skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Salvarea cainelui

 

Omul este cea mai cruda creatura de pe Pamant, este capabila de cele mai mari atrocitati, dar totodata omul poate fi divin, plin de dragoste, de pasiune si de bunatate. Nicio extrema nu-i este straina. Am vrea cu totii sa vedem doar partea plina si plina a paharului, sa ignoram ce e trist si ce e rau. Asta ne face mai calzi, ne apropie, ne uneste. Ceea ce e rau ne desparte, ne raneste si ne doare.
Sa incercam sa ne privim inimile in aceasta luna binecuvantata, o luna plina de sarbatori, de daruri si de bucurie. Sa ne vedem partile bune si sa ne minunam impreuna de puterea omului, de candoarea lui, de ajutorul pe care-l da semenilor sau animalelor.

Ce poate fi mai minunat decat sa vezi cum oamenii colaboreaza, isi intind mainile si se ajuta unul pe altul cu scopul de a salva o faptura nevinovata dintr-o situatie fara iesire pentru ea.

 

Un comentariu până acum
  1. Viaţa a fost gândită să existe în armonie. Nimic nu poate supravieţui deconectat de restul restul creaţiei şi într-adevăr, nimic nu este. Totul conlucrează şi rămân uimită când observ cât de precis este „acordat” totul la orice altceva. Funcţionăm ca un singur organism, suntem un singur sistem, în care fiecare componentă are rolul ei. Componenta nu are sens, în afara sistemului… suntem un organism unic care se experimentează pe sine in multe forme şi care creşte prin comunicarea constantă cu sine, prin feedbackul pe care îl primeşte după fiecare alegere făcută. Multe din ceea ce ne este dat să experimentăm în această perioadă solicitantă pentru noi au ca scop conştientizarea faptului că trebuie să găsim soluţii pentru a funcţiona armonios împreună. Pentru aceasta trebuie să reuşim să vedem dincolo de orice diferenţă de suprafaţă, să respectăm întreaga viaţă, in toate formele ei şi să o apreciem la adevărata ei valoare.

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top