skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Hristos a inviat !

 

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. File de lumina va doreste ca sa aveti multe bucurii si Pastele să va aducă în suflet împăcare, armonie, iertare şi iubire! Priviti cu seninătate înainte şi bucurati-va de un nou început alături de tot ceea ce contează pentru voi, de cei dragi si de tot ceea ce va inconjoara!
Lumina şi căldura Paştelui să va încălzeasca sufletele, să va lumineze minţile, să va deschidă inimile spre iubire, credinţa şi iertare. Să fim cu totii mai buni. Sărbători Fericite!
Învierea Domnului să vă aducă armonie in inimi si în gând, împăcare si regăsirea înţelepciunii în tot ceea ce faceti.
Hristos a înviat!

Comentarii (6)
 1. Am adus lumina Invierii in casa mea.
  Fac asta de cand ma stiu .
  Am adus lumina de langa castanii infloriti.
  Ne lumineaza casa si ne lumineaza sufletele.
  Aduc cu mine acest simbol cu bucurie. Nu este o simpla lumina. Pentru mine inseamna o manifestare in lumea reala a Fiintelor de lumina care salasuiesc in interiorul corpurilor noastre. Este o intoarcere acasa la ceea ce am fost odata . Este o aducere aminte si in acelasi timp o aspiratie spre ceea ce voi fi din nou.
  Lumina invierii este a noastra a fiecaruia dintre noi.
  Prin ea, gasim drumul inapoi.
  Imaginea pe care am vazut-o intorcand privirea spre locul din care toata lumea pleca spre casa m-a infiorat.Era ca si cum nu mai eram oameni ci mici scantei de lumina,plecand toate impreuna pe drumul spre casa.Casa fiecaruia si in acelasi timp casa tuturor.Nu se deosebeau cu nimic aceste scantei.Toate erau la fel intr-o unitate perfecta.Un rau de lumina.Nici una mai mare sau mai mica.Toate la fel, toate perfecte.De o mie de ori mai frumoase prin multitudinea lor.
  Daca aveti ocazia , intoarceti capul cand plecati spre casa.
  Este unul din acele momente cand toti suntem egali.Cand fiecare isi poarta lumina sa atat cat lumineaza o lumanare. Este o lectie straveche care ni se arata in fiecare an.Despre dorinta noastra de unitate , despre aspiratia noastra spre intreg.Indiferent daca ne dam seama sau nu, aceasta este lectia pe care trebuie s-o reinvatam.Sa fim una.
  Adevarat a inviat!

   
 2. Adevarat, Hristos a Inviat !…pentru toti si toate, pentru unitatea si iubirea, iertarea si conlucrarea, depasirea egourilor si inaltarea mintilor si sufletelor oamenilor catre Lumina Infinita, mereu datatoare de incredere, speranta, bucurie !

   
 3. …Filelor de Lumina, tuturor creatorilor si beneficiarilor lor, o continua, benefica si stimulativa incantare !…odata ce din nou ne bucuram cu totii ca, IntrAdevar, Hristos a Inviat !

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top