skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Profețiile de la Celestine

 

Astăzi vă prezentăm un clip minunat realizat de același Patrocle 3000 care ne-a încântat de atâtea ori cu minunatele sale creații. În acest clip veți regăsi pasaje din cartea lui James Redfield Profețiile de la Celestine. Sunt minunate crâmpeie de adevăr ce se agață de inimile și judecata noastră. Ne fac să înțelegem mai bine cum să ne raportăm la cele mai esențiale întrebări pe care și le-a pus vreodată omenirea.

Vizionare plăcută!

Gândeşte-te o clipă la cea de A Doua Viziune. După eşecul viziunii medicale asupra lumii, noi, în vest, am devenit dintr-o dată conştienţi că trăim într-un univers complet necunoscut. Încercând să înţelegem natura acestui univers, am ştiut că trebuie să despărţim cumva faptele de superstiţii. În acest sens, noi, oamenii de ştiinţă, am îmbrăţişat o atitudine specifică, cunoscută ca scepticism ştiinţific, care de fapt cere probe materiale pentru fiecare ipoteză nouă legată de felul în care funcţionează lumea. Înainte să credem ceva, am vrut dovezi care să poată fi văzute şi atinse cu mâna.
Orice idee care n-a putut fi dovedită fizic a fost, în mod sistematic, respinsă. Numai Dumnezeu ştie, că această atitudine ne-a fost de folos numai cu cele mai clare fenomene din natură, cu pietrele, copacii şi altele pe care toţi le percep, oricât de sceptici ar fi. A mers repede şi uşor, am devenit fiecare o părticică a lumii fizice, încercând să descoperim de ce funcţionează universul aşa şi nu altfel. În final, am ajuns la concluzia că toate se întâmplă în natură după o lege naturală şi că fiecare eveniment are o cauză fizică directă şi pe deplin logică.
În ambele privinţe, oamenii de ştiinţă ai vremii noastre n-au diferit de predecesorii lor. Au decis cu toţii că suntem stăpânii locului în care ne aflam. Ideea era să creăm o înţelegere a universului, care să facă lumea să
pară sigură şi uşor de condus şi toată această atitudine sceptică ne-a ţinut focalizaţi numai pe problemele concrete, care să ne facă existenţa să pară mult mai sigură.
Cu această atitudine, ştiinţa a îndepărtat în mod sistematic nesiguranţa şi ezoterismul din lume. Am tras concluzia, urmând gândirea lui Isaac Newton, că universul funcţionează întotdeauna într-un mod previzibil, ca o maşinărie uriaşă, pentru că la vremea respectivă doar atât s-a putut dovedi că este. Evenimentele care se petreceau simultan cu altele păreau să nu aibă relaţie cauzală şi se spunea că apar numai din întâmplare. Apoi au apărut două concepte care ne-au deschis din nou ochii asupra misterelor universului. S-a scris mult în ultimele decenii despre revoluţia din fizică, dar toate schimbările îşi au originea în două descoperiri majore: mecanica cuantică şi teoria relativităţii, a lui Albert Einstein.
Munca de o viaţă a lui Einstein a demonstrat că noi percepem ca materie dură şi solidă ceva care este în cea mai mare parte spaţiu gol, cu un şablon energetic alergând prin el. Inclusiv corpurile noastre. Fizica cuantică a demonstrat că atunci când încercăm să descifrăm aceste şabloane energetice la scară tot mai fină, descoperim lucruri uluitoare. S-a dovedit experimental că atunci când reuşeşti să ajungi la particulele elementare şi- încerci să le studiezi comportamentul, actul observării în sine alterează rezultatele, ca şi cum aceste particule elementare ar fi influenţate de aşteptările celui care face studiul. Acest lucru este perfect adevărat: particulele apar în locuri în care, teoretic, nu puteau ajunge, conform legilor universului cunoscute de noi, adică în două locuri diferite în acelaşi moment, sau înainte ori înapoi în timp, ceva de genul acesta.
Cu alte cuvinte, baza universului, esenţa lui, este un fel de energie maleabilă, care răspunde intenţiilor omului şi aşteptărilor lui, într-un fel care sfidează vechiul model mecanicist al universului, ca şi cum înseşi
aşteptările respective cauzează fluxul energetic care curge în lume şi afectează alte sisteme energetice. Exact acest lucru îl explică A Treia Viziune.
Din nefericire, cei mai mulţi oameni de ştiinţă nu iau în seamă această ipoteză. Mai degrabă rămân sceptici şi aşteaptă să vadă cum vom putea produce dovezi în sprijinul ei.

Fragment din: Profețiile de la Celestine – James Redfield

Comentarii (5)
 1. ..Ma bucur de fiecare data cand mi se ofera ocazia , oportunitatea sa aflu ceva ce nu am ,, studiat ,, pana la momentul respectiv .. .. Sunt intr-un moment al existentei cand am realizat ca experientele proprii ma ajuta mai mult in evolutia spirituala … Sunt intr-un moment cand ma creez pe mine insami …Avem in noi puterea de a ne crea viitorul prin perseverenta si imaginatie … Traiesc fiecare moment intens ..Niciodata nu m-am simtit atat de vie ! …In viata spirituala trebuie sa invatam sa ,, ne citim ,, pe noi insine ! Adevarurile se vor lasa descoperite unul dupa altul , iar viata noastra va capata un sens la care nu ne-am fi putut gandi vreodata ! Am crezut intotdeauna in sincronizari si coincidente !
  …………………
  Multumesc , multumesc mult ! :)

   
 2. Absolut superb!
  Razvan , mutumim ca ne arati zorii unei alte lumi.Suntem intr-adevar martorii unui nou inceput.
  Haideti sa invatam despre lumina din jurul nostru care ne leaga pe toti,despre lumina dinlauntrul nostru care ne leaga pe toti.Este o calatorie fascinanta plina de simboluri ,iubire,speranta.Sa invatam despre sansa fiecaruia de a se implini , de a-si gasi calea, de a o urma si de a culege roadele unui drum lung .Sa invatam despre indrumarea pe care o primim daca stim unde sa privim , despre a creste in lumina si a deveni una cu ea.Indiferent daca traim o viata sau o mie, fiecare este destinat sa straluceasca pe cer printre stele , atata timp cat isi indeplineste menirea pentru care traieste.
  Cel mai mult mi-a placut mecanismul , rotitele.
  Cand s-au oprit , am putut simti LINISTEA.
  De aici incepe drumul de intoarcere spre casa.

   
 3. „Gandurile canalizeaza fluxul energetic care curge in lume”!
  Oare intamplator puterea oculta, care e de fapt cauza primordiala a mizerei noastre existente si implicit a franarii evolutiei noastre cu o forta care parea de neinchipuit pentru toti cei de pe Pamant si dinafara care au inteles-o si au lucrat pentru anihilarea ei, s-a ocupat de o vesnicie de „modelarea” si prin asta de controlul gandurilor noastre!?
  „Istoria” prezentata in forma „mecanismului” aratat e superficiala si mai ales trunchiata. Aceasta istorie nu a fost rezultatul cautarilor naturale ale fiintei omenesti ci a fost indusa (fizica Newtoniana, Darwinismul, etc, care au inlocuit religiile care au fost create de-a lungul timpului) de aceeasi clica! Permanent isi storc puterea mintii si bruma de energie ce o mai pot aduna, mai ales de la noi, si creaza noi si perfide mijloace si metode de a ne lega si mai bine la iezle.
  Fara a incerca sa intelegem mecanismele care au stat la baza caderii noastre (care in evul mediu a atins abisurile maxime posibile
  aducandu-ne in starea de a pierde aproape total constiinta existentei noastre divine, legatura cu ea), e ca si cum am incercat sa descifram sensul vietii traind intr-o dictatura, sub care, chiar daca majoritatea nu am inteles-o, se putea simti apasarea ei sufocanta si paralizanta.
  „Viziunile” acestea mai superioare, indiferent ce numar poarta, nu pot fi intelese fara a intelege cum au aratat cu adevarat cele dinainte!
  Nu am fost creati handicapati, am fost fortati sa coboram la acest nivel!
  Si apoi vor urma si alte viziuni si mai de neinchipuit!
  Apropos, zilele trecute cei doi fizicieni (japonez si canadian) au primit portia lor de „dinamita” pentru ca au reusit sa demonstreze ca „neutrino”, particula cea mai minuscula cunoscuta, are masa!
  „Descoperirile stiintifice” se vor accentua in perioada ce urmeaza intr-un ritm nemaintalnit din cel putin doua motive: pentru ca puterea oculta nu va mai putea impiedica ce nu se potriveste strategiei lor sau publicarea celor care sunt descoperite deja, apoi pentru ca omenirea eliberata de controlul mintii va trece la o functionare si mai eficienta a capacitatilor „din dotare” si fiintele din intreg universul, care sunt fratii si (sau) parintii nostri, abia asteapta sa ne arate cate se cunosc in univers si urmare a mecanismelor universale, orice s-a descoperit vreodata in univers, inclusiv aici, e accesibil tuturor!
  Si odata eliberati de chinul dobandirii mijloacelor existentiale, care inadins sunt impiedicate prin orice mijloace, vom avea timp de „gandit” si apoi sa vezi ce va „curge” „fluxul energetic”!
  Ca cei mai multi vom fi luati de „viitura” nu ne va strica, iar cei scapati „neinnecati” ne vom trezi dupa udatura zdravana!

   
 4. Consider ca foarte interesanta este si partea a doua , cu celelalte Profetii ,realizata tot de Patrocle 3000 . Multumesc Patrocle 3000 , Multumesc Razvan , multumesc dragi comentatoare si comentatori . Va imbratisez.

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top