skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Lupta corpurilor

 

Daca la început dansul de stradă era un concept plin de atitudini vulgare ce sfidau esența de frumos a baletului clasic, pe masură ce timpul a trecut percepția s-a schimbat. Redefinirea frumosului a ajutat muzica nouă și dansul modern să pășească cu demnitate chiar și în marile săli de spectacol.
Astăzi considerăm tangoul unul dintre cele mai sensibile stiluri de dans. Parca insusi Dumnezeu mangaie corpurile indragostitilor ce-l danseaza. Orice manifestare artistica este prin esenta ei o mana intinsa catre divin catre puritate si catre spiritul nostru. Nu toate spiritele sunt la fel si nu toate rezoneaza la aceleasi vibratii. Prin urmare, nu putem sa fim toti incantati de acelasi stil de cantec sau de dans.
Ce ne facem atunci cand organizam un concurs intre doua echipe cu doua stiluri diferite? Noi nu ne-am putut lua privirea de la acesti minunati dansatori care isi spun povestea cu multa bucurie.
Prima echipă de dansatori s-a numit „Vintage Street Dancers”, iar cea de-a doua „Modern Street Dancers” şi a fost o adevărată bătălie între tradiţional şi modern. Ambele echipe au reuşit să aducă pe scenă paşi de swing, soul, funk şi ritmul sacadat de hip-hop, într-o demonstraţie plină de improvizaţie şi talent.
Atmosfera creată pe parcursul acestei reprezentaţii este, incendiară! Toţi dansatorii se mişcă cu multă energie şi nu uită să zâmbească.
Vizionare placuta!

Un comentariu până acum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top