skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Unitatea intre oameni

 

În domeniul politic, economic, când oamenii fac apel la unitate, este vorba mai mereu despre niște înțelegeri bazate pe interese egoiste, cam așa cum se unesc tâlharii pentru a da niște lovituri murdare. Desigur, nu aceasta înseamnă adevărata unitate, dar așa este înțeleasă: să te unești, aruncându-te apoi asupra altuia, izgonindu-l sau chiar zdrobindu-l. Când cetățenii unei țări spun: „Să ne unim!”, iar această unire are ca scop numai a combate țara vecină și nu o înțelegere cu ea, nu se poate vorbi cu adevărat despre unitate.
Adevărata unitate trebuie să fie mereu cât mai vastă posibil. Dacă în corp, un organ realizează unitatea pentru el însuși fără să lucreze în armonie cu celelalte, poate că el se va simți bine, dar celelalte vor suferi și unitatea va fi compromisă. Când vorbim despre unitate, noi subînțelegem o unitate universală, cosmică, din care nimic, nici nimeni nu este exclus. Această unitate trebuie să se facă însă mai întâi în noi înșine: toate celulele noastre, toate tendințele noastre unite pentru a tinde spre Dumnezeu. Acest efort ce îl depunem se va reflecta asupra altor unități, oamenii, și toate aceste mici unități împrăștiate vor face, unindu-se, o unitate universală.

Omraam Mikhaël Aïvanhov

Un comentariu până acum
  1. Care este mesajul acestui articol ? Ca nu trebuie sa ne unim (in strada) pentru a combate un guvern si adeptii lui ? Ci trebuie sa realizam o unitate mai mare cu toti cetatenii acestei tari inclusiv cei din guvern ? Si totusi unitatea (de ex la nivel de tara) nu se poate realiza brusc, mai intai se realizeaza o unitate la nivel de grup apoi la nivel de grup mai mare si tot asa pana la nivel de tara . Chemarea la unitate este o lectie pe care trebuie sa o invatam, deoarece prea am fost dezbinati pana acum si a venit vremea sa fim uniti pentru a putea merge mai departe…
    Pe de alta parte cred ca este si un „conflict” intre generatii, generatia tanara care a venit (pe Pamant) sa schimbe paradigma si generatia veche care nu reuseste sa se trezeasca si sa iasa din „matrix”. Cum ar trebui sa realizam aceasta unitate universala despre care vorbeste Aivanhov ? Banuiesc ca prin Iubire, dar ce ne facem daca sufletele intunecate (care sunt la conducere) nu accepta iubirea ? La nivel galactic s-a realizat unitatea ? Nu prea, reptilienii si acolitii lor sunt inca de partea cealalta (adica separati) , si in Galaxia noastra sunt civilizatii mult mai avansate ca a noastra: Arcturienii, ce au realizat o echilibrare perfecta minte-inima, Pleiadeienii – maestri ai Iubirii, Liranii care au vibratia cea mai inalta si alte civilizatii ale Luminii, acestea nu au reusit o unitate la nivelul Galaxiei noastre….si atunci cum realizam acea unitate universala de care vorbeste Aivanhov ? Probabil ca peste vreo 10 miliarde de ani s-ar putea realiza aceasta unitate universala, nu stiu cat ar dura la nivelul Pamantului, Dar daca nu actionam acum si la nivelul unitatii fizice, sa aratam ca suntem uniti in Lumina, nu vom schimba aceasta paradigma, aceasta stare a lucrurilor… Si vom pierde o ocazie care apare la 108 milioane de ani odata.

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top