skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Ramtha

 

„Cunoașterea este importantă căci ea îţi dă libertatea de a alege, ea permite a construi imperii infinite. Având-o, frica dispare, căci nimic şi nimeni nu poate constitui pentru noi o ameninţare, supunere sau intimidare. Când frica primeşte lumina cunoaşterii, este ceea ce se cheamă „iluminare”.
Pe măsură ce primim cunoştinţe, noi putem împinge mai departe observarea şi investigarea lucrurilor care sunt. Toată cunoaşterea primită serveşte de trambulină pentru alte cunoaşteri. Ea ne împinge să dezvoltăm, să lărgim simţul identităţii noastre; fiecare cunoaştere face să dea înapoi hotarele limitării.”

Comentarii (8)
  1. Ramtha o informatie fantastica ;cu multi ani in urma Ramtha m-a invatat sa ma descopar
    sa ma accept si sa ma iubesc asa cum sunt.La acest curs am invatat sa iubesc si sa
    daruiesc iubirea dincolo de tiparele stiute de mine pana atunci..
    O zi minunata ptr noi toti plina de iubire si pace 1

     
  2. Un mestru inaltat, cu o misiune divina, actionand ca parte din divinitate. A venit sa ne aminteasca, ca si noi suntem maestrii, parte din divinitate, sa ne manifestam ca atare, cu iubire, cu compasiune, cu iertare, cu daruire, lasand in urma toate dogmele si limitarile trecutului. Namaste

     
  3. Sa aveti o zi buna.
    Foarte inspirat ai fost Razvan cu acest fragment din „Cartea alba”.Am citit cartea acum cativa ani si am considerat-o extrem de buna pentru toti acei ce-si cauta o cale spre….Iluminare,chiar daca iluminarea este greu de obtinut.Nu atat de greu este, in schimb, satisfacerea nevoii de cunoastere.Eu sunt un om care citesc foarte mult si recomand multora sa nu-si inabuse nevoia de cunoastere.Dand curs acestei nevoi poti ajunge si la carti ca aceasta din care ne-ai postat astazi un fragment.
    Fie ca aceste sclipiri de iluminare postate de tine Razvan sa trezeasca inimile multor cititori si sa se raspandeasca aceasta lumina cat mai departe printre oameni.Sefora.

     
    1. Multumesc, dar acest clip nu este realizat de mine. Eu doar l-am preluat de pe YouToube, fiind pus acolo de o persoana care s-a semnat ca „patrocle3000” .
      Textele si clipurile pe care le realizez sunt semnate la final. Cele ce imi parvin de la Editura For You sau de la alte persoane sunt de asemenea semnate.
      Putinele texte sau materiale nesemnate sunt cu autor necunoscut sau care trimit direct la site-ul sau clipul respectiv.

       
  4. Buna seara,
    Am vazut filmul TREE OF LIFE pe care-l recomand tuturor fara sa stiu multe despre el ,Primele secvente erau asemanatoare unui cataclism…ma gandeam ca este despre sfarsitul lumii !! si chiar asta era !! Despre sfarsitul si renasterea sufletului .O experienta care necesita multa suferinta dar care are un final plin de intelepciune !
    Acest clip este elocvent in sensul constiintei sociale care ne domina ! Suntem prinsi in competitie ,intolelanti si agresivi , Am revazut filmul secventa cu secventa !
    Avem nevoie de cunoastere ! Asa putem deveni mai buni ….
    Seara buna !!

     
  5. Suntem aici sa facem necunoscutul,cunoscut.Acestea sunt cuvinte transmise de Ramtha pe care le si explica.Tot ceea ce a fost cunoscut deja,chiar daca doar de catre un singur om,e cunoscut cuantic de intreaga omenire.Orice a fost deja cunoscut,poate fi replicat.Cunoasterea la care ne indeamna el este cea care consuma,putin cate putin ,necunoscutul,intunericul -cum il numeste lumea.Tot ceea ce s-a crezut a fi imposibil, poate deveni posibil,sta in „puterea” omului printr-o „minte deschisa”,cum spune el,sau…printr-o fuziune a mintii limitate omenesti cu cea divina,specifica Iluminatului.Acesta poate construi imperii infinite in toata creatia dar,in vederea acestei realizari,si-a fost propriul „arhitect” al schimbarii propriei constiinte,nimeni n-o poate face pentru altul.Omul,fiind obisnuit sa astepte sa-l „mantuiasca” altcineva,intampina multe provocari in a-si realiza o schimbare autentica(schimbarile de ADN pun la grea incercare sistemele proprii de credinta,corpul fizic,relationarea…).Autenticitatea schimbarii profunde,dedicarea fara rezerve lui insusi sunt singurele care-l pote ducepe om la Iluminare;de aceea Ramtha ,fiind intrebat,a raspuns ca nu vede prea multi atingand-o (oricum ,spunea acestea cu ceva ani in urma;de atunci situatia poate fi alta).

     
  6. L-am descoperit recent peRamtha, dupa ce m-am rugat pentru ajutor la mormantul lui Arsenie Boca. Am citit toate cartile lui aparute la noi si prima mea senzatie a fost ca toate cuvintele sunt vii. Mi-as fi dorit sa cunosc toate astea mai devreme, insa pot sa spun ca am inceput sa imi schimb felul de a gandi si de a actiona si mi-as dori sa particip la o scoala la care se predau tehnicile lui Ramtha. Sper sa se trezeasca cat mai multi , sa se schimbe energia pamantului,si , cum spune Ramtha ,,Asa sa fie!”

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top