skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Jasmuheen la Bucuresti 2013 – dimineata zilei a doua

 

În această zi de sâmbătă vă invităm să urmăriți continuarea seminarului lui Jasmuheen de la București. Vă prezentăm dimineața zilei a doua cea în care ni se dezvaluie o metodă simplă prin care putem primi răspuns la întrebările noastre. Apoi, Jasmuheen ne povestește multe alte lucruri interesante și pline de optimism. Ea ne învață să fim mai buni, mai darnici, mai îngăduitori cu ceilalți și mai fericiți.

ziua 2-1

ziua 2-2

ziua 2-3

tablou Jasmuheen

 

Filmare și editare audio/video: Graficadesign.ro

Toate drepturile aparțin Filedelumina.ro

Comentarii (19)
  1. Abia am asteptat sa vina ziua de 16.11.2013, cand ai anuntat ca vei posta cea de-a doua zi a seminarului lui Jasmuhen la noi in tara. Uite ca a sosit si acea zi ! Am multe carti de-al d-nei Jasmuheen, o citesc de multi ani. Am inceput cu „A trai cu Lumina”, insa mai am cateva, care stau la rand, pe care nu le-am citit inca. Imi este tare draga si ea, precum si cartile ei. Astazi ma voi delecta cu aceste filmari, pe care voi, Razvan, Fiinte minunate, oameni dragi, ni le puneti la dispozitie. De cand am aflat ca va veni Jasmuheen la Bucuresti, ma intrebam daca veti posta filmarile pe site. Si ceva sau cineva din fiinta mea, mi-a raspuns ca DA. Am fost convinsa ca asa va fi. Sunt EXTREM de FERICITA !!! Chiar daca nu am putut sa fiu acolo, de fata, in acele zile superbe, O pot urmari de acasa. Sunteti EXTRAORDINARI, intreaga echipa ! Si uite asa, in fiecare zi exista motive sa ma bucur de viata ! Multumesc din INIMA, din Suflet, din intrega mea Fiinta !!! Va imbratisez, cu mult drag !

     
    1. Ziua a doua a fost impartita in doua. Prima parte o urmariti astazi, iar partea a doua maine.
      O zi minunata sa aveti!

       
  2. I-am citit vreo 2 carti lui Jasmuheen acum cativa ani si am ramas placut impresionat de ele. Nu m-a transformat intr-un fan al ei asta-i sigur, dar oricum scrie cateva lucruri cu aplicabilitate practica si este un foarte bun invatator pentru sufletele incepatoare in ale spiritului. Ca vibratie a sufletului am masurat-o la nivel de 6.3, pe scala corespunzatoare vibratiei chakrelor. Aceasta inseamna o vibratie destul de ridicata, de dimensiunea a 6-a, la acest nivel fiind actualmente pe Terra incarnati cam 1,2-1,3 milioane de suflete care au venit sa ajute. Spre deosebire insa de multe alte suflete de acelasi nivel, ea a devenit de mult constienta de ea insasi, si in vreo 35 de ani de activtate a devenit foarte rutinata …… deh, exercitiul este mama invataturii, in spiritualitate ca si in orice altceva …:)
    Din pacate ea nu mai poate creste spiritual deoarece face o eroare majora si de care evident nu-i constienta, dar asta-i neimportant pentru sufletele care vin la sesiunile ei. Ea este cum spuneam foarte buna ca invatator, deoarece 95% din audienta este compusa din suflete de nivel 3.5-4.5, si cam 5% de suflete de nivel 4.5-6. In fond Maica Domnului, mama lui Iisus, tot un suflet de nivel 6 era si inca este…
    Oricum, o treaba foarte buna publicarea sesiunilor ei de catre editura Foryou si de Razvan, lucru pentru care toti trebuie sa fie profund recunoscatori.

     
    1. sunt curioasa ce eroare face Jasmuheen de care v ati dat dumneavoastra seama domnule Claudiu va multumesc daca raspundeti
      si multumesc domnul razvan pt toate cele primite de la dumneavoastrA

       
      1. …. eroarea lui Jasmuheen este tipica pentru maestrii spirituali de nivelul ei, nivel intermediar din punctul meu de vedere. In general vorbind tine de luciditate si discernamant spiritual de nivel mai inalt, si sincer nu simt ca-i bine sa spun in public detaliile mai exacte, aspectul acesta este pentru suflete de la nivelul de vibratie 6 in sus care pot eventual sa-l inteleaga …. informatia ar putea eventual fi de ajutor direct pentru ea personal. Mesajul meu spune pentru publicul mai larg ca chiar si un maestru/invatator experimentat precum Jasmuheen se poate autolimita daca se agata de anumite tipare de care nici macar nu-i constienta.
        Repet insa, acest aspect nu impieteaza cu nimic asupra capacitatilor ei de a ajuta sufletelele mai tinere in a se regasi pe ele insele.

         
        1. Gasesc corecta mentiunea lui Claudiu, chiar daca ”pare” ca are un grad de ambiguitate.
          Nu orice se poate vorbi. De obicei si ca regula, subiectele atacate intr-o disutie trebuie sa poata fi decriptate de catre cei implicati.
          Altfel, se intra in zona profanarii informatiei. Fapt, nu fara urmari pentru cei ce n-au masura lucrurilor si actioneaza din teribilism. De-aceea, exprimarea de la un anumit nivel in sus, are caracter de metafora si alegorie. Un limbaj argotic.
          Este cazul miturilor, cartilor sacre si pildelor inteleptilor, de toate tipurile.
          Teribilismul in spiritualitate, costa extrem de mult. Caderea, este aproape inevitabila. Ce cadere?,…Cei avizati, stiu.
          Cat despre eroarea in discutie, n-as numi-o neaparat eroare.
          Poate ca este doar nivelul maxim la care are acces si se poate exprima.
          Este destul de mult, oricum.

           
        2. Nu cred că este vorba despre teribilism spiritual, deși poate fi și acesta pe un nivel de ,,începător” :) Cred, însă că la nivelul intuiției superioare umane nu mai poți fi ,,păcălit” de imaginile ,,fabricate”. Și acesta este tot doar alt nivel pe drumul către … prefer să las așa :) O seară deosebită! Daniela

           
          1. Cred ca a-ti intuit ma bine ceea ce m-am chinuit eu sa spun, citand de prin carti.
            Felicitari
            Seara minunata.

             
  3. Buna ziua,
    Imi dau si eu cu parerea , desi nu-mi cunosc nivelul de vibratie a chakrelor …:)
    ( pentru domnul Claudiu , doar am vrut sa nu fiu sobru)

    Pentru mine fost ……SUPERR…. , nivelul vibratiei sale este destul de ridicat , cel putin pentru mine si alti citiva din sala.

    Multumesc domnule Razvan pentru tot acest efort .

     
  4. Buna seara Claudiu,
    poti sa-mi spui,te rog cum afli nivelul vibrational al sufletului?
    Ti-as fi foarte recunoscatoare sa-mi explici si mie,bineinteles daca nu exista ceva ce te-ar putea impiedica sa-mi spui.
    Iti multumesc,oricum,Sefora

     
    1. Simplu, este o capacitate psihica/spirituala latenta pe care o au de fapt toate sufletele, doar ca nu este activata decat de la un anumit nivel spiritual in sus …. ca sa ajungi la acest nivel, mai simplu explicat este ca si in atletism de exemplu, daca vrei sa arati ca Schwartzeneger trebuie sa faci cate 1000 de flotari pe zi timp de 5 ani. Exact la fel si la mine, doar ca ce am facut am facut-o sub ghidajul unui maestru spiritual puternic …. doar ghidajul insa a fost al lui, munca este a mea. Ca rezultat s-a activat printre altele si aceasta capacitate latenta acum vreo 8 ani, „siddhis” le numeau vechii indieni.
      Ca urmare daca ma uit la poza unui persoane stiu in cateva secunde care este nivelul de vibratie al spiritului (sinelui superior), sau gradul sau de constienta divina daca vreti, si separat si al corpului sau. De exeplu cineva poate avea un suflet de vibratie 4,4 si un corp de 3,7. Pot deci evalua la a 2-a zecimala, nu mai mult, cu aproximatie de 0,1. Imi foloseste mult deoarece stiu intotdeauna cu ce persoana vorbesc si ce nivel real de cunoastere divina are un „guru” sau altul, indiferent de ce pretind ei despre ei sau discipolii lor …. Pot evalua sufletele indiferent daca sunt incarnate sau nu, daca au fost in trecut sau se afla oriunde in univers, timpul si distantele la nivel spiritual oricum nu exista de fapt. De asemenea imi foloseste ca sa urmaresc in timp daca un suflet evolueaza sau nu aplicand anumite practici spirituale, sau de alta natura.

       
    2. Bună dimineața, Doamnă Sefora! Putem fi maeștri adevărați în Arta de a Lumina, antrenându-ne zilnic în manifestarea plenară a Iubirii și Iertării. Sufletul va vibra pe frecvențe nebănuite de cel care își antrenează ,,mușchii” cu această practică. Zile pline de iubire, cu inimi blânde de copil! Daniela

       
  5. Buna ziua Claudiu,
    ma bucur ca mi-ai raspuns si mi-ai explicat cum poti afla vibratiile sufletului.Daca am inteles bine,este o capacitate a fiintei respective care poate fi activata dupa anumite perioade de antrenament,ca sa zic asa.
    Mi s-a parut interesant ceia ce ai adaugat in comentariu referitor la sansa pe care ai avut-o sa fii ghidat de un maestru.Eu,in timp ce citeam opera lui Paul Brunton,publicata post mortem,am gandit ca mi-ar fi placut sa intalnesc si eu un maestru autentic,numai ca mi s-a parut foarte greu sa intalnesti asa ceva daca nu te afli in circumstante favorabile.Uneori,pot spune ca chiar am simtit nevoia unui ghid puternic,dar ,repet,si autentic ,in acelasi timp si ,crede-ma,am fost cam dezamagita cand am constatat ca nu-i chiar asa cum se da de inteles:ca doar sa-ti doresti cu ardoare asa ceva si-ti va aduce viata un astfel de maestru.Persoanele intalnite in viata nu mi s-au parut a fi ceia ce cred eu ca poate fi un maestru.Doar…daca ,in planurile invizibile,nu se poate considera ca si cartile care contin invataturile unui maestru,pot fi considerate un invatator,mai autentic chiar decat un invatator in carne si oase.
    Inca odata iti multumesc pentru raspuns.
    O zi buna si inca multe alte zile bune,Sefora

     
    1. Buna Sefora,
      o carte nu poate inlocui niciodata un maestru spiritual adevarat, asta-i sigur. De alfel maestrii adevarati nu lasa carti, spunandu-le urmasilor ca dupa ce ei nu mai sunt discipolii sa faca bine sa stea cu ochii in carte :). Un adevarat maestru este el insusi Cartea, invatatura sa este orala si mai ales prin prezenta fizica, astfel se transmit mult mai multe informatii decat prin simplele cuvinte … Mai toate asa zisele carti sfinte au fost scrise de urmasi dintre care multi nici nu-l cunoscusera macar personal pe maestrul initial ! Ca rezultat cartile sunt un mixtum compositum de ce credeau urmasii ca este bine, plus multe interventii ale baietilor „veseli” ocupati cu introducerea controlului asupra populatiei.
      Maestrul meu a fost de origine vietnameza si a trebuit sa ma duc prin toata lumea pe la cursuri .. Important este ca si acum, atatia ani dupa ce cu corpul nu mai este in acest plan, in continuare este cu spiritul cu mine si alti fosti studenti de-ai dumnealui, eram vreo 3-4 milioane pe atunci la nivel mondial. M-am dus la cursurile lui din momentul cand am simtit ca este ce-mi trebuie, si ca unul din preceptele lui este ca tinta noastra este sa nu mai avem nevoie de el cat mai repede, ajungand pe picioarele noastre cat mai curand si desprinzandu-ne de el ca prezenta fizica. Asta se cheama a te maturiza spiritual, nu s-o lalai la nesfarsit agatat de pulpana unui guru sau altul …

       
  6. Buna ziua Daniela.
    Esti o draguta si-ti multumesc ca ti-ai gasit timp sa-mi adresezi cateva cuvinte.
    Da,ai dreptate,iubirea manifestata in orice situatie poate tine loc de un maestru,mai ales daca practici in acelasi timp si iertarea cuvenita.
    Tu Daniela ai un fel aparte a te adresa ,un mod din care eu citesc intradevar foarte multa bunavointa,ceia ce transmite o energie benefica.Nu pretind a ma declara cunoscatoare,dar,daca este adevarat ce se spune ca si cuvintele,fiind ele insele energii,pot transmite anumite stari,atunci sa stii ca eu simt ceia ce transmit cuvintele tale.Simt inima ta deschisa spre iubire,indiferent de situatii.
    Iti doresc mereu sa ai aceasta inima deschisa si,asa cum spunea pe aici alt comentariu,iti doresc sa infloresti in iubire si iertare,Sefora

     
    1. Doamnă Sefora, cum ați putea gândi asemenea cuvinte fără ca ele să fie la fel de adevărate în tot ceea ce vă privește și pe dumneavoastră? Toți știm puterea iubirii și a iertării, toți avem experiența aceasta. Important pentru mine este, precum spuneți, să rămân așa indiferent de circumstanțe. La început e o alegere conștientă, apoi nu-ți mai vine deloc să te întorci la vechile obiceiuri… mai cazi :), dar ridicarea e rapidă. Sunt liberă să iubesc cât pot de mult, iar iertarea mă dezleagă de tot ce m-ar ține în loc. Vă îmbrățișez cu drag… îmi tot vine în gând cuvântul ,,mama”, atunci când vă ,,citesc” :)

       
    1. Am sters adresa dvs. de email din comentariu. Mesajul complet l-am trimis domnului Claudiu.
      O seara placuta!

       
  7. Buna ziua,

    mi-as dori, daca se poate, sa il rog pe domnul Claudiu sa ma indrume putin (daca e dispus si se poate prin email).
    Multumesc anticipat.
    Desigur, m-a facut si curioasa in privinta vibratiilor sufletului meu.

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top