skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Seminar Jasmuheen – 25, 26, 27 mai 2012

 

– ATENTIE: s-a schimbat locatia evenimentului. Se va tine la hotel Pullman, sala NEW YORK, care este plasata la parter, in partea dreapta a cladirii
– Vineri, seminarul INCEPE la ora 19.

Jasmuheen va tine seminar in Bucuresti pe 25, 26, 27 mai. Ea vine in Romania de 10 ani si, la fiecare seminar tinut o data la doi ani, ne-a vorbit despre o cale de iluminare deosebita – aceea de a te hrani cu Lumina. Ea nu mananca de 15 ani si se hraneste cu prana/chi/Lumina. Este greu de crezut, dar e adevarat. A fost verificata de mass-media si de oameni de stiinta, a fost criticata, au incercat sa o umileasca, sa o puna intr-o lumina proasta, dar nu au reusit. Ea isi continua drumul si este un exemplu pentru foarte multi oameni. Acum in lume sunt peste 10.000 de persoane care se hranesc cu Lumina, iar numarul lor creste. Dar nu acesta este lucrul pentru care o iubim si o ascultam, ci extraordinarele ei invataturi si Lumina si energia pe care le degaja fiinta ei. Zilele de seminar cu Jasmuheen sunt o sarbatoare pentru suflet si consider ca prezenta ei ne imbogateste mai mult decat orice alta invatatura. Editura FOR YOU a publicat 10 carti scrise de ea.

Inscrierile se fac la sediul Editurii, str. Hagi Ghita nr 58, sector 1, tel 021/6656223, 0724212695 e-mail foryou@editura-foryou.ro pret 430 lei si mare reducere pentru pensionari, someri si elevi.

 

Informatii despre evenimentele cu Jasmuheen:

 Seminarele si workshopurile cu Jasmuheen sunt o ocazie minunata de a intalni oameni asemanatori, din intreaga lume. Prin informatii bine documentate si primite, de regula, prin channeling, Jasmuheen reuseste sa se acordeze la dimensiunile divine ale grupului, pentru a transmite exact ceea ce este nevoie pentru fiecare adunare, facand posibil ca fiecare participant sa patrunda in stari tot mai adanci de meditatie, unde poate avea acces la Esenta sa Divina si la profundul Sau flux de iubire si intelepciune. Chiar daca,  asemenea fiecarei individualitati, toate intalnirile sunt unice, intreaga activitate a lui Jasmuheen se concentreaza, in general, in jurul urmatoarelor:

  • Stare de maestru si stapanire de sine.
  • Lucru cu fluxul de Plasma Cosmica Pura, in scopul materializarii.
  • Libertatea pe care ne-o ofera constienta Unitatii.
  • Constientizarea si concretizarea realitatii ca suntem in armonie cu toate lucrurile.
  • A trai cu prana – intensificarea emisiilor personale de flux al chi-ului, astfel incat sa devenim fiinte care mai curand daruiesc ceva acestei lumi, si nu consuma in permanenta si sa devenim mai putin dependenti de resursele lumii, bazandu-ne mai mult pe resursele Divine din interiorul nostru.
  • Indeplinirea programelor practice ale Ambasadei Pacii: cele 12 Cai ale Pacii.
  • Jasmuheen lucreaza cu dimensiunile divine ale grupului si ofera meditatii, instrumente si tehnici care inspira, pentru a dobandi o claritate si o intelepciune desavarsita, in scopul realizarii punctelor de mai sus (si nu numai). 
  • Pe tot parcursul lui 2012, Jasmuheen va lucra si cu vibratiile subtile ale codurilor sonice din stiinta luminii superioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
http://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top