skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Muzica de pe tărâmurile Mongoliei

 

Astazi vă propun sa fugim din Europa pentru cateva minute si sa ne unim sufletele sub umbrela muzicii traditionale din inima Asiei, mai precis din Mongolia.
Trei femei cu niste instrumente bizare coboară asupra stepei o muzica divina. Imaginile pline de culoare ale hainelor traditionale sunt cu atat mai miscatoare cu cat se combină intr-un mod aproape ireal cu peisajul plat dar plin de verdele crud al ierbii.
Daca grijile va inconjoara, daca temerile sau nesiguranta nu va dau pace, cu siguranta acest clip o sa va aduca linistea si pacea in inimi. E momentul sa vedem ca viata inseamna mai mult decat agitatia unei zile care sta sa inceapa. Aceste momente sunt mai degraba cele in care poti spune ca traiesti cu adevarat.
Vizionare placuta!

Comentarii (3)
 1. ..om si natura,…fiecare cu frumusetea lui ..intr-un TOT mininat si aproape..ireal!!,..multumesc Razvan Serbu,..fiindca ne reamintesti cat de frumosi suntem !!,..

   
  1. Eu va multumesc pentru ca ne sunteti aproape si ne urmariti picaturile de fericire pe care ne straduim sa le aducem intre filele noastre.
   O zi minunata!

    
 2. Placuta muzica, dar daca vreti o muzica din acea zona cu adevarat pe frecvente inalte va sfatuiesc sa ascultati muzica cantata asa numit „din gat” (throat singing) ale populatiei Tuvalu care este celebra, dat fiind ca era/este derivata din incantantiile folosite de inaltii lor samani siberieni. Samanii siberieni sunt mult mai inalti in medie decat marea majoritate a oricaror maestri spirituali puteti gasi prin India, China si Tibet.
  Cei mai buni cantareti care canta acest tip de muzica studiaza cate 8-10 ani minim acest tip de interpretare si in cel putin 50% din timp lucreaza sun indrumarea ghidului lor saman pe deschiderea inimii si proceduri inalte de conectare la dimensiunile inalte, plus meditatii, post indelungat, etc. Pe parcurs dau examene in fata unui consiliu de samani care le iau la purecat sufletele si apoi modul cum canta.
  Ascultati pe youtube melodia urmatoare si mai vorbim Power for the Soul https://www.youtube.com/watch?v=gPN4ImIoVm0:) Melodia aceasta este peste 5D ca vibratie si destinata dislocarii si eliberarii unor anumite tipuri de emotii 3D si 4D mai joase.

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top