skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro
Ce-ai Făcut Cu Viața Ta?

Ce-ai făcut cu viața ta?

 

Este un privilegiu rar să fii născut ca o ființă umană, chiar dacă aceasta este o naștere iluzorie. Dar prin a te naște ca o ființă umană este singura cale prin care te poți găsi pe tine însuți. Un animal, un copac, un mineral nu poate face acest lucru. Ți s-a dat ocazia rară a nașterii, astfel încât să ai posibilitatea realizării-de-sine și să te desfășori în adevărata ta natură. Nu folosi timpul pentru nimic altceva. Acesta este scopul acestei nașteri, pentru a deveni absolut liber și eliberat. – Meditează la asta.

Nu știi cât timp mai ai în acest corp. Este posibil să fii chemat acasă mâine. S-ar putea să îți părăsești trupul în noaptea asta, sau chiar în ceasul acesta. Ce-ai făcut cu viața ta? Pentru că aceasta este ceea ce determină unde te duci de aici. Această viață este un proces continuu. Ea nu se termină. Ea pur și simplu continuă de unde ai ramas. Acesta este motivul pentru care oamenii care se sinucid fac o greșeală gravă, căci ei cred că vor deveni complet liberi și eliberați. Dimpotrivă, vei lua o pauză scurtă, într-unul dintre planurile astrale, iar apoi vei continua de unde ai rămas. Treaba ta este găsirea realizării totale, să devii absolut liber, și să nu vii să faci același cerc din nou și din nou. Renașterea, problemele, încercarea de a ieși din această roată, aceste lucruri sunt pentru copii. Devino liber interogând: „Cine e acesta care e legat?” – Contemplă asta.

Nu crede cumva că ceva din ce s-a întâmplat cu tine, cu corpul tău, cu afacerile tale, a fost greșit. Tot ce s-a întâmplat cu tine a fost necesar. Ești în locul tău potrivit, trecând prin condițiile potrivite. Ești cu oamenii potriviți. Ești acolo unde tu trebuie să fii. Înțeleptul nu se plânge de soarta lui. El se ridică mai sus prin introspecție, explicându-și lui însuși, întrebându-se în el însuși: „Cum am ajuns aici? Care este sursa mea? Cine sunt eu?” și devenind complet liber și eliberat. – Reflectează la asta.

autor: Robert Adams

Comentarii (4)
 1. Este greu de crezut ca am venit aici doar ca sa invatam sa ne privim pe noi insine .Este greu de crezut ca viata este o continua aducere aminte.Este greu de crezut ca noi nu stim cine suntem.
  Este greu de crezut ca nu stapanesti viata ci creezi viata.Este o responsabilitate pe care si-o asuma foarte putini.
  Pana la urma totul tine de responsabilitate.
  Cat este de comod sa traiesti ILUZIA ca tu nu esti responsabil de nimic.Cat este de comod sa traiesti in tiparul societatii impuse, in regulile , legile, standardele si tiparele create de altii. Cat este de USOR.
  Si cat este de dureros si fara sens gandul ca suferinta ti-o creezi singur.Ca esti singurul vinovat.Ca nu poti da vina pe nimeni.
  Cat curaj iti trebuie ca sa recunosti ca esti singurul responsabil.
  Responsabilitatea este primul pas spre constientizare.
  Incepand cu acest pas vei putea sa-ti creezi drumul spre raspunsul atat de simplu la intrebarea “Ce ai facut cu viata ta?”
  I-AM ACORDAT CONSTIENT , LIBERTATEA DE A MA TRAI PE MINE, CEL CARE SUNT.
  SI M-AM BUCURAT !

   
 2. Revelatie ..Lumi paralele :)
  Intra ! Prinde curaj si fa primul pas … Asculta ! Dau drumul la muzica . Este cantecul tau care imi da fiori oridecateori il ascult .. Nu ma pricep la muzica dar ma abandonez cu totul ei , fara logica , fara nimic altceva ..Pur si simplu ..
  Dezbraca-mi trupul si lasa-mi atomii sa danseze in mine …
  Stinge lumina .. Priveste-ma si minuneaza-te ..Nu-i asa ca sunt frumoasa ?..
  Lasa-ma sa-ti dezbrac la randu-mi trupul ..Cuprinde-ma .Simti caldura ? Contopeste-te in ea …Topeste-te in mine ..Prelinge-te pe trupu-mi fara haina ..Lasa-te sa curgi ..Existi ? .. :)

  Lumea asta , este atat de frumoasa , daca am sti sa o dezbracam de tot ceea ce este urat si murdar si sa ne lasam purtati de valul existentii sa ne indrume pasii…
  Va iubesc si va imbratisez pe toti ..Va simt atata de aproape incat va aud respiratia :)
  Exist! Imi este deajuns ! :)

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top