skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Calatorul Mistic

 

 

Calatorul mistic - 20 lei

Calatorul mistic - 20 lei

Dragii mei,

iata o carte noua de inalta spiritualitate. Ea se numeste Calatorul mistic Cum sa inaintam spre un nivel mai inalt de spiritualitate si este scrisa de Sylvia Browne, care ne conduce intr‑o alta calatorie incredibila – de aceasta data, oferindu‑ne informatii despre calatorul mistic. Ea ne explica diferenta dintre calatorii mistici si entitatile cu o misiune in viata, prezentand detalii despre acestia si actiunile lor, dar si despre modul in care si noi putem deveni spirite elevate.

Combinand informatii acumulate in timpul transelor, in calitatea sa de medium, cu date obtinute de la Francine – ghidul sau spiritual – Sylvia ne explica etapele care ne conduc catre un nivel inalt al spiritualitatii, folosind instrumente precum cele Opt Chei de Aur ale Cunoasterii si cele Sapte Raze Divine. Urmatorul pas il reprezinta indrumarile oferite de ea, in procesul care ne aduce in postura de calatori mistici. Este un studiu aprofundat si fascinant, destinat tuturor celor ce vor sa se alature armatei lui Dumnezeu – celor ce doresc sa raspandeasca in jurul lor o energie pozitiva, in locul dusmaniei si energiilor negative.

 

UN FRAGMENT DIN CARTE

 

Ajutorul vine de pretutindeni

 

Drumul pe care il alegeti in viata si care poarta denumirea de „planul vietii” sau „linii esentiale” are suisuri si coborasuri. Desi s‑ar putea sa aveti senzatia ca drumul pe care ati apucat este napadit de buruieni, continuati sa mergeti tot inainte. Daca o faceti, ingerii va vor ajuta… si, nu peste multa vreme, isi va face aparitia si un calator mistic.

Cu alte cuvinte, atunci cand simtiti ca va aflati intr‑un punct mort – ceea ce eu numesc „o perioada depresiva” – nu numai ca puteti cere ajutorul Tatalui Ceresc si al Mamei Divine, al ghidului vostru spiritual si al ingerilor, dar puteti solicita si sprijinul calatorului mistic – iar ajutorul neconditionat al acestuia (sau al acesteia) va duce la atenuarea suferintei. Calatorii mistici trec si ei prin asemenea perioade, la fel ca toata lumea (ceea ce explica si faptul ca, desi aceste suflete se lovesc de mai multe necazuri, ele se bucura si de momente frumoase, cu o mai mare intensitate). 

Nu va lasati cuprinsi de tristete, gandind: Nimeni nu ma iubeste, Nimeni nu ma place sau Nimeni nu‑mi este alaturi. A va plange de mila este un lucru care va trage in jos – si nu aveti nevoie de asa ceva. Amintiti‑va ca in jurul vostru exista entitati care va protejeaza – ca sa nu mai vorbim de cei dragi care au trecut in lumea de dincolo si care va ajuta si ei. 

Francine precizeaza ca, dintre toate planetele, Pamantul este, intr‑adevar, planeta pe care e cel mai dificil sa traiesti, iar cei care vin pe Pamant isi doresc sa‑si desavarseasca evolutia spirituala – acesta fiind motivul pentru care, in zilele noastre, exista atat de multi calatori mistici. Francine spune ca ea insasi este calator mistic si ca nu a existat niciodata un spirit elevat, care sa nu agreeze sau care sa nu‑si doreasca acest statut.

Multi dintre cei care nu s‑au gandit niciodata sa devina calatori mistici, de fapt devin astfel de entitati – declara ghidul meu spiritual – in urma constatarii ca aceasta planeta are foarte mare nevoie de spiritualitate. Atunci cand aceste spirite si‑au alcatuit propriile planuri, in lumea de dincolo (planurile vietii, pe care oamenii si le aleg pentru a‑i ajuta in procesul de invatare si de evolutie spirituala), au luat in considerare nebunia razboiului, existenta in aceasta lume, epidemiile si cruzimea oamenilor fata de semenii lor si chiar fata de animale – si astfel, au lasat loc pentru optiunea de a deveni calatori mistici.

Chiar daca cineva ar fi complet neinformat – imi explica ghidul meu spiritual – tot ar vedea, auzi sau citi despre evenimentele de rau augur, care se petrec in fiecare zi in lume. Francine sustine ca cei aflati in lumea ei sunt perfect constienti de ceea ce se intampla aici, pe Pamant, si ca in special ghizii spirituali discuta unii cu altii, despre aceste lucruri. De fapt, toti cei aflati in lumea de dincolo sunt deja convinsi ca este inceputul sfarsitului pentru acest ciclu al reincarnarilor. Am spus‑o in repetate randuri: in ultimele doua decenii am vazut, mai mult ca niciodata, oameni care au ajuns la cea din urma reintrupare. Si acestia sunt oamenii care, de obicei, devin calatori mistici.

Francine povesteste ca pe Pamant exista mai multe spirite elevate decat pe oricare alta planeta si ca in fiecare zi apar tot mai multe asemenea entitati. Si mai spune ca un numar incredibil de mare dintre copiii care se nasc in zilele noastre, vor deveni calatori mistici; cu toate acestea, multi dintre cei care devin calatori mistici solicita acest statut, chiar in timp ce sunt intrupati pe Pamant. Si mi se pare de inteles, pentru ca atunci cand te afli in cautarea spiritualitatii, intelept ar fi sa chemi ajutoare, dar si sa te asiguri ca te poti baza pe propriile tale puteri – nu numai pentru a te proteja pe tine, dar si pentru a ajuta aceasta lume sa atinga nivelul de spiritualitate la care aspira.

In cazul in care aveti astfel de inclinatii, puteti deveni voi insiva calatori mistici, dar – si subliniez acest lucru – numai daca va puteti dedica, in totalitate, acestei misiuni. Faptul de a deveni calator mistic, nu va veni in contradictie cu planul vietii voastre; mai degraba, s‑ar putea spune ca veti trece prin aceleasi situatii prin care ati fi trecut oricum, dar cu mai multa indrazneala. Poate parea derutant la inceput, dar, odata ce veti intelege ce se intampla, lucrurile se vor aseza pe un fagas normal.

 

Calatori mistici si entitati care au o misiune in viata

Alaturi de calatorul mistic, un alt tip de existenta care implica un nivel avansat al spiritualitatii este reprezentat de entitatile care au o misiune in viata. Este un tip mai putin complex de existenta, dar nu mai putin caracterizat de spiritualitate – de fapt, toti cei preocupati de spiritualitate sunt, aproape in mod automat, entitati cu o misiune in viata. Calatorul mistic este o forma superioara a entitatii cu o misiune in viata, de o mai mare complexitate si mai greu de atins. Aceste doua categorii sunt singurele care si‑au lasat loc in planul vietii, pentru eventuale schimbari petrecute chiar in timpul intruparilor pe Pamant – si toti cei care aleg sa se intrupeze pot opta pentru a apartine uneia dintre aceste doua categorii.

Asa cum stim, tot ceea ce sta scris in planul vietii noastre este stabilit de noi dinainte; singura schimbare pe care o putem face in acest plan este aceea de a alege sa devenim entitati cu o misiune in viata sau calatori mistici. Aceasta alegere implica un nivel ridicat al spiritualitatii si supunere in fata vointei Tatalui Ceresc si a Mamei Divine, pe care multi aleg sa nu le traiasca. Toate intruparile entitatilor de Lumina reprezinta intelegeri pe care le facem cu Parintii divini, pentru propria noastra evolutie spirituala (voi explica ulterior, in cuprinsul cartii, diferenta dintre sufletele de Lumina si cele intunecate). Dar vietile pe care si le aleg entitatile cu o misiune in viata sau calatorii mistici, implica un angajament mult mai substantial fata de Parinti, care depaseste granitele a ceea ce am putea considera ca fiind de datoria noastra.

Cu toate acestea, se pare ca, in ultimii douazeci de ani, oamenii au devenit tot mai constienti de acest drum… nu ca n‑ar fi existat dintotdeauna oameni care au urmat aceasta cale. De exemplu, calatori mistici au trait cu siguranta pe vremea lui Iisus – sau aproximativ in acea perioada – dar si pe vremea Cavalerilor Templieri. In zilele noastre, astfel de entitati pot fi ori foarte cunoscute, ori aproape necunoscute – de existenta lor stiind doar Creatorii divini – ceea ce, in esenta, este extrem de important. De fapt, poti fi calator mistic sau entitate care are o misiune in viata, fara a avea aceasta titulatura; cred insa, ca a da lucrurilor un nume si a avea o anumita orientare ne ajuta sa ajungem mai repede acolo unde ne dorim.

 

Cu drag,

Monica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top