skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Pământul este gol?

 

Cum poţi răspunde la o întrebare ca cea din titlul acestui articol?
Pământul este cu siguranţă gol – spun milioane de oameni! Ba nu, aceasta este o aberaţie, ar zice oamenii de ştinţă.

Dar care este adevărul?

În mod cert, credinţa că Pământul este gol, a fost şi încă mai este, extrem de răspândită în multe părţi ale lumii. De-a lungul vremii, mulți scriitori au preluat această idee și au scris romane pe această temă, iar Jules Verne, cu a sa Călătorie în centrul Pământului este cel mai cunoscut.

Ce spune știința actuală?

Pământul are rază de 6400 km. Straturile Pământului sunt: crusta, mantaua și miezul.

Crusta coboară până la 30 km, sub continente și doar la 5 km sub oceane, este subțire, cu o greutate mică și se poate fragmenta cu ușurință.

Mantaua este mult mai flexibilă și coboară până la 2900 km.

Miezul Pământului este alcătuit din două părți, fluidul exterior și miezul de fier solid din interior. Mișcarea fluidului exterior combinată cu relativa stabilitate a miezului solid creează câmpul magnetic al Pământului.

Totuși, trebuie spus că oamenii de știință au stabilit din ce este compus Pământul în urma unor observații indirecte, prin studiul vulcanilor, al materialelor ce compun lava etc. Teoria conform căreia structura miezului este cea prezentată mai sus a rezultat din experiența fizicienilor. Motorul electric produce un câmp electromagnetic, prin urmare, dacă Pământul are un câmp magnetic atunci și el se comportă ca un motor.

Deci, toate informațiile științifice referitoare la interiorul Pământului nu se bazează pe observații directe.

Informații inexplicabile.

De-a lungul timpului teoriile șiințifice s-au adeverit sau nu. Este suficient ca o informație referitoare la un fenomen, care conform teoriei în vigoare este inexplicabil, să poată fi probată și teoria științifică ce intră în contradicție cu acel fenomen să dispară.

Acum știm că s-au raportat mai multe anomalii cum ar fi cele referitoare la oceane subterane.

Cel mai mare ocean subteran este situat sub estul Asiei și are cel puțin volumul Oceanului Arctic. Descoperirea a fost făcută de  Michael Wysession, un seismologist la Universitatea Washington din St. Louis, și de studentul său Jesse Lawrence (acum University of California, San Diego), și a fost detaliată într-o monografie publicată de  American Geophysical Union.

Pe de altă parte, mai există și Oceanul subteran, sau râurile subterane de sub California (acest subiect merită o atenție deosebită și vom scrie un articol exclusiv despre acest subiect) unde au fost întâlnite, conform localnicilor, diverse creaturi bizare și oameni ce aparțin civilizațiilor dispărute, care acum trăiesc sub pământ.

 Generalul de brigada dr. Emil Strainu, directorul centrului de studii Psihotronice si Ufologice, consilier al Parlamentului României în probleme neconventionale si asimetrice, afirma (in Adevar/Fictiune- Ianuarie 7, 2010 ) urmatoarele:

„- Una din cele mai mari descoperiri care s-au realizat anul acesta si care deocamdata este vehiculata numai în cercurile stiintifice este aceea ca sub continentul american se gasesc de la 3 la 5 tuneluri (ca un fel de pesteri subterane inundate) care strabat continentul sud-american de la est la vest si de la vest la est. Gânditi-va ca pleci cu un submarin din Los Angeles si iesi cu el la Florida fara sa mai ocolesti Canalul Panama.

– Nu se cunoaste exact în acest moment natura lor. Aceste canale sunt foarte mari. Numai pe un singur canal poate merge linistit un submarin Trident si, mai mult decât atât, sa se poata întâlni si cu un altul.

– Trebuie stiut ca în prezent si în perioada urmatoare vom fi marcati de o serie de dezvaluiri despre contactul cu ipoteticele civilizatii extra-Terra. Parerea anumitor consilieri din guverne importante ale lumii, ale unor consilieri stiintifici ce se afla pe lânga UNESCO, ONU, Uniunea Europeana si altele spun ca toate aceste informatii nu fac decât sa pregateasca omenirea pentru o recunoastere care va fi evidenta si care se va produce într-o perioada de timp foarte scurta. În ultimii doi, trei ani, am vazut filme si poze mult mai “specatculoase” decât cele care au fost date public, dar care nu sunt date în circulatie. M-as referi acum la filmul si pozele facute despre intråndul de la Polul Sud care sunt facute din sateliti. Toate statele care au sateliti si au avut ca zona de cercetare Polii, au putut fotografia si filma acest intrând care este o realitate! Faptul ca nu este deocamdata recunoscut, probabil ca serveste unor interese.

– În primul rând se vorbeste de o asa-zisa lume interioara – atestata ca exista! Sa-i zicem un tarâm interior.

 

– Este locuit acest tarâm interior?- Aici vin semnele de întrebare. Calcule gasite care apartin expeditiei americanului Richard Byrd, nenumaratele dezvaluiri care s-au facut în urma expeditiilor germane facute acolo si multe altele confirma faptul ca acolo exista o prezenta. Ar fi vorba tot de o prezenta umana, poate ca e vorba de o anumita parte a civilizatiei de pe pamânt care s-a retras acolo, iar altii spun ca este o prezenta de un alt tip. Este probabil ca acolo sa fie vorba de conservarea unui anumit biotop terestru. Deocamdata exista multe ipoteze.”

Contra – amiralul R. E. Byrd a efectuat intre anii 1947 si 1956 zboruri la Polul Nord si la Polul Sud.

Aici, conform spuselor amiralului Richard E. Byrd ( primul om care a zburat deasupra Polului Nord) la 2300 de mile dincolo de Polul Nord ar exista o intrare catre centrul Terrei, ar locui o civilizatie umana mult mai evoluata * Cei care populau Pamantul s-au mutat in subteran acum 100.000 de ani * Un razboi care a avut loc atunci a distrus suprafata Terrei si a creat deserturile.

Intr-un interviu pe care l-a acordat in 1947, Byrd declara ca la 2300 de mile dincolo de Polul Nord a intalnit o zona cu clima foarte calda, cu vegetatie, cu munti, lacuri si rauri.

Byrd, un explorator celebru, mai presus de orice banuiala, si-a notat foarte precis in jurnal despre ceea ce a intalnit in aceasta zona. “Oamenii care locuiesc aici comunica prin telepatie. De fapt, ei nu traiesc la suprafata. Sub pamant, la cateva mile adancime exista un oras foarte mare, cu milioane de locuitori, care oras se numeste Agartha. Exista sub pamant mai multe orase, in mai multe parti ale globului, dar Agartha este cel mai important dintre ele.”, scria Byrd in jurnalul sau secret.

Armstrong sustine ca Byrd a locuit in Agartha vreme de aproape o luna si ca descrie civilizatia subterana ca “fiindu-ne net superioara noua”.

Fostul agent CIA a adaugat ca imediat dupa descoperirea jurnalului lui Byrd, filele referitoare la Agartha au fost declarate secret de serviciu si s-a dispus ca in zona intrarii in orasul subteran sa fie amplasate baze militare americane care sa nu lase sub nici o forma intrusii sa patrunda.

Tot Armstrong a mai dezvaluit ca Guvernul SUA a stabilit relatii cu Marele Consiliu al Agarthei. Mai mult ca farfuriile zburatoare care apar pe cerul planetei sunt mijloace de transport ale locuitorilor lumii subterane, iar o parte din tehnologia de fabricare a lor a fost dezvaluita Pentagonului, “avionul invizibil fiind o urmare a acestor cunostinte avansate”.

Revenind la agentul Armstrong, acesta a mai dezvaluit cateva elemente ale jurnalului lui Byrd: “Amiralul descrie pe larg ca in orasele subterane locuiesc oameni cu trasaturi delicate, care au mii de ani de viata, dar care varsta nu le marcheaza trasaturile.

Cei din Agartha cunosc secretul nemuririi trupului. Dupa ce considera ca au trait destul, ei sunt cei care-si aleg momentul cand sa se retraga din viata. Femeile lor nasc doar o data, sau de doua ori indelungul vietii, iar gestatia dureaza doar trei luni. Ele nasc in temple, in bazine speciale cu apa. Nasterea are loc fara dureri.”

Ce mai spune Armstrong: “Atlantii se inteleg prin telepatie, iar lemurienii vorbesc o limba – maru – care e radacina comuna a sanscritei si ebraicii. Acum, cele doua civilizatii traiesc in pace si armonie. Ele sunt conduse de un Consiliu Suprem, format din 12 persoane, 6 barbati si 6 femei. Orasele sunt luminate artificial si au o atmosfera controlata, mult mai pura decat cea la suprafata. Aglomerarile urbane sunt structurate pe mai multe niveluri. Locuitorii din subteran se deplaseaza intre orase cu ajutorul unor vehicule de mare viteza (aproximativ 3000 de mile pe ora), care plutesc.” Ramane de vazut ce-i adevarat din toate acestea, oamenii de stiinta considerand ca fotografia luata din satelit ar fi un prim pas pentru aflarea adevarului.

Aceste file din jurnalul exploratorului au fost date publicitatii de Virgil Armstrong, fost agent CIA.

Se spune ca, sub pamant, pe intreg globul exista cam 100 de orase, dintre care cel mai mare este Agartha.

Lumea subterana este cunoscuta si ca Shamballa si Agarha. Locuitorii acestei lumi, spun documentele, au parasit lumea de la suprafata acum 100.000 de ani, in urma catastrofalului razboi dintre atlanti si lemurieni, cele doua mari civilizatii care stapaneau Pamantul. Razboiul ar fi descris in cele doua lucrari Ramayana si Mahabharata. In urma acestui razboi, datorita armelor foarte puternice folosite, ar fi rezultat zone desertice ca Sahara, Gobi, pustietatile din Australia si SUA, locuri unde ar fi fost aglomerarile urbane ale atlantilor si lemurienilor. Atmosfera la suprafata era de nerespirat, asa ca supravietuitorii conflictului s-au retras sub pamant. Conform acestor teorii, oamenii de la suprafata ar fi urmasii celor care au refuzat sa se retraga in orasele subterane si care, intre timp, s-au salbaticit.

Atat scrierile sumeriene cat si Biblia vorbesc despre un ”Adanc al apelor”, o ”Lume inferioara”, o ”Lume subterana” etc. Textele mesopotamiene vorbesc despre Tinutul Minelor declarand ca acesta era un tinut muntos, cu platouri vaste acoperite cu iarba si stepa (de aici nefilimii si uriasii – odraslele lor- extrageau metale, in special aur, necesar pe planeta Eris/Nibiru – n.a), cu o vegetatie luxurianta… era, deci, un tinut luminos, toate textele declarau acest lucru, scaldat in permanenta de razele soarelui.

Vechile scrieri ale chinezilor, egiptenilor, indienilor sau ale altor popoare, precum si legendele eschimosilor vorbesc despre marea deschidere din nord si despre un popor avansat, care traieste intr-o tara misterioasa numita Agartha. Acesta este numele general ce defineste lumea din interiorul Pamintului, precum si toate coloniile. Unii sustin ca Shambala, aflata in interiorul Muntelui Meru, in Tibet este capitala acestei lumi.

Tara Apelor Albe din legendele rusesti, localizata pe undeva in Asia Centrala, in apropierea Lacului Lobnor, a atras atentia cneazului Vladimir al Kievului. In anul 987, acesta a organizat o adevarata expeditie sub conducerea parintelui Sergius, care auzise despre fascinanta tara la o manastire de pe Muntele Athos. Au trecut insa anii, si expeditia si membrii ei au fost dati uitarii. In anul 1043, la Kiev si-a facut aparitia un batrin, care declara ca este parintele Sergius, care revenise din expeditia de mult uitata.

Și în folclorul românesc găsim credințe, obiceiuri și legende legate de oamenii de sub pământ, ei se numesc rohmani sau blajini și sunt incapabili să facă rău.

 

Documentarul de mai jos este extrem de interesant. Pragmatismul realizatorilor este evident. Acesta este un mare plus, întrucât dovezile strânse de grupul din care fac parte au fost suficient de puternice ca să-i determine să organizeze expediții pentru aflarea adevărului.

Prin urmare, v-am împărtășit aproape tot ce am găsit despre acest subiect și vă întreb pe voi, cititorii: există oameni sub pământ? Pământul este oare gol (poate nu chiar gol, dar conține oare cavități uriașe, în care pot trăi milioane de oameni)?

Sursa ilustraţiilor: Internet

 

 

Comentarii (29)
  1. Asta este corect, atomul e aproape gol, Dar, asta e altă poveste,
   După cum bine ți-ai dat seama, acum mă refeream la altceva.

    
 1. In imaginatie orice este posibil,este suficient doar sa credem.Cutremurele sunt o sursa importanta de informatii cu privire la structura interna a pamantului.
  Omul ramane totusi cel mai optimist dintre fiinte,orice teorie care inseamna salvarea vietii umane are succes,spera ca dincolo de cer este viata ,iar dicolo de pamant este tot viata…toate acestea din dorinta de a trai.Nu cred ca am raspunsuri la intrebarile dvs,dar citind articolul am ajuns la concluzia ca…nu stim inca nimic despre noi.
  Iar am dat cu toate teoriile mele de pamant…

   
  1. Datorita unui cutremur s-a descoperit imensul ocean de sub Asia. Undele seismice se propaga diferit prin pamant si altfel prin apa.

    
  2. Sau, putem sa ne punem problema daca cei de sub pamant sunt buni cu adevarat si ne vor binele sau sunt doar o elita care vor sa controleze totul, nu ma refer doar la Agarthieni, ci si la alte baze subterane si daca nu cumva unele cutremure nu-i fac zob si pe aia cu bazele lor cu tot :)

   oare care o fi rolul bazelor alora?
   :)))

   Si lasand gluma la o parte, nu discutam aici despre Shamballa, ala chiar este un taram spiritual, prin care occidentalii ne spun ca ar face parte din reteaua Agartha, eu personal n-as spune chiar asa.Reteaua Agartha este partial materiala, partial spirituala, pe cand Shamballa este cu adevarat un taram spiritual aflat peste lumea materiei.

    
 2. Felicitari… un subiect extrem de interesant despre care as avea de zis asa: doar pt ca un lucru / un aspect nu e cunoscut sau nu e vizibil, nu inseamna ca nu exista…

   
 3. Orice legendă şi orice basm au în constructul lor adevărul. Teoria Pământului gol este, nu o teorie, ci o realitate. Pornind de la modelul ştiinţific al structurii interne a Pământului, nu pot să nu remarc că acest model are la bază întrebarea: cum se formează câmpul magnetic? Singurul principiu cunoscut fiind acela al dinamului, a fost pur şi simplu aplicat ca atare. Modelul astfel realizat are cel puţin două fisuri: 1) efectul de centrifugare datorat rotaţiei în jurul axei a Pământului, efect care crează un spaţiu gol în interiorul Pământului şi de care nu vorbeşte nimeni; 2) mişcarea neregulată de rotaţie în jurul propriei axe. Recomand cartea profesorului Charles Hapgood, Mişcarea Scoarţei Terestre, lucrare care a beneficiat de sprijinul lui Albert Einstein.

   
  1. Foarte interesant, nu stiam de aceasta carte. Totusi, nu-mi dau seama in ce fel efectul de centrifugare creaza spatiul gol. Pe de alta parte, vorbim de dinamica lichidelor unde formulele de calcul sunt extrem de complexe si fiecare parametru conteaza. Daca nu stim nimic despremiezul si nici despre lichidul ce se roteste pentru a crea campul magnetic (cu exceptia valorii campului magnetic in diferite puncte pe glob) atunci cum putem stabili vascoziatatea, viteza, si celelalte necunoscute? Daca nu stim toate aceste lucruri cum putem determina faptul ca viteza de rotatie este suficienta pentru a crea un spatiu gol?
   In fine, poate in cartea recomandata de dvs. sunt raspunsurile la aceste intrebari. Fizica pentru mine a fost o pasiune dar nu am terminat facultatea de fizica si cercetatorii au in mod sigur o pregatire in domeniu superioara mie, prin urmare, e interesant fiecare punct de vedere ce vine din partea lor.

    
   1. Pentru mine fizica este o pasiune strâns legată de dorința de a cunoaște. C. Hapagood și-a pornit demersul științific de la un fenomen simplu observat la centrifugarea rufelor din mașina de spălat. A repetat experimentul, de data aceasta într-o centrifugă sferică și a obținut ca rezultat dispunerea uniformă a materiei folosite în experiment pe întreaga suprafață interioară a sferei. C. Hapgood a studiat și propus o nouă teorie asupra marilor epoci glaciare și anume că Pământul poate suferi transformări și mutații sub greutatea ghețurilor polare. Prima lucrare publicată sub titlul original „Mutațiile învelișului Pământului” a văzut lumina tiparului în 1958. O a doua ediție revizuită, la care a adăugat noi informații, a apărut în 1970. Lucrarea este interesantă prin faptul că susține ideea unei a doua axe, generată de rotația miezului Pământului, axă ce nu corespunde cu aproximativ 10 grade față de axa centrală. Demn de reținut este faptul că în lucrare apare ideea unui nucleu super-dens și cu magnetism propriu, ceea ce ar corespunde Soarelui Central intra-terestru și ar explica mult mai ușor și logic fisurile create de știință.

     
    1. Problema la aceasta teorie o reprezinta in primul rand faptul ca se considera apriori faptul ca exista atat o substanta lichida ( ce se depune pe suprafata interioara) cat si un gol, sau un gaz. Centrifugarea nu dovedeste decat modul in care se organizeaza materia in conditiile unei rotatii.
     De ce nu a invartit o minge plina cu lichid?
     Teorii, teorii, teorii. Adevarul nu-l cunoastem. Pamantul poate fi gol, sau nu. Legendele pot fi adevarate, stiinta nu a demonstrat contrariul.

      
 4. Eminescu plasa in HALELE de sub pamant pe zeul germanic Odin. Tot Eminescu in nuvela „Cezara” vorbeste de o lume paralela , o insula subterana, al carei nume il preia si Mircea Eliade pentru titlul unui volum de eseuri :”Insula lui Euthanasius”, iar ideea este preluata in „19 trandafiri”.
  Zalmoxe a fost 3 ani sub pamant;lui Eminescu pt. timp de 3 ani de zile , intre 1866 si 1869 nu i se cunoaste traseul si activitatea. A fost in Shambala?…
  Deci, Pamantul este plin de taine.
  Apropo, ar trebui sa revenim si noi la scrierea cu majuscula a mai multor substantive , asa cum era inainte de 1954.

   
  1. Shambala este un taram interdimensional spiritual aflat undeva pe desupra muntilor Himalaya, este o lume a unor fiinte ce au depasit stadiul materiei fizice si al reincarnarilor;

   asta bineinteles daca vreti sa ascultati de mine , adica un maimutoi moldovean

   continuam – in reteau Agartha sunt mai multe orase/ colonii atat Atlante cat si Lemuriene; pana acum aceste informatii le gasiti peste tot, e deajuns sa cautati pe Goagle, dar de aici intervin eu —- exista totusi o diferenta intre Shamballa si restul Agarthei, nu vreau sa creez o bariera in sensul de dualitate, dar o parte din reteaua Agartha nu sunt cu adevarat spiritualizati, sunt mai degraba o elita care vor sa domine, in special coloniile Atlante.

    
 5. Reproduc un pasaj din textul publicat de Rasvan:

  „Parerea anumitor consilieri din guverne importante ale lumii, ale unor consilieri stiintifici ce se afla pe lânga UNESCO, ONU, Uniunea Europeana si altele spun ca toate aceste informatii nu fac decât sa pregateasca omenirea pentru o recunoastere care v-a fi evidenta si care se v-a produce într-o perioada de timp foarte scurta”.

  Apar rusinoase greseli gramaticale !! Se scrie „va fi evidenta” nu v-a fi evidenta, „va produce” nu v-a produce…PACAT!

   
  1. Imi cer scuze, am remediat greselile. Era vorba de un citat pe care l-am crezut corect din punct de vedere gramatical si nu l-am verificat cu mare atentie.
   Multumesc pentru vigilenta dvs. si daca mai observati alte erori in textele publicate de noi va rog sa le semnalati.

    
  2. haideti sa nu ne abatem de la subiect si sa o facem pe fanfaronii ca sunt greseli gramaticale;
   eu cel putin sunt un cioban cu 4 clase si ma uit la esenta problemei nu la maruntisuri din astea;

   avem probleme mult mai grave pe care trebuie sa ne concentram

    
 6. mesajul era pt d-na Maria, dar pt dl. Razvan – cred ca mi-ati sters un comentariu referitor la Erik Berglund, ori nu-l mai gasesc eu;

  nu am scris sa-l barfesc pe Erik, dar sunt niste lucruri care trebuie sa se afle referitor la colonia Telos si alte lucruri, adevarul tot iese la iveala pana la urma.

   
 7. Iata ce spune Biblia despre interiorul Terrei.Biblia arata ca exista fiinte acolo.Iata dovezile:

  2 Petru 2 cu 4

  ” Căci dacă n-a cruţat Dumnezeu pe îngerii care au păcătuit, ci i-a aruncat în ADANC, unde stau înconjuraţi de întuneric, legaţi cu lanţuri şi păstraţi pentru judecată”

  Sau
  Luca 8 cu 31
  „Şi dracii rugau stăruitor pe Isus să nu le poruncească să se ducă în ADANC.”

  De unde stim ca adancul e centrul Terrei?
  Iata:

  Apocalipsa 9 cu 2

  „si a deschis FANTANA ADANCULUI. Din fântână s-a ridicat un fum, ca fumul unui cuptor mare. Şi SOARELE şi VAZDUHUL s-au întunecat de fumul fântânii.”

  Psalmii 95 cu 4

  „El ţine în mână ADANCIMILE PAMANTULUI, şi vârfurile munţilor sunt ale Lui.”

  Proverbele 3CU20

  ” prin ştiinţa Lui s-au deschis ADANCURILE şi strecoară norii roua.”

  Eu am aflat acest lucru dupa ce am aflat de interiorul Terrei.Eu citesc si am citit Biblia si ma bazez foarte mult pe tot ceea ce scrie in ea.

   
 8. Si inca mai sunt multe versete despre Adancul Terrei.Cred ca pamantul este gol si ca acolo exista ceva.Nu am indoieli.Ma gasiti si pe facebook cu acest nick.Acolo scriu mai des despre unele lucruri pt ca eu cam fac public totul.Vrea sa gasesc mai multa lume si sa spunem Adevarul lumii intregi.

   
 9. problema nu i nici un motiv de bucurie prea mare nici de intristare.vigilentul are dreptate cu Eminescu. nu era un om de rand asa cum nici arsenie boca nici altii nu au fost si care stiau multe.din moment ce aici a fost construit primul om la ADAMCLISI.clisa inseamna pamant lipicios,argila.si acum la tara copiii modeleaza papusi din argila, din moment ce sub Sfinxul din Bucegi e marea galerie a titanilor din care in 2003 au fost furate cu acordul oficialitatilor aparatul cu holograme care arata in 3D istoria pamantului de la Tiamat pana la razboiul dintre atlantis si lemuria adica dintre zei si veghetori care continua si azi..titanii erau copiii rezultati dintre zei si muritoare deci semizei ca ALEXANDRU CEL MARE. va puteti documenta din Cartea pierduta a lui ENKI si Ramayana si Mahabharata.care sunt fragmente ale acestei lupte fratricide …da cum e in cer asa si pe pamant si sub pamant.noi ,oamenii, ca intotdeauna la mijloc.ne au stalcit 90% din glanda pineala ca sa nu cunoastem si sa fim ca ei, caci ne- au creat ca simpli sclavi,ne au terorizat mii de ani,ne au jefuit si ars pe rug si zeii si veghetorii deopotriva.s-au folosit de noi ca de niste marionete,ne scriu si ne sterg din cartea vietii dupa cum le vine.EI SUNT NEMURITORI CACI SE HRANESC CU MANA CUM ZICE IN BIBLIE ,ADICA AUR MONOATOMIC..sa stiti ca lupta pentru laboratoarele de sub carpati e acerba.sper sa intram in lumina ,adica in centura fotonica pana nu e prea tarziu.aia din samballa si cu aia din agartha or sa se paruiasca ,e care pe care. noi,romanii, cu toate barfele,n am fost prosti niciodata,dar acum ca si pe vremea dacilor,cocoasa e pe spatele nostru.lumea e impartita deja.america si europa cu agartha ,asia si restul cu samballa.vorba lui Isus :cine scoate sabia de sabie va pieri

   
 10. Unii se gandesc ca gata…au distrus istoria veche pentru ca lumea sa nu cunoasca adevarul ..vezi razboaiele din tarile arabe vechi,. Egipt si colonizarea Romaniei ….dar…..de-abia se incalzesc….Poate vom afla..poate nu…suntem inca..la ce folosim..vom trai si vom vedea. Cu siguranta Romania a fost tradata de romanii care trebuiau sa o apere si care din neam si nastere aveau acces la ceva ce este inestimabil…dar banul …. altfel nu se putea…asa ca. Sun Tzu spunea ca cea mai frumoasa si mai adevarata victorie este cand dusmanul tau se bate singur, pe propriul teritoriu, cu propriile arme, cu proprii oameni si pentru asta nu trebuie sa faci altceva decat sa ii corupi conducatorii. Simplu…apoi sa ii executi pentru ca iubesc tradarea …dar…ma lipsesc de tradator. Cine isi tradeaza tara si neamul pentru bani ..indiferent cum se numesc …de numeste inalta tradare in orice timpuri si se pedepseste intr-un singur fel….dar cei ce platesc pretul sunt tara si neamul. Asa ca ….pentru o mana de tradatori – care traiesc bine merci, platim crunt o tara si generatiile urmatoare cateva sute de ani de acum incolo lejer. Suntem generatia care …suntem rusinea istoriei acestui popor, dar cum constiinta nu mai avem..dar avem telefoane si televizoare Smart…ne-am scos. Evul mediu ne asteapta cu bratele deschise spre Comuna Primitiva unde traim deja o parte din cei din tara…simplu. Lemnul si padurile pleca, apele se vand sau se otravesc, pamanturile deja in mare parte apartin strainilor ca nicaieri in lume prin lege antiromanesca si antisuveranitate si intiidependenta….si lumea se uita la televizor la telenovele turcesti oftand sau asteptand…….salvarea de pe lumea cealalta plini de credinta…asa ca…..nu am stricat nimic decat viitorul urmasilor nostrii….sau……ce mai conteaza.

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top