervaz…”, „unul pluteste sub tavan…”, „ma ajuta la matematica…” sunt raspunsurie!
      Sunt semne fizice care „tradeaza” nivelul evolutiv al unei fiinte omenesti, al sufletului sau, si care te ajuta sa vezi fara efort cu cine ai de a face.
      Am mai amintit undeva ca nu peste multa vreme calitatea sufletului nostru nu va mai putea fi mascata de o fata zambitoare. Cum suntem pe dinauntru asa vom arata si pe dinafara!
      Pana atunci ne mai folosim de semne care abunda.
      Sigur ca cei care le cunosc nu vor evita astfel de persoane, ei stiu sa vada in spatele perdelei framantarile si aspiratiei sufletului si vor ajuta pe unde pot! Nu se vor lasa insa pacaliti.
      O prietena buna, deosebita, care s-a hotarat nu demult sa plece ACASA, mi-a povestit o intamplare de „la mare” in care un copil tinut de mana de tatal sau, a exclamat: „Tata, uite un soare!” aratand spre ea!
      A intuit ea despre ce e vorba si acasa s-a pus in fata oglinzii si s-a rugat lui Dumnezeu sa i se arate „chipul”! Si-a vazut aura de un auriu stralucitor! Al sufletelor evoluate adaug eu.
      Poate va mai amintiti ce spunea Valentina, clarvazatoarea oarba in cartea sa despre preotii de la o inmormantare la care a participat! Zicea ceva de genul: doar unul a avut aura stralucitoare, aurie, ceilalti doi o aveau murdara, patata! Candva, stralucirea sutanei nu va mai putea masca pe cea a sufletului!
      Ce faci, ingerul lui tata!? Nu sunt inger, raspunde imbufnat! Nu vrei sa-ti vezi aripile? Nu! Ia vezi ce culoare au? Albe!

       
    2. Nicu, ma intereseaza si mi-ar placea tare mult sa stiu mai multe despre ingeri. Daca ai putea sa-mi recomanzi, sa ma indrumi de unde sa ma documentez si eu, ti-as fi foarte recunoscatoare. Ar fi preferabil de pe net. Am mai cautat si eu acum ceva vreme, dar nu am gasit cine stie ce. Daca nu, atunci un titlu de carte. Ceva ca lumea. Vad ca tu stii mai multe despre EI, Ingerii. Multumesc !

      
     1. Nu stiu Lola draga ce s-a tradus in romaneste!
      Vezi ce zicea Aurica de Doreen Virtue! In mod sigur mi-au trecut prin mana cartile ei, dar nu-mi aduc aminte sa fi citit vreuna ca sa pot face vreo afirmatie.
      Am insistat de-a lungul timpului pe a aplica ce aflam, nu a asimila la nesfarsit.
      Mai e si un aspect. Multi autori nu-si pot calca pe inima si amesteca ce au aflat cu ce au invatat din religii si biserica, ca sa nu supere cumva puterea sau cititorul (credinciosul). Compromisurile astea sint mai greu de rumegat.
      Eu oricum nu-mi amintesc sa mai fi citit vreo carte despre ingeri in ultimii zece ani.
      De-a lungul timpului se aduna, mai din citit, mai din lucrat, ce e necesar sa stim.
      Am invatat candva o tehnica de la un invatator spiritual pe care am folosit-o mai tarziu si in meditatiile cu altii, chiar de grup, dar e greu de stiut in ce masura functioneaza si la distanta, desi daca ma gandesc bine am incercat si la distanta. Cred ca la telefon a fost ca in mess nu poti intrerupe ca sa citesti permanent ce e de facut.
      Ar trebui de experimentat. Am amintit ca l-am imputernicit pe Razvan sa va dea adresa mea, roaga-l!
      Ai vazut ce spunea si Antonio Villoldo, cand se afla in preajma samanului vedea!
      Respectand proportiile, bineinteles, acesta e un fenomen de a crea un spatiu energetic in care sa se poata manifesta ceva.
      Fara ajutor e mai greoi, pe de o parte a invata pe de rost o meditatie ca sa nu fii nevoit sa deschizi permanent ochii sa citesti vreun text, dureaza. Or mai fi inregistrari care sa le asculti si sa urmezi pas cu pas ce e de facut, nu stiu.
      La o meditatie „condusa” de cineva, nu numai ca ti se spune pas cu pas ce e de facut, dar cel care o face ajuta si la creerea si sustinerea unui cadru energetic necesar.
      Dupa ce am invatat ce e de facut si functioneaza, se schimba situatia!
      Trebuie de invatat o tehnica de a lua contact cu ei, de ai percepe si intelege de fapt fiindca ei sunt permanent alaturi! Nu cine stie ce ritualuri si „matanii”!
      De cate ori nu ai simtit gadilatul lor pe la sprancene sau alte locuri mai sensibile…
      Sigur ca trebuie o anumita stare de atins ca sa luam legatura constienta cu ei, nu stresati sau nelinistiti, nervosi sau obositi!
      Dupa primele succese numai siguranta ca sunt acolo si permanent cu noi ne va inaripa si stimula sa-i contactam cat de des.
      Mai demult faceam notite, detalii interesante ca sa nu se uite, dar cu timpul s-au pierdut.
      Era o vreme cand pe For You ne adunasem un grup si meditam impreuna pentru doritori sau pentru noi care cum „ii venea randul”!
      In mod sigur o mai fi careva printre cititori care isi mai amintesc!
      In cele vreo doua luni de fiintare posta fiecare ce a trait si vazut, La un moment dat erau vreo 4 mii de clikuri pe acest site, apoi a fost „ras” de putere si stearsa arhiva!
      Atunci erau inca puternici, stapaneau tot ce misca si se spune!
      Acum le-a mai trecut „vremea”! Au destule griji sa-si salveze din ce le-a mai ramas la „fundul” pantalonilor!
      Vremuri grele au fost! Numai munca asiduua la noi si cu noi ne-a adus unde suntem.
      Slava lui Dumnezeu ca nu ne-a lasat sa ne prapadim!
      Va imbratisez pe toti cu drag!

       
     2. Rectific, grupul de care vorbeam nu a functionat pe langa For You ci prin yahoogroups cred si se numea „Lumina care vindeca”. Imi cer scuze.

       
    3. Multumesc frumos pentru raspuns. Ar fi o placere sa putem discuta mai mult. O seara buna va doresc.

      
 2. Minunat !Dr.Doreen Virtue a scris 20 de carti , printre care Vindecarea cu ingerii,Terapia cu ingeri care sunt extraordinare.Merita sa le cititi!Va multumesc pentru tot ce imi trimiteti .

   
 3. Buna seara.
  Despre acest subiect nu se poate vorbi decat din experienta.Nu ai experimentat ceva ce implica existenta ingerilor,nu poate fi decat speculatii sau repetarea unor informatii gasite in carti.
  Si experienta ,sau relatarea experientei este filtrata de credinta.Eu am trait niste momente in viata,putine,despre care pot afirma ca am fost ajutata de ingeri.In doua din aceste momente am avut langa mine pe fiica mea care poate spune ca ceia ce s-a intamplat cu mine atunci a fost clar interventia unor maini divine.Ce a vazut,cum a vazut ce se intampla,pentru noi numai astfel puteam sa ne explicam cele intamplate.
  O seara minunata tuturor,Sefora

   
 4. Superb! Multumesc! Multumesc dragi ingeri pentru tot ce faceti pentru noi! Multumesc pentru protectie iubire sfaturi sustinere! Multumesc pentru darul minunat de a intelege ca miracolele exista! Multumesc! Multumesc cu recunostinta si iubire!

   
 5. Draga,R,mi-ai facut o imensa bucurie si sti ca tu esti minunat…toata lumea ar trebui sa stie,ca esti unul dintre ;”ei”.Aceasta a fost rugamintea ascunsa.

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top