skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Surpriza cântărețului necunoscut

 

O nouă aplicație pe Internet permite mai multor persoane să cânte în același timp, acestea fiind în locuri diferite pe glob. În mod normal o asemenea știre s-ar ascunde undeva între ultimele rânduri ale unei publicații de specialitate. Totuși, de data aceasta, nu a mai fost așa pentru că un tânăr de 18 ani a decis să-și provoace idolul să cânte împreună.

Artista Jessie J (Jessica Ellen Cornish) este o cântăreață și textieră britanică care a acceptat să cânte folosind noua aplicație. De-a lungul vremii ea a scris cântece pentru cântăreți americani precum Chris Brown sau Miley Cyrus și are melodii de succes ce au fost mereu în vârful topurilor mondiale. Aflată față în față cu unul dintre fanii ei, Tommy Bleasby, are surpriza să constate că nu a întâlnit pe cineva care să îngâne melodia sau să fie o încercare jenantă din partea unui tânăr prea mândru de el. Nu, practic a fost pusă în fața unei persoane care cântă la fel de bine ca ea și care de multe ori îi este superioară. Vocea lui, atunci când pune suflet, acoperă totul și iese strălucitoare la iveală mai ales în momentele în care cântă simultan.

Cântecul, precum și interpretarea inedită, au avut un atât de mare succes încât în scurt timp clipul a strâns milioane de vizualizări. Astăzi vi-l prezentăm dumneavoastră pentru a vă aduce o clipă de bucurie în suflet.

 

Comentarii (4)
 1. Super! Pacat ca nu i-a raspuns nimic la sfarsit…tipul ar fi meritat cateva cuvinte pentru pasiunea cu care a cantat.

   
 2. Tipa are o voce relativ placuta si mai ales tehnica vocala studiata indelung, el insa are o voce stralucitoare de-a dreptul gen contratenor cred, o vibratie sufleteasca si o emotie deosebita mult peste a ei, dupa mine…

   
 3. Mi-a bucurat si incantat sufletul ! … Un curcubeu de energie … Doua suflete care rezoneaza aproape la unison !…Un mesaj cu o semnificatie profunda !
  Chiar mi-a placut ! …
  Va multumesc mult ! :)

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top