skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

În căutarea inteligenței extraterestre

 

Filmul următor este realizat într-un mod echilibrat, nepartizan, astfel încât poate trece oricând la stadiul de documentar serios. Sunt prezentate personalități importante care au avut și au câte ceva de spus pe marginea acestui subiect. Vom vedea cum au fost analizate și interpretate mii de documente, iar concluziile sunt logice și pline de bun-simț.
Dacă ființele extraterestre există și zecile de mii de rapoarte din întreaga lume sunt exacte, (de fapt, e suficient ca un singur fenomen să fie real pentru a schimba totul), atunci cum se va schimba lumea când va recunoaște oficial existența extratereștrilor printre noi?
Coranul nu mai este astăzi doar o carte sfântă, e o sabie sau un tun în mâinile unora. Fanatismul lor se lovește de zidul ridicat de cei care dețin drone, arme și tehnologii dispuse să distrugă și să anihileze. Negrii sunt negrii, galbenii sunt galbeni iar piele roșii trăiesc în rezervații. Religiile ne divid, culoarea pielii la fel, granițele între țări de asemenea, iubirea și compasiunea par astăzi să rătăcească fără țintă.
Aceasta este realitatea din ultimile milenii ale istoriei umanității. Suntem oare capabili să ne împăcăm între noi astfel încât să putem trece peste ceea ce ne diferențiază? Dacă da, atunci putem să facem asta și cu ființe de pe alte planete, total diferite de noi?
Dacă extratereștrii cere sunt prezentați în acest film așteaptă doar acest mic pas al nostru, acela de a nu ne mai lupta egoist între noi, pentru a avea destulă încredere că vom reuși să colaborăm armonios cu ei?
Când asiști la o bătaie, nu sari repede să le dai combatanților tehnologii mai bune și arme mai puternice. Vorbești cu ei, doar când redevin prieteni și te pot accepta și pe tine.
Vizionare plăcută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top