skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Minunile Pământului

 

Când a apărut natura, Creatorul ne-a oferit Raiul. Când natura îți zâmbește, prin infinita sa frumusețe, sufletul tău pășește în dragoste și armonie.

Sculptura, pictura și muzica Domnului ne înconjoară prin minunata grație divină, exprimată în miracolul și armonia naturii.

Atunci când râul sărută cu pasiune Pământul, ia naștere o cascadă, iar când pădurile generoase oferă adăpost, mii de animale își găsesc o casă.

Când Pământul are dorințe și tinde către nemărginire și necuprins, el ridică munții spre cer.

Dumnezeu a pus în inima, sufletul și mintea omului, puterea de a se bucura de darurile și frumusețea naturii.

Deschideți-vă inimile și bucurați-vă de această zi minunată, privind câteva minute natura, în toată grandoarea ei.

Comentarii (10)
  1. AVEM O PLANETA MINUNATA, GRANDIOASA, MIRIFICA… cuvintele nu pot descrie realitatea – ESTE CAMINUL NOSTRU ! CUM SA NU ITI IUBESTI, SA NU ITI PROTEJEZI SI SA NU ITI INGRIJESTI CASA ??? TREBUIE – ESTE AL NOSTRU AL TUTUROR !!!

     
  2. Mama Natura,trebuie sa o iubim din tot sufletul,ea ne incanta si ne rasfata fara sa ne ceara nimic altceva decat ……IUBIRE si RESPECT.Nemaste.

     
  3. Dupa ce am rerevazut acest videoclip,reactionez si eu acum la fel ca Luiza,nu se poate ca in fata unui asemenea spectacol sa ramaneti „pasivi”.Unui asemenea spectacol grandios,plin de candoare si frumusete puteti macar sa-i dati „binete”.Refuz sa cred ca inimile din jurul nostru sunt impietrite in fata acestor frumuseti care ne incanta sufletul si privirea.

     
  4. Aceasta este o parte tare buna a evolutiei tennologiei . Putem „calatori” in LOCURI MIRIFICE . Consider ca important este sa CONSTIENTIZAM ca ASA CUM NE COMPORTAM CU „MAMA PAMANT ” TOT LA FEL SE COMPORTA SI „EA” CU NOI. Cand „SE SUPARA” ridicam ochii spre cer si cerem indurare. Dupa ce trece vreo urgie (inundatie, furtuna, zapada multa ,viscol.cutremur sa) si „STA CUMINTE” uitam si continuam sa taiem copacii in nestire, sa „sufocam” raurile ,marile si oceanele cu reziduri, sa „otravim ” pamantul cu chimicale sa. De vreo 3 ani ,de cand am „revenit ” pe pamant (intr-o casa construita pe pamant) strang separat sticlele de plastic ,dupa consumarea continutului lor. Ma „inspaimantez” ,citand un contemporan ,cate se pot aduna. Le arunc , dupa ce se strang mai multe ,la pubela speciala pentru plastic .Nu imi este deloc greu sa fac asta . In alte tari separarea deseurilor in gospodarii este „sport national”. Credeti ca ei sunt altfel de oameni…..decat noi ? Oare ce ne diferentiaza in comportament ? Consider ca a urma exemple pozitive (in orice domeniu ) nu ne dauneaza. Pace si bucurie

     
  5. IUBESC ACEST SPIRIT AL TEREI CARE A STIUT SA-SI CONSTRUIASCA ACESTA MINUNATA STRUCTURA FIZICA, DIN CARE FACEM PARTE SI NOI.
    II DARUIESC IUBIREA MEA . OARE VOM PUTEA FI LA INALTIMEA IUBIRII EI PENTRU NOI ?

     
  6. Superba prezentare a catorva aspecte ale lui Mami Terra!
    Pentru cei care au simtit ca se inalta privind acest film, le recomand sa aplice profitand cat mai sunt conectati la sentimentul de admiratie si iubire fata de Terra procedura de Unificare Sacra data de Drunvalo Melchizedek. Nu va trebuie nicio initiere, nimic special, doar dragoste in inima pentru Mama Terra. Am experimentat de multe ori procedura si cunoscuti de-ai mei si este eficienta.
    Procedura este astfel (prescurtarea C se refera la chakra):
    1. Faci 3 respiratii sa fi relaxat. Nimic special in cele 3 respiratii, fiecare cum ii vine bine, rezultatul de relaxare conteaza.
    2. Va ganditi cu toata dragostea la un peisaj natural, fara oameni si constructii ci pur natural, de care v-ati indragostit.
    3. Puneti toata dragostea pe care o simtiti intr-o sfera si o trimiteti catre sufletul Mamei Terra ca multumire; pentru cei care vor si o directie sa o trimita catre centrul Terrei.
    4. Ei, si aici incepe magia: Mama Terra raspunde practic imediat, la nivel de secunde, cu un val de iubire uluitor ce-l puteti simti, depinzand de fiecare, ca un tsunami care va invaluie si va ridica. Mama Terra raspunde pe vibratii corespunzatoare cam de C4 si chiar C5, acolo unde este ea acum practic, evoluand de la vibratia de C3 in timpul Trecerii in care suntem acum.
    5. Ramanand in legatura cu Mama Terra, repetati imediat pasii 2-4 dar avand ca tinta pe Tata Cer/Soarele, ma rog ce aspect de pe cer atrage pe fiecare din voi.
    6. Tata Cer raspunde cateodata imediat, cateodata la 1-2 min si pe vibratie mai inalta, corespunzator de la C5 in sus, vine de fapt pe toate vibratiile peste C5 :). Ca atare unii putem sa nu-l simtim asa clar ca pe Mama Terra deoarece vine cateodata mai sus de vibratia sufletului nostru, dar va asigur ca vine sigur daca i-ati trimis toata dragostea voastra in sfera imaginata. Se simte tot ca un val de vibratie care te invaluie cu dragoste…
    7. In acea clipa ati realizat Treimea Sacra sau Unitatea Sacra si anume Om-Cer-Pamant si puteti pluti in ea cateva minute, ma rog cat reusiti, cat nu este disipata de factorii externi cotidieni.

    Vorbind doar de trup/corp, va reamintesc ca planul/proiectul corpului este dat de Dzeu iar elementele (hidrogen, oxigen, carbon, azot, etc) care „umplu” proiectul si-l fac un corp efectiv sunt date de catre Mama Terra.

    Succes si namaste tuturor!

     
  7. Din pacate, cei care nu l-au vazut la timp, nu-l mai pot vedea pentru ca nu mai est activ. Sunt convinsa ca era minunat. Sincera sa fiu, in imaginea pe care am putut-o vedea, in coltul din dreapta jos, cascada pare sa fie o talpa uriasa de picior. Este clar ca Dumnezeu a trecut pe acolo si a creat aceasta imagine superba.

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top