skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Puterea mintii – documentar

 

Astazi, va prezentam un documentar foarte interesant, in care sunt studiate cateva cazuri referitoare la clarvazatori.
Este adevarat ca acestia nu au mereu dreptate, ca nu prezinta intotdeauna date utile politiei, ca sunt momente in care spun banalitati, dar uneori exista o legatura, o scanteie, care merita tot efortul.
Scepticii vorbesc de date statistice, de intamplare si de coincidenta, dar, nu este nevoie decat de un singur caz real, pentru a dovedi ca exista persoane cu asemenea abilitati.
Interesant este ca in acest documentar sunt puse fata in fata situatii reale, cu persoane la care scepticismul este primordial. Evident, acest lucru se datoreaza incercarii de a pastra echilibrul si echidistanta, fata de lucruri ce sunt dificil de explicat, in mod stiintific.
Vizionare placuta!

Comentarii (4)
 1. Bună să ne fie inima! Nu aș spune paranormal, ci normalitate. Ultimul interlocutor explică bine că avem toți aceste capacități înnăscute. Visele mă pregătesc pentru primirea evenimentelor cu detașare. E altceva când știi, nu te găsește nepregătit. Am avut vise în care îmi spuneam și ce am de făcut. Nu poți schimba nimic, pentru că ceea ce vine în realitate sunt efecte ale unei cauze care a declanșat lanțul evenimentelor. Nu am putut schimba nimic, chiar dacă l-am anunțat pe celălalt că urmează ceva ,,tare,,. După eveniment, evaluarea a fost că din cauza mea s-a întâmplat să-i fure cineva tot salariul din geantă în autobuzul, în care eu, desigur, nu eram. Așa am aflat că înștiințat fiind, suporți mai bine șocul.
  Oricine poate ști chiar și discuții întregi între alți doi oameni, și nu-ți dai seama că ai primit foarte exact informațiile în momentul în care cel vizat rămâne cu gura căscată. Urmează întrebarea: erai o muscă pe acolo pe lângă noi, sau ce?
  Bănuiesc că toți oamenii care au vatra gândurilor curățită de propriile lor gânduri egotice, care trăiesc conectați la dimensiunea cea mai înaltă din ei, atunci când e nevoie pentru alții sau chiar pentru ei însuși, știu ce e de știut. Primirea spontană de imagini sau informații nu are la bază căutarea științei de dragul științei, scopuri mercantile sau de mărire, ci doar ajutor reciproc, restabilirea ordinii. Iar restabilirea Ordinii divine nu o cunoaște omul în întregimea ei. Se poate să primești informații exacte, așa cum e doamna cu descrierea ucigașului, iar restabilirea dreptății se face rapid. Se poate să primești informații care au semnificație… atunci doar percepția curată a canalului uman, traduce mai bine. Personal, cred că nu e vorba de control, natura umană poate interveni și întârzia aflarea adevărului… și se poate să fie perfect așa… nu a venit timpul. Spontaneitatea și simplitatea nu sunt sub controlul minții. Mintea este doar un instrument de traducere a lumii în care trăiești… crezi că e un instrument?, vei avea surprize extraordinare! Te conduce ea și te limitează? Vei trăi doar ca o felie de tort foarte subțire, dintr-un întreg de 360 grade.
  Mulțumesc, Răzvan!

   
 2. Bună ziua!
  este foarte binevenit documentarul. Nu ştiu dacă poate fi numit Paranormal. Este o stare de normalitate acum în timpurile pe cale le trăim. Suntem tot mai mulţi la care această stare este o normalitate, dar pe care nu ai cum s-o probezi. Stă în firea omului să prezinţi dovada. Se întâmplă să ştii ce s-a discutat în anumite cercuri, ce şi cum s-a întâmplat, etc şi este o mulţumire când primeşti feedback-ul celor văzute. Este amuzant când eşti întrebat „de unde ştii?” Este adevărat ca totul se vede ca pe un ecran la televizor, sau te trezeşti că primeşti şi informaţii şi imagini de undeva prin creştetul capului şi poţi spune şi informaţia şi cele din imagine de parcă nu tu eşti acolo. Totul depinde de cât ai acces informaţional pe nişa respectivă, doar acest lucru ne diferenţiază. Într-adevăr, unii sunt sceptici. Este f ok să poţi vedea. Toţi avem aceste capacităţi extrasenzoriale, trebuie doar să dorim să le activăm, să ne dorim să trecem peste limitările pe care ni le impunem în mod incoştient probabil.
  cu mult drag şi respect şi cu mulţumire! Licurici

   
 3. E Normalitatea, dar omenirea traind in anormalitate ,s-a obisnuit atat de mult cu ea,incat chiar e inversunata sa refuze acceptarea manifestrilor normale,nturale.Stiu si traiesc bucuria increderii in revenirea la Normalitate.Astfel,se va eradica secretomania,minciuna,ascunzisurile ,hotia.Asa-zisul paranormal de azi devine din ce in ce mai mult normalul generalizat de maine si atunci si scepticii (aflati in aceasta situatie din cauza influentei dogmelor asupra constiintei lor-vezi doamne,numai Unul Singur e Fiul si numai El e in stare -)se vor bucura de beneficiile lui.TRAIM MAREA SCHIMBARE DE CONSTIINTA CARE PUNE LA DISPOZITIA OMULUI CUNOASTEREA MULTIDIMENSIONALA !

   
 4. Care e Normalitatea , oameni buni….? Probabil nu ați înțeles ca subiecții erau la propriu ,,căzuți in cap – ma rog , cand erau si ei mai mici, dar tot aia e…Ceva sa deranjat la ,,cutiuță ,,si au devenit de-a dreptul receptori…Ca e unul real- la o suta – care pretind ca vad ecrane si aud discuții….asta e alta poveste – tine de Urgenta sau de Spitalul 9..
  In alta ordine de idei , dacă măcar unul ar fi putut preveni vreo catastrofa – indiferent de ce natura – ar fi avut un iz de Adevăr….Dar de obicei dupa razboi multi viteji se arata…..Toți au visat sau stiau abia …A DOUA ZI DUPA….pretinzând ca stiau de ieri ce se va întâmpla…
  Mai rămâne sa ne trezim cu – Adevărata urmașa a mamei Omida -spunându-ne ca asta e Normalitatea…
  La buna vedere,

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top